Mustafa Kılıç 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Selamünleyküm. Araç ilk çalıştığında falan sorun yok. Isındığında vitesi boşa attığın zaman devir saati 500 devire düşüyor ve tekrardan 900 devirde çalışmaya devam ediyor. 5. Viteste boşa aldığın zaman arada stop ediyor veya devir saati gene düşüyor ve rölantide aşırı dalgalanma oluyor. Daha size yazdığımda araba hava aldığı gibi cevaplar almıştım. Ustama gittiğimde emme manifotundan hava aldığını söyledi ve contalar değiştiğini söyledi. Aracım normale döndü fakat bu sefer dediğim gibi bu sorun ortaya çıktı. Şimdi Adana'da özel servise geldim bana akışmetre veya rölanti valfinden olacağını söyledi. Sürekli sayfanızı takip ediyorum akismetre cipini çektiğinde gene aynı sorun devam ediyor ama bir çözüm bulmadım yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Burak Selver 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Rölanti valfi veya hava akışmetre soorunu, hava akışmetrenin kablosunu çektiğinizde araçta hiçbir tepki bayık çalışma gibi şeyler olmuyorsa sorun hava akışmetresindendir. ucuz bir parçada değil çıkmasını falan araştırıp bulabilirsiniz, yada yine belki bir ihtimal hava akışmetrenin kablolarını kontrol ettirin bi kopukluk yada temassızlık felan varmı acaba diye Yorum bağlantısı
Birkan Akargündüz 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Bence sorun emiş hortumunda delinmis yada yerinden çıkmıs olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts