İçeriğe Yönlendir

2011 Citroen C3 1,4 Hdi ?

Bahadır Kılınç

Recommended Posts

Bahadır Kılınç

Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi 2011 citroen c3 1.4 hdi model araç hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarımızdan bilgi almak istiyorum. Araca dair olumlu olumsuz söyleyebileceğiniz her şey olabilir. bir link paylaşacağım gündemimize gelen aracın linki daha sağlıklı bir değerlendirme alabilmek adına umarım mahsuru yoktur. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-saha-otomotivden-citroen-c3-1.4-hdi-full-plusfull-304486753/detay

Teşekkürler  :flowers:

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

çok bilgim yok malesef ama beğendiğim bir kasa. citroenler çok az yakıyor onu da biliyorum. bir de amortisörler serttir muhtemelen.ama güzel :)

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

izlediğim test videolarında süspansiyon konusunda kendi segmentindeki diğer fransızlara nazaran daha yumuşak bir yapısı olduğu bilgisi veriliyor. 

Yorum bağlantısı

Confort'unu 30.000 TL'ye alıyordum 4 ay kadar önce 70.000'de sonra çok küçük geldi ve vazgeçtim. Çok az yaktığı bilinen bir motor, Fiesta da kullanılan tdci ile birebir aynı (Psa)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

virajlarda konfor nedeniyle biraz yatar. koltukları sandalye gibi kenarsızdır. az yakar. arızası normaldir. ciddi birşey yok.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

araç görüntü olarak çok güzel ve donanımlıymış ama fiyatlara daha büyük araçta bakılabilir

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Yakıtı şaka gibi gerçekten.Arkadaşımda var arasıra kullanıyorum.Benim 308 ile arada 2 litre oynuyor neredeyse.Süspansiyonu benim araçtan daha yumuşak olmasına rağmen sürüş konforu cidden çok kötü..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

o fiyatlara geniş veya üst segment araç elbette bulunabilir ama mesele dizel olunca o pek bulunamıyor. Bu araç donanım olarak gayet dolu bir araç temiz orjinal bakımlı ve dizel. Yoksa zaten geçenlerde ilanını açtığım 2011 astra var babamda enj.pls. 28,100 km. Bana göre on numara beş yıldız bir araba. Ama yakıtından şikayet ediyor babam malum benzin olunca lt fiyatı 5 tl olunca  :(

Tüp taktıralım şimdi acayip sistemler var güzel olur diyorum soğuk bakıyor o işe. LPG dönüşüm yaptırılsa bence tadından yenmez ama işte malzeme kullanım hakları bana ait değil  :biggrin:  :D

(bu arada aracın ön camı çok garibime gitti tavanın yarısına kadar uzanıyor, içeriden tavan sürgülü allengirli acayip bir şey yapmışlar)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bir süre 2011 atttaction donanımı kullandım. Çok seri pire gibi araba. 100 TL lik mazotla şehir içi 600 km yapmıştı. 180 bin km de trigyeri değişiyor.  6 tane servise sormuştum.  Kayış olmasına rağmen 180 bin çok gelmişti. Müthiş konforlu diyemem ama güzel araba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...