İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 17 Inç Jant Ve Lastik Hakkında

Halil ibrahim kalkan

Recommended Posts

Halil ibrahim kalkan

Merhabalar ismim Halil ibrahim aranıza yeni katıldım ve bilgin ve tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar;

İyi günler Focus Sedan 2003 Model aracıma jant değişikliği sebebiyle ve  RS Ön tampon ve manşiyeller ve arka panton eki aldım ve şuan sanayide takılma işlemi sürüyor ve aracın görüntüsü açısından 17 inç jant ve Michelin Primacy 3 205/50/17 lastik düşünüyorum bu konuda siz değerli büyüklerimden ve üstadlarımdan yorum olmak istedim.... 

Not: Yeni olduğum için tanışma ve diğer konuları yakında yapacağım yanlışım var ise hatamız oldu ise affola... 

Yorum bağlantısı
Halil ibrahim kalkan

Bazı lastikçiler ellerinde olmadığından dolayı 17 çok büyük sürtme yapar fazla kişi binmezsiniz araca gibi yorumlar da var ama forumdan okudugum kadarı ile sorunn teşkil etmiyor değil mi jant ve lastikler...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sürtme işi jant çapından çok ET değri ile iligilidr. ET35 ve üstü ise sürtmez. 20 25 ise o fransız arabası jantıdır sürter. zaten göbekte boşta kalır hatalı seçim olur.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kaça aldınzı jantı. orjina ise 3000 Tllerde.. fiesta rs 2015 model de var. 2003 kasada fiesta St vardı. orjinal jantı da 16 idi ve şekli farklı dır

Yorum bağlantısı
Halil ibrahim kalkan

Hocam sanırım replika da olabilir 1250 jant a anlaştık arabanın rs tampon ve ekleri takıldıktan sonda jantcıya gidip takılacak inşallah güzel olacaktır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...