Gökhan Çelik2 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Arkadalaslar kaporta ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var . özellikler tavandaki yanık ve çürümelerin yapılması lazım tavanıda boyatınca malum satışta hemen insanın aklına baska seyler geliyor felan gerci yapıcak bisey yok boyanacak ama kararsızım sizler olsanız ne yapardınız ve bana tavsiyeleriniz nedir bu sol arka bu sag ön asıl problemli yer ön kapuk vernik atmaları ve yanıklar 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Komple boyanacak araç. Cillop gibi olur. Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 2 Haziran 2016 Yazar Paylaş 2 Haziran 2016 Komple boyanacak araç. Cillop gibi olur. evet sanırım tertemiz olmasını istiyorsak en iyi secenek o gibi fordçu oldugumuz dorudur buarada 1:43 koleksiyonum yavas yavas olusmaya basladı 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Bir arkadaşımda boya yanıklı yeşil doğan slx vardı. Aldığından beri öyleydi. Boyat dedik dedik boyatmadı. Sırf satarken anlatamam diye. Zaten o arabalarda kronik bu. Kime neyi anlatcan dedik dinlemedi. Sattığı adam arabayı eve götürmeden boyacıya götürmüş. Gördükçe içi gidiyor cillop gibi olmuş araba Bence de boyatın temiz temiz binin. Ortada olmayan alıcıya laf anlatma düşüncesinden de kurtulmak lazım. Herşey ortada zaten. Tavan delinip içeri su akmaya başlayacak yakında. Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Resimleyip boyatin bence,tertemiz binersiniz. Acaba arac soldan 2. mi? Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Ayrica o pasli kisim islem yapilmadikca buyuyecektir... Yorum bağlantısı
Selim Selimoglu 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Arkadaşlar bende de aynı dert var. Komple boyatmayi düşünüyorum acaba bunun fiyati ne olur aranızda bilen sağdan soldan duyan var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 koleksiyon süper.. normalde orada pas olması garip . önceden taş vb. çarpmış olabilir boya kalkmıştır. devam etmeden büyümeden müdahlee şart Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 Bir arkadaşımda boya yanıklı yeşil doğan slx vardı. Aldığından beri öyleydi. Boyat dedik dedik boyatmadı. Sırf satarken anlatamam diye. Zaten o arabalarda kronik bu. Kime neyi anlatcan dedik dinlemedi. Sattığı adam arabayı eve götürmeden boyacıya götürmüş. Gördükçe içi gidiyor cillop gibi olmuş araba Bence de boyatın temiz temiz binin. Ortada olmayan alıcıya laf anlatma düşüncesinden de kurtulmak lazım. Herşey ortada zaten. Tavan delinip içeri su akmaya başlayacak yakında. tesekkur ederim yorum için evet zaten en az 2 sene binicem gibi duruyor Resimleyip boyatin bence,tertemiz binersiniz. Acaba arac soldan 2. mi? tesekkurler.model araclardan hangisi diye soruyorsanız sag bastaki mondeo mk2 Arkadaşlar bende de aynı dert var. Komple boyatmayi düşünüyorum acaba bunun fiyati ne olur aranızda bilen sağdan soldan duyan var mı? komple fiyat cok degişken.komple 2.500 den baslayıp 4500 tl ye kadar fiyat aldım .mesela 4500 tl fiyat veren ikitellide org.san . isim yapmış biri butun kusurları duzeltip arabanı tanıyamıyacagın guelliğe getiririm diyor ama 4500 tl verene kadar arabayı degiştiririm Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Başar 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Komple boyat 2 bin tutar Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 koleksiyon süper.. normalde orada pas olması garip . önceden taş vb. çarpmış olabilir boya kalkmıştır. devam etmeden büyümeden müdahlee şart tesekkurler caglar abi.aslinda ben aracı aldıgımda buyuk bir hata yaptım .normalde arabamın boyası tavan hariç güzeldi.prof.olmayan bir yerde pasta cila yaptırdım ince çok güzel durdu ama sonra boyanın inceldiğini göruyorsunuz mesela on kaputtaki vernik atmaları kardan sonra oldu.gones yanıkları resmen fşkırdı.arabamda boya olmadıgı için orj.boyayı çok inceltmış aslında zayıflatmış oldum.yapıtıracak arkadaslara tavsiyem işinde iyi yere vermeleri pasta cila için.fiyattan anlarsınız bu buyuklukteki bir araba için 200 tl den asagıya olmaması lazım koleksiyon süper.. normalde orada pas olması garip . önceden taş vb. çarpmış olabilir boya kalkmıştır. devam etmeden büyümeden müdahlee şart abi cıtaları nerden bulucam sokerken yamulucak . cıkma alsam yamuk olucak gibi.focus un felan uymazmı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Koleksiyonundaki araçları nasıl ve nereden temin ettiniz. Harikalar. Fiesta ve MKIII Mondeo bulamıyorum. HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Koleksiyon nefis. Yalnız mk3 yok hocam, sunroof olan mk2 değil mi?Evet, MK II. MK III hicbir yerde bulamadım. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Sizin isiniz daha zor hocam standart mk3 te olmaz, boogeyman bulmanız gerekiyor. [emoji4]Standart olanı bulsam. Sonrası kara kuru bi hale getiririz artık [emoji2] [emoji812] [emoji814] 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Gökhan bey aynı aracın aynı rengi bende mevcut. Tavanı boyattım.Gözünün yaşına bakmadım. 97 Model araba üzerinde boya varmı diyen adamın da alnını karışlarım....Gitsin kendine sıfır araba alsın... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/278326-d%C3%BCld%C3%BCl%C3%BCmmmm/#entry2855326 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/278326-d%C3%BCld%C3%BCl%C3%BCmmmm/#entry2855326 Tavan çitalarını kaybetmeyin bulmak çok zor oluyor.Ayrıca tavan çıtalarının kenarlarını maket bıçaği ile hafifççe traşlayın mat siyah ile boyayın. Montaj sırasında cam silikonu kullanın harika duruyor. Benim aracımdaki boyama işlemlerine bakabilirsiniz. <saygılar... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Tavan citalarinin yerine arac kapi lastigi takan vardi forumda, cok guzel ve ekonomik bir cozumdu. Suan bulamadim ama pc den baksaniz illaki bulursunuz. Imkan varsa boyatin, Sahin abinim sattigi arac bendeyken boyasizdi Sahin abi bir aldi arac inanin deger kazandi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 Boyatın gitsin cillop gibi olur. Yok tavanda boya var kapı boyalı kaput değişik falan fıstık çektirip gitsinler onlara satacak arabamız yok arkadaşlar. Aracı bilene anlayana uygun fiyat aralığı ile hayırlısı ile satılır hiç sıkıntı değil. Yeterki aracına iyi bak ona güven hakkını ver yeter. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 Koleksiyonundaki araçları nasıl ve nereden temin ettiniz. Harikalar. Fiesta ve MKIII Mondeo bulamıyorum. HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi tesekkurler.mk3 zor bununan bir model degil alında suanda sahibinden de var bakabilirsiniz .yakınd bende mk1 ..mk2 var zaten ..mk3...4.....komple tamamlamayı dusunuyorum. Standart olanı bulsam. Sonrası kara kuru bi hale getiririz artık [emoji2] [emoji812] [emoji814] mk3 boogeyman nedir acaba st200 gibi bişeymi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 Gökhan bey aynı aracın aynı rengi bende mevcut. Tavanı boyattım.Gözünün yaşına bakmadım. 97 Model araba üzerinde boya varmı diyen adamın da alnını karışlarım....Gitsin kendine sıfır araba alsın... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/278326-d%C3%BCld%C3%BCl%C3%BCmmmm/#entry2855326 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/278326-d%C3%BCld%C3%BCl%C3%BCmmmm/#entry2855326 Tavan çitalarını kaybetmeyin bulmak çok zor oluyor.Ayrıca tavan çıtalarının kenarlarını maket bıçaği ile hafifççe traşlayın mat siyah ile boyayın. Montaj sırasında cam silikonu kullanın harika duruyor. Benim aracımdaki boyama işlemlerine bakabilirsiniz. <saygılar... aracınız çok güzel olmuş .kazasız belasız sürüşler.bende boyatıcam artık baska bir care yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 fordçu oldugumuz dorudur buarada 1:43 koleksiyonum yavas yavas olusmaya basladı abi bu maketleri nerden buldun ben de arıyorum bulamıyorum Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 7 Haziran 2016 Yazar Paylaş 7 Haziran 2016 abi bu maketleri nerden buldun ben de arıyorum bulamıyorum bulursun iyi araştır.mesela mondeo mk2 ve scorpio mk2 gibi araclar nadir .ya malum sahibindenden bakıcan oraya düşünce bu modeller 150 tl civarında oluyor ama yada ebay dan .ebayda dikkat etmen gereken seyler var , gelmedigi oluyor adam göndermiyor satıcı ile irtibata geçmen gerekiyor vs. vs... 1 Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 benim tamirci ustam birkaç ay önce 97 mondeo boyattı.o çürümüş çıtaların yerine otocamcı dan bir tarafı düz, bir tarafı boru olan kapı lastiklerinden taktı. gayet te hoş oldu... tavsiye ederim. lastiğin kesiti ohm un simgesine benziyor. koleksiyon güzel. scorpio nun sedan ı bende duruyor.. Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 17 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2016 benim tamirci ustam birkaç ay önce 97 mondeo boyattı.o çürümüş çıtaların yerine otocamcı dan bir tarafı düz, bir tarafı boru olan kapı lastiklerinden taktı. gayet te hoş oldu... tavsiye ederim. lastiğin kesiti ohm un simgesine benziyor. koleksiyon güzel. scorpio nun sedan ı bende duruyor.. tesekkurler.scorpio sedan bende almayı dusunuyorum levent bey Yorum bağlantısı
Recommended Posts