Davut Turmuş 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 Arkadaşlar çocuğuna akülü araba alan/kullanan var mı ?bende bu aralar bakınıyorum 6 v 12 v varmış bunun gibi dikkat edilmesi gereken detay varmı ve marka tavsiyesi verebilecek var mı? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 Çocuk kaç yaşında? Benim 3 yaşındaki oğluma dedesi sağolsun Pilsan 6V almıştı geçen sene ama çekiş zayıf kaldı bu sene çocuk biraz büyüyünce. 12V var aynı binada başkasında canavar gibi gidiyor maşallah. Yedek parça ve servis açısından Pilsan tavsiye ederim ayrıca anahtarlı olanlardan alın sizin izniniz olmadan ve sizden başkası kullanamaz. Mesela benim araba anahtarlı olmasa şuan ne durumda olurdu bilemem. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 Çift motoru olsun, 12 volt olsun. 6 voltlar fazla akım ile çalışıyor, akü çabuk bitiyor, çabuk bozuluyor 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 (düzenlendi) Kesinlikle almayın. Onun yerine pilsan'ın Herby adlı 90 TL ye satılan pedallı arabasını alın. Hem daha hızlı gidiyor hep drift yapıyor hem sessiz hem ucuz. hem sağlıklı bagaja girer AVM ye götürülebilir. çocuk çok daha fazla seviyor. Almayın. Ben aldım çocuk iki kez binmemişti (çürüdü gitti). sonra herby ile lastikler parçalanana kadar drift yaptı. büyüdüğü zaman ise rampa aşağı inip iniş sonrası drift yapıyordu. çok da sağlamdı. hala duruyor bodrumda. 4 Haziran 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 Zaten bu sene pek bakmıyor yüzüne bisiklet biniyor deliler gibi. Hem daha sağlıklı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 (düzenlendi) bu "elektrikli" arabaların en sıkıcı tarafı çocuklar için yavaş gitmesidir. pedallı çok hızlı gidiyor ayrıca takılınca kaldırıma gelince içinde ayağa kalkıyor düzeltip çekip yukarı alıp devam ediyor. elektriklide olanaksız. hakir görmeyin çok daha keyiflidir: oyuncakçılar bu araçlarda kar marjı düşük olduğu için çok satma yoluna gitmeyip elektriklileri ön plana çıkarıyorlar. üzücü. 4 Haziran 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 değerli görüşleriniz için sağolun Mehmet Hocam aslında çok haklısınız kendi hareket ettireceği birşey almak daha sağlıklı fakat akülü arabayı almam lazım doğum günü sebebi ile babaannesi parasını verdi ben bilemem sen bak iyisini al diyerekten sanırım tercihim pilsandan yana olacak 12 v uzaktan kumandalı bir model 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 değerli görüşleriniz için sağolun Mehmet Hocam aslında çok haklısınız kendi hareket ettireceği birşey almak daha sağlıklı fakat akülü arabayı almam lazım doğum günü sebebi ile babaannesi parasını verdi ben bilemem sen bak iyisini al diyerekten sanırım tercihim pilsandan yana olacak 12 v uzaktan kumandalı bir model profesör mühendis hoca istemedi diye mazeret beyan edersiniz. kumandalı bende de vardı (peg perego) ve fakat kötüsü kumanda kontrol ünitesi oksitlendi. klasik karadüzen olsa tamir edebilirdim bunu edemedim. komple butonları yeniledim rölelerle felan o da çirkin oldu zaten çocuk da binmek istemedi hiç. boşa harcanmış zamanının 590TL sidir. ithalatçısı da evimin eski sahibi 1 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 profesör mühendis hoca istemedi diye mazeret beyan edersiniz. kumandalı bende de vardı (peg perego) ve fakat kötüsü kumanda kontrol ünitesi oksitlendi. klasik karadüzen olsa tamir edebilirdim bunu edemedim. komple butonları yeniledim rölelerle felan o da çirkin oldu zaten çocuk da binmek istemedi hiç. boşa harcanmış zamanının 590TL sidir. ithalatçısı da evimin eski sahibi hocam bizim mahallede bir akım haline gelmiş akülü araba olayı annemde bizde alalım dedi sen karışma ben alacağım deyince bende ses çıkaramadım yoksa bende taraftar değilim aslına bakarsanız bahsettiğiniz marka baya kaliteli ürünler yapıyor sanırım fiyatları epeyce var bizi aşar:) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 iki çocuk binilebilenler var mı piyasada? o belki avantaj olabilir. arkadaşını bindirir felan. herby yi de babası alsın o zaman çocuk karar verir zaten Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 iki çocuk binilebilenler var mı piyasada? o belki avantaj olabilir. arkadaşını bindirir felan. herby yi de babası alsın o zaman çocuk karar verir zaten hocam iki kişiliklerde var evet gerçi onlara hiç bakmadım f/p açısından en iyisini arıyorum fakat emniyet kemersiz bazıları sizin dediğinizide biz alırım ne yapalım artık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 (düzenlendi) kemere gerek olmaz. o kadar yavaşlar ki. tedirgin iseniz bisiklet kaskı iyi olur. 4 Haziran 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 kemere gerek olmaz. o kadar yavaşlar ki. hocam aslında gerek yok ama bizim oğlan biraz fazla hareketli Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 bir de bunlarda arka diferansiyel yok. tek teker tahrikli çoğu. ona iyi bakın. hem yengeç gibi gidiyorlar hem de çimende çamurda tek teker patinaja düşüyor. Çift motoru olsun, 12 volt olsun.6 voltlar fazla akım ile çalışıyor, akü çabuk bitiyor, çabuk bozuluyor çift motor sağ sol.. doğrudur. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 bir de bunlarda arka diferansiyel yok. tek teker tahrikli çoğu. ona iyi bakın. hem yengeç gibi gidiyorlar hem de çimende çamurda tek teker patinaja düşüyor. çift motor sağ sol.. doğrudur. Çift motoru olanlar seri bağlı yavaş iken, klasik defransiyel gibi mantık, hıza alınca paralel. Kilitli defransiyel mantık 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 (düzenlendi) Ya zaten vw kaplubağaya hayranım bu zamana kadar ailemizde 3 tane vw kaplumbağa geldi. Sonuncusu benim Kuzen adını verdiğim çok emek harcadığım 68 modeldi. Bu pedallıyı görünce bayıldım ne bileyim birden benim bile alasım geldi 5 Haziran 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Çift motoru olanlar seri bağlı yavaş iken, klasik defransiyel gibi mantık, hıza alınca paralel. Kilitli defransiyel mantık olm piste girmicez.. çocuk gezecek.... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Kesinlikle 12 v alın. Çok araştırdım bende sizin gibi apartmandaki diğer cocuklarinki 6v, gitmiyor onlar, çok zayıf!.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 olm piste girmicez.. çocuk gezecek....Hakinen, bak bakim ne kullanmış bebe iken Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 çim biçme motoru? vesile ile.. bir standda ford oyuncak fiestasını getirmişti... içinde playstion olan. bizim veled rekorlar kırmış o oyunda.. kullandrımadılar. yaş sınırı varmış.. şumaher kaç yaşında karting yapıyordu diye sordum.. adam kaçtı.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 İnsana sorar gibi sorsan ölürsün zaten Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Bizde de var. kesinlikle pilsan Ve 12 volt. çift kademe hız olanlardan alın. Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 Bizde de var. kesinlikle pilsan Ve 12 volt. çift kademe hız olanlardan alın. http://urun.n11.com/akulu-ve-elektrikli-arac/pilsan-ranger-12-volt-uzaktan-kumandali-akulu-araba-P104334289sanırım tercihimiz bu tip birşey olacak Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 sanırım o 19 kişi biziz. 1 lira indirim de hiç fena değilmiş. bu fırsat kaçmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 şu nasıl? http://www.dr.com.tr/Hobi-Outdoor/BERG-Jeep-Junior-Pedalli-Go-Kart-Bisiklet-11003/Outdoor-Spor/Outdoor-Urunler/Bisiklet/urunno=0000000645549 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts