İçeriğe Yönlendir

Bazı Tempra Sürücülerindeki Karaktersizlik!

Bekir Memur

Recommended Posts

Bekir Memur
(düzenlendi)

Nedense trafikte tüm sorunlar tempra sürücülerinin başının altından çıkıyor. Sözüm sorumluluk sahibi insanlara değil, yanlış anlaşılmasın.

1 günde günde 3 tempra sürücüsü trafikte nasıl tehlikeli hareketler yapar ?

3 şeritlik yolda gidersin orta şeritte olursun kırmızı ve kamberiyle oynanmış bir tempra sol taraftan seni geçer ve önüne birden kırıp fren yapar ardından kaçar ve yanına gelir güler. Cinayet haberlerini görürüz ve "bir insan bir insanı ne için öldürür, insan öldürmek bu kadar kolaymı" deriz ama malesef insan öldürmek bu kadar kolay.

Aynı yolda beyaz bir tempra makas atarak abuk subuk hareketler yapar ve kornaya basarsın gelip artis artis konuşur.

Diğer bir beyaz tempra ise 3 şeritlik yolun en soluna geçer ve ortalaması 90 km olan bir yolda 30 40 km ile gitmeye başlar ve arkada tren oluşturur ve bunların hepsi aynı yolda ve aynı gün içerisinde olur...

Tempra sürücülerinin sorumsuz olanlarının akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorum. Siz siz olun bu araçların yakınından dahi geçmeyin, ne yapacakları belli olmuyor.

Araç içi kameranın ne kadar gerekli birşey olduğunu farkettim ve kamera önerilerinizi bekliyorum.

İyi forumlar.

EDİT: Diğer araç sürücülerinde ciddi bir sorun ile karşılaşmıyorum fakat tempra sürücüleri genellikle böyle. Bu sadece 1 gün içinde yapılan vukuat.

Devamlı bu araç içerisindeki sürücülerin saçma hareketleri ile karşılaştığım için konu açmak istedim.

tarihinde Bekir Memur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Yok canım, ben çok efendi Tempra sürücülerine rastlıyorum tersine. Şahin-Doğan deseniz inanırım ama...

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tempra agresif kullanıma uygun araç değil, hala parçaları pahalı ve önden çekiş :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Sana öyle denk gelmiş Bekir, Mercedes'e binen sığrlar da çok görüyoruz.

• Beğen 9
Yorum bağlantısı

Karabük de genelde kuş serisi ve civic kullanan arkadaş lar da rastlanan bir durum sıkıntı yok Sağ şeritten devam :)

Yorum bağlantısı
Aykut Uçar

Valla şehir neresidir bilmiyorum ama yazılana aynen katılıyorum. Şahin-Doğan-Tempra. Aracın şoför koltuğuna oturan başkalaşım yaşıyor bence. Aynı semptomları hergün Ankara trafiğinde görmek mümkün. Sinyalsiz dönüşler, saçma sapan sollamalar, şerit ihlalleri ve düzensiz yol seyri. Resmen tiksiniyorum maganda insanlardan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Tempra sağ şeritten tın tın sürme aracıdır. Sürücünün hatasını araçlara kesmeyelim lütfen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gecen Ankara'da cebeci de iki tarafli araclarin park yaptigi yerden cikarken bir anda arkamda hyundai gelip korna caldi. Dogru mu duydum demeye kalmadi daha gaza basarken bir daha caldi. Saga dogru gectim boslukta cami actim 20 yasinda bir cocuk, ne oldu da korna caldin dedim niye basmiyorsun dedi? Mahalle arasinda park yerinden cikiyorum en fazla 20km hizla gidebilirsin, belki de babasinin arabasini kacirip surat yapmak isteyen bir sehir magandasi hala daha hakli oldugunu savunuyor, onun yasi kadar ehliyetim var:) Biraz azar isitti benden ama bu kafadaki adam silah da cekebilir o ayri mesele. Kurallarin denetlenmedigi trafiktekurallari suruculer koyar. Ankara artik bu sekilde bir sehir. Goruyorum ki sadece Ankara degil heryer bu sekilde.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Geçmiş olsun, gerçekten erdemli bir insanmışsınız ben çok daha azı için çıldırıyorum. Forumca popüler kameramız A118-c dir, kameranızı alınca ses kaydını kapalıya ayarlayın sonra ana avrat küfrettiğiniz için polise gidemeyebilirsiniz, baştan taktiği vereyim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Yok canım, ben çok efendi Tempra sürücülerine rastlıyorum tersine. Şahin-Doğan deseniz inanırım ama...

Onlarda aynı arabanın kahverengisi:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün
(düzenlendi)

Size gore Tempra, bana gore Linea, kimine gore hafif ticari :)

Markaya mal etmemek gerek, karaktersiz surucunun eline dusen her arac ayni...

tarihinde Mustafa Yenigün tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Fakirler ölsün. #ForddanSelamlar diye bir video bekliyorum sizden artık.

• Beğen 9
Yorum bağlantısı

Genelleme yapmak doğru değil, zaten artık trafikte kaç tane tempra görüyoruz :) benim en çok korktuğum, plakalık altında leasing, rent kelimeleri olan araçlar ve doblolar mesela :). Genelleme yapmıyorum ama potansiyel var [emoji14]

Yorum bağlantısı
Naim Durmaz

Uzun zamandır Tempra görmedim, kuş serisinden uzak dururum, markadan ziyade plakaya dikkat ederim araç herhengi bir filo nun aracı ise daha da uzak dururum..geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı

Araç kategorisine göre sığırlar malesef ayırt edilemiyor . Sizin şansınızı 3 tempra sahibi sığır denk gelmiş . Trafikte bolca karşılaştığımız tipler , genelde kuş serilerinden çekinirim . Tabi içlerinde düzgün kullananları tenzih ederim . 

Yorum bağlantısı
Hamit inan

Fiestam vardı her tarafı boyalı tavanı değişmiş. Kaskosunu da ben deldirmiştim. Yolda bir şahincinin kaza yaptıracak kadar problem çıkardığını görünce direk üstlerine sürüyordum, yoldan atma yada spin attırma amaçlı. Kısasa kısas. O canavar gibi racon kesenlerin gözlerindeki korkuyu izlemek zevkli oluyordu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ankara da pek kalmadı tempra.. Tek tük görüyorum trafikte.. Kuş serisi araçlar daha fazla. Zaten yere yakınsa , her yanında ledler yanıyorsa ve egzos soba borusu gibiyse onlardan herşey beklenir :) Dikkat etmek lazım..

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bir Linea kullanıcısı olarak, trafikte en sevmediğim araçlar 34 plakalı Linea, Fluence, Symbol, Accent vb. Genel olarak 34 plakalı araçlar Ankara trafiğini hiç ediyorlar. Metropolden kasabaya gelmiş gibi davranıyorlar. :)
Bunlar sayesinde C-Max ile trafikte gördüğüm saygıyı Linea'yı kullanırken görmüyorum da zaten. 06 plaka da olsa kiralıktır deyip geçiyorlar. Sıkıştıranlar mı dersin, yol vermeyenler mi dersin. 

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Sorun tempra, doğan, şahin değil bence. Bu zihniyetteki adamları hangi araca bindirirsen bindir aynı hareketleri yapıyorlar. Araba sürerken bu şekilde olduğuna göre hayatın diğer alanlarında kimbilir ne şekilde hareket ediyorlardır. Sorun cehaletle ilgili...

Allah hiç birimizi cahil insanlarla imtihan etmesin.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Yolda porsche yanlasa trafikte de olsa adam arabanın hakkını veriyor derler. Neden çünkü adam güçlü. Parası var. :)

Birde şu var, şöyle 150 bin tl ve üzeri değerde bir araba ile tek şerit ş.içi yolda 5 dakika saçma manevralar yapıp yanaşamayayım bir tek korna çalmaz. Sıkıyorsa r9 la yanaşama. İndirip döverler yeminle. İşte böyle milletiz biz...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...