Cemal YUSUFOĞULLARI 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Arkadaşlar herkese merhaba.Aracım 2010 Titanium Dizel Focus. Aracın arka tamponu parktan çıkarken geri istikamette hafif bir darbe almıştı, önemsememiştim, daha sonra bir düğü konvoyunda yakın akrabam yine arkadan araç ile darbeledi ve son hali budur. Yakın akraba diye rapor felan işlerine girmedim. Kaskoyu bozmadan bunu yaptırmak istiyorum ama bu konuda fikirleri olanlar beyan ederse sevinirim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Değiştirmeye gerek yok gibi. Güzelce boyanabilir. 1 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Kırık veya çatlak yer varsa plastik kaynak yaptırılır,boyanır,yola devam... Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Bir kısmını mini onarımdan kalanıda cepten ödersiniz maliyet düşük olur.Kasonuz bozulmamış olur. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Autoking gibi yerde hallolacak bir iş. Komple boyansa bile ne kadar tutar? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Öncelikle geçmiş olsun. Boyanın altında kırık çatlak yok ise iyi bir ustada çok rahat halledilip düzeltilir bence. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 tamponu söktürtüp güzel bir kontrrolden geçirin. kırık çatlak yok ise temiz bir boya işçiliğine bakar. Yorum bağlantısı
Cemal YUSUFOĞULLARI 10 Haziran 2016 Yazar Paylaş 10 Haziran 2016 arkadaşlar dün bu iki fotoğrafı ekleyemedim. aslında asıl problemde bunlardan kaynaklanıyor sağ ve sol taraflardan tampon sarkmış durumda autoking değişmesi lazım dedi boya olursa iyice bozulur dedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts