Gökhan Çoşkun 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 (düzenlendi) iyi gunler Bu fiyat araliginda hangi araclar olabilir ? 45-55 bin TL - otomatik - benzin + benzin&lpg - 4 kisilik bi aile kullanicakmis. opel astra 1.4 turbo otomatik. cok yakiyormus.oyle dediler daha once forumda ama ? polo 1.2 tsi 90hp dsg yeni makyajli kasa. 2015 model var.ancak bilemiyorum gidisi,yakiti ne alemde,soru isareti bu. golf 6 1.4 tsi dsg var yanliy bunlardada eski DSG ve yeni DSG ayrimi var anlayamadim bunu.bide bu paralara temiz bulunmaz gibi sanirim ? bide modelleri 2011 gibi oluyor. NOT: klavyemden dolayi sessiz harfleri yazamiyorum kusura bakmayin. 9 Haziran 2016 tarihinde Gökhan Çoşkun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Macaristan'da mı arıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 iyi gunler Bu fiyat araliginda hangi araclar olabilir ? 45-55 bin TL - otomatik - benzin + benzin&lpg - 4 kisilik bi aile kullanicakmis. opel astra 1.4 turbo otomatik. cok yakiyormus.oyle dediler daha once forumda ama ? polo 1.2 tsi 90hp dsg yeni makyajli kasa. 2015 model var.ancak bilemiyorum gidisi,yakiti ne alemde,soru isareti bu. golf 6 1.4 tsi dsg var yanliy bunlardada eski DSG ve yeni DSG ayrimi var anlayamadim bunu.bide bu paralara temiz bulunmaz gibi sanirim ? bide modelleri 2011 gibi oluyor. NOT: klavyemden dolayi sessiz harfleri yazamiyorum kusura bakmayin. Bu fiyata, bu donanıma, bu km ye ve bu yıla göre başka araç bulamazsın https://www.sahibinden.com/hyundai-i30/benzin,benzin-lpg/otomatik,yari-otomatik?sorting=price_desc&viewType=Gallery&price_min=21300&price_max=57900#! Yorum bağlantısı
Naim Durmaz 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Mazda 3 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-2.el-ozan-dan-otomatik-2010-mazda-3-impressive-sunroof-303177846/detay Mazda 6 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-otomatik-2011-mazda-6-sport-makyajli-kasa-308389378/detay Yorum bağlantısı
Onur Boga 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Mazda 3 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-2.el-ozan-dan-otomatik-2010-mazda-3-impressive-sunroof-303177846/detay Mazda 6 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-otomatik-2011-mazda-6-sport-makyajli-kasa-308389378/detay 4 ileri değilmi bunlar_? eyvallah sorunsuzlar ama yakıtı çok etkiliyor kanaatindeyim. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Polo arkadaşımda var 2015 gidişi çok iyi yakıt şehir içi 8lt yakıyor çok memnun kendisi. En yakın arkadaşımdada civic var 100k da aldı şuan 140k da arabayı acayip zorlayan biri sürekli redline a girer kesicide vites attırır şanzımanda tık yok lpgyede uyumlu araç. Geniş rahat sessiz bir araç. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 (düzenlendi) 508 dizel otomatik 2012-2013 bulunur 55 civarına.. Açık ara f/p aracı o fiyat bandında.. Serdar GÜNGÖR beye selamlar 10 Haziran 2016 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 508 dizel otomatik 2012-2013 bulunur 55 civarına.. Açık ara f/p aracı o fiyat bandında.. Serdar GÜNGÖR beye selamlar Bir arkadaşımda var, garantiden 2 defa şanzuman tamirine gitti araba Allahtan garanti vardı Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 508 dizel otomatik gerçekten F/P aracı ancak kullandığı şanzıman ömür törpüsü. Robotize şanzıman var. Alışık olmayan için baya sarsıntılı olacaktır. Dikkatli olmak lazım. Şu anki güncel kasada tork konvertörlü şanzıman kullanıyor ama 2012lerde robotize şanzıman var. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 Bilinenin aksine Peugeotta Auto6R şanzımanın tamiri öyle powershift yada DSG gibi Şahin Doğan parası tutmaz..verirsiniz 500 TL hallederler..şanzımandan korkuyırsa arkadaş o zaman garantisi bitmiş hiçbir Powershift yada DSG ye bakmaması lazım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 Alınacak araç 2.el olacağından ve otomatik vites olacağından tam otomatik bir araç seçmekte fayda var, triptonic şanzumanların arızası tamiri çok masraflı olabilir. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 10 Haziran 2016 Yazar Paylaş 10 Haziran 2016 (düzenlendi) Macaristan'da mı arıyorsunuz? yok abi burda 50 bin TL ye yeni kasa mondeo alirim benzinli ama iste para yok ogrenciyim daha.araclar ucuz ama cok bakimsiz.boya degisen olayina hic takmiyolar. hem babamlar bakiyor hem bi aile dostuna.sordu ,net cevap vermek istedim foruma sorarak. kardeşim bende 5 ay önce bu fiyatlara arıyordum.Opel astra harbi çok yakıyor birde kasası 1400 kilo hantal diyen oldu 140lık harici düşünme.Focus temiz bulabilirsin o fiyatlara rahatlıkla.polo,fiesta,clio çok küçük 4 kişiye az gelir.Megane bakabilirsiniz 55bine rahat 2015 temiz bulabilirsin.İ30 güzel araba piyasasını bilmiyorum ama bulursun gibi geliyor o fiyata.Kolay gelsin valla zor iş. evet astrayi soyledim zaten.yakit konusunda cok uzecegini.ama sormak sitedim yinede. sanirim bu paralara benzinli TSI en ideal gibi duruyor Bu fiyata, bu donanıma, bu km ye ve bu yıla göre başka araç bulamazsın https://www.sahibinden.com/hyundai-i30/benzin,benzin-lpg/otomatik,yari-otomatik?sorting=price_desc&viewType=Gallery&price_min=21300&price_max=57900#! ama bu GDI motor nedir ne degildir ? yakit olarak performans olarak hic bilmiyorum ,siz test ettiniz mi ? Polo arkadaşımda var 2015 gidişi çok iyi yakıt şehir içi 8lt yakıyor çok memnun kendisi. En yakın arkadaşımdada civic var 100k da aldı şuan 140k da arabayı acayip zorlayan biri sürekli redline a girer kesicide vites attırır şanzımanda tık yok lpgyede uyumlu araç. Geniş rahat sessiz bir araç. 1.2 tsi 90 hp olan mi ,ve otomatik mi ? bu mantikli gibi geliyor cok fazlada dar degil sanirim bu araba.hem donanim olarakta iyi esp si olsun,tipi olsun. performans-yakit olayi iyi gibi ? civic leri vtec olanlarindan sonra hic deneyemedim.binme firsatim olmadi.1.6 otomatik olanlari performans olarak nasil merak ediyorum.bide turbolu benzinler varken ne bileyim bu arac performans olarak arac doluyken nasil olur ? 10 Haziran 2016 tarihinde Gökhan Çoşkun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 Sedan aranıyorsa tek seçenek var, Civic! Özel bir araçsa Jazz. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 10 Haziran 2016 Yazar Paylaş 10 Haziran 2016 508 dizel otomatik 2012-2013 bulunur 55 civarına.. Açık ara f/p aracı o fiyat bandında.. Serdar GÜNGÖR beye selamlar deneme firsatim olduda ne bileyim düz vites gibi arac cok ilginc.alismak zor olur.gerci yukarda dedikleri gibi arza oldugu zaman cok cep yakmaz gibi duruyor.iletirim begenirlermi bilmem. bn icini sevmistim. Bilinenin aksine Peugeotta Auto6R şanzımanın tamiri öyle powershift yada DSG gibi Şahin Doğan parası tutmaz..verirsiniz 500 TL hallederler..şanzımandan korkuyırsa arkadaş o zaman garantisi bitmiş hiçbir Powershift yada DSG ye bakmaması lazım garanti ? bu kadar sorunlumu DSG ve powershift ler ? heyecana girilmezmi yani ? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 Civic kullanmaktayım. 4 kişi ve dolu bagaj performansı mantıken de biraz törpüleniyor. Kullanımı gayet keyiflidir, ön kısmı çok çok ferahtır, boğmaz. Arka koltuklar ön kadar ferah değildir. İçine ses alır, kasa koduna göre de donanımları değişir. İstenirse detaylandırırım. Yakıtı sitedeki arkadaşların arkadaşlarına ve/veya kuzenlerine göre 15 lt yakar. Bana göre şehir içi sakin trafikte 8lt benzin 10 lt lpg tüketir. Şehir dışı bilmiyorum (ben çok sert kullanırım, rampaları 2. vites 115km/h ile çıkarım). Sorunsuz tork konvertörlü şanzımanına hiç girmiyorum. İkinci eli de çok iyidir. Elde kalmaz. 2 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 deneme firsatim olduda ne bileyim düz vites gibi arac cok ilginc.alismak zor olur.gerci yukarda dedikleri gibi arza oldugu zaman cok cep yakmaz gibi duruyor.iletirim begenirlermi bilmem. bn icini sevmistim. garanti ? bu kadar sorunlumu DSG ve powershift ler ? heyecana girilmezmi yani ? Sorunlu demiyorum sorun çıkartırsa can yakar ama..bakımlı düşük km.de araç bakın..2.el şans işi sonuçta..ama 508 e çok önyargılı bakmayın..mantıklı bir tercih bence.. Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 Otomatik vites konusundaki başarısı, genel sorunsuzluğu, ikinci el algısı ve lpg opsiyonu ile en makul tercih Honda Civic gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 yok abi burda 50 bin TL ye yeni kasa mondeo alirim benzinli ama iste para yok ogrenciyim daha.araclar ucuz ama cok bakimsiz.boya degisen olayina hic takmiyolar. hem babamlar bakiyor hem bi aile dostuna.sordu ,net cevap vermek istedim foruma sorarak. evet astrayi soyledim zaten.yakit konusunda cok uzecegini.ama sormak sitedim yinede. sanirim bu paralara benzinli TSI en ideal gibi duruyor ama bu GDI motor nedir ne degildir ? yakit olarak performans olarak hic bilmiyorum ,siz test ettiniz mi ? 1.2 tsi 90 hp olan mi ,ve otomatik mi ? bu mantikli gibi geliyor cok fazlada dar degil sanirim bu araba.hem donanim olarakta iyi esp si olsun,tipi olsun. performans-yakit olayi iyi gibi ? civic leri vtec olanlarindan sonra hic deneyemedim.binme firsatim olmadi.1.6 otomatik olanlari performans olarak nasil merak ediyorum.bide turbolu benzinler varken ne bileyim bu arac performans olarak arac doluyken nasil olur ? Evet polo 1.2tsi dsg motor performansı olarak çok memnun 10.8saniye 0-100 ü var zaten vites geçişleri çok iyi hiç hissettirmiyor ama araç küçük. Civic için konuşursak araç çok rahat 200km hızı görüyor bence performans olarak üzmez şanzıman olarakta sorunsuz. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 yok abi burda 50 bin TL ye yeni kasa mondeo alirim benzinli ama iste para yok ogrenciyim daha.araclar ucuz ama cok bakimsiz.boya degisen olayina hic takmiyolar. hem babamlar bakiyor hem bi aile dostuna.sordu ,net cevap vermek istedim foruma sorarak. evet astrayi soyledim zaten.yakit konusunda cok uzecegini.ama sormak sitedim yinede. sanirim bu paralara benzinli TSI en ideal gibi duruyor ama bu GDI motor nedir ne degildir ? yakit olarak performans olarak hic bilmiyorum ,siz test ettiniz mi ? 1.2 tsi 90 hp olan mi ,ve otomatik mi ? bu mantikli gibi geliyor cok fazlada dar degil sanirim bu araba.hem donanim olarakta iyi esp si olsun,tipi olsun. performans-yakit olayi iyi gibi ? civic leri vtec olanlarindan sonra hic deneyemedim.binme firsatim olmadi.1.6 otomatik olanlari performans olarak nasil merak ediyorum.bide turbolu benzinler varken ne bileyim bu arac performans olarak arac doluyken nasil olur ? Ben şu an aynı motora sahip Kia sportage kullanıyorum atmosferik motorlar içerisinde en sessizi ve en performanslısı bu motorlar. Hyundai ve Kia gurubundaki otomatiklerden memnun kalacağınızı düşünüyorum hele ki vites geçişlerini hissetmezsiniz 508 dizel otomatik 2012-2013 bulunur 55 civarına.. Açık ara f/p aracı o fiyat bandında.. Serdar GÜNGÖR beye selamlar 55'e hayatta 508 almam gider en dolu İ30 SW veya Kia Ceed alırım Ayrıca sen al ! 15 bin tl de cebinde kalır aksesuara yakıta harcarsın Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 (düzenlendi) 55 civarina dizel otomatik i30 bulunabilir biraz fazla yakar ama kronik sorunu yoktur 10 Haziran 2016 tarihinde Nuri Güngör tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 15 Haziran 2016 Yazar Paylaş 15 Haziran 2016 55 civarina dizel otomatik i30 bulunabilir biraz fazla yakar ama kronik sorunu yoktur fazla yakardan kastiniz ? Forum sitelerinde gordugum kadariyla i30 otomatik sahiplerinin tek derdi 8-8,5 litreleri goren tüketimmis. Bu dogurmu gercekten ? evet 6 ileri tork konver. otomatik sanirim sorunsuz diyorlar Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 fazla yakardan kastiniz ? Forum sitelerinde gordugum kadariyla i30 otomatik sahiplerinin tek derdi 8-8,5 litreleri goren tüketimmis. Bu dogurmu gercekten ? evet 6 ileri tork konver. otomatik sanirim sorunsuz diyorlar doğru 8-9 litre yakıyor şehir içi. fluence dct nin yakıtını bekleme sakın 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 15 Haziran 2016 Yazar Paylaş 15 Haziran 2016 doğru 8-9 litre yakıyor şehir içi. fluence dct nin yakıtını bekleme sakın demekki doğruymuş. iyide seçenek kalmadı o zaman. 50-55bin tl ye otomatik araç istiyo babam.TSI -dsg kombinasyonu hariç mantık aracı yok yahu. DSG yi de öyle bi anlatıyolarki insan çekiniyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts