İçeriğe Yönlendir

Tourneo Courier 2015 Far Cinsi Ve Bijon Araligi

Anıl Çet

Recommended Posts

Anıl Çet

Arkadaslar bu arac modeli icin beyaz far alicam ama far cinsini nerden ogrenebilirim? Konuya pek hakim degilim, h4, h7 oluyor galiba. Xenon filan istemiyorum sadece sari yerine beyaz istiyorum.

Ayrica celik jant alacagim kullanma kilavuzunu alt ust ettim bijon araligini bulamadim.

Jantin boyutu oncekinden buyuk olacagindan lastikleri de degistirmek istiyorum, dikkat etmem gereken baska bir detay var midir?

Tesekkurler

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Arkadaslar bu arac modeli icin beyaz far alicam ama far cinsini nerden ogrenebilirim? Konuya pek hakim degilim, h4, h7 oluyor galiba. Xenon filan istemiyorum sadece sari yerine beyaz istiyorum.

Ayrica celik jant alacagim kullanma kilavuzunu alt ust ettim bijon araligini bulamadim.

Jantin boyutu oncekinden buyuk olacagindan lastikleri de degistirmek istiyorum, dikkat etmem gereken baska bir detay var midir?

Tesekkurler

bijon aralığı 4*108 olası gerek replikalardan uzak durun hafif ve kaliteli jantlara bakın düşünürseniz jantım satılık bu arada 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/282696-16-konig-hafif-jant-lastik/

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Jantlar cok iyiymis bi ekonomik duruma bakayim ona gore donus yaparim, bilgi icin tesekkurler.

Sıfırdan farksız görsen hak verirsin zaten bak duruma haber verirsin yardımcı olurum
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...