İçeriğe Yönlendir

Skoda Rapid

mustafa çetinkaya

Recommended Posts

mustafa çetinkaya

herkese merhabalar. Aracımı değiştirmek istiyorum bir çok marka model baktım ama hem bütceye uygun hem donanım ve konforlu araç bulmak zor. en son Skoda rapid leri gördüm ancak nasıldır iyimidir sıkıntısı sorunu varmıdır bilemedim pek piyasada da görmedim bilgisi olan varmı alınabilirmi

Skoda Rapid 1.6 CR TDI Style dgs 2014 modelleri 58 60 arası fiyatlarda

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Rapid guzel araç özellikle iç hacim olarak baya geniş. İç kalite olarak fabia ile aynı yumuşak plastik trim bulamazsınız. Sizin için yumuşak malzeme önemli değilse fazlasıyla memnun eder

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

60 kaada Sıfır Km. 1.2 tsi 110 hp. Active donanım Yeti alırsın (pazarlıkla 1-2 bin daha iner), alternatiflere dikkat et, rapide çok o para, tıpkı sıfır Fiesta 1.5 tdci nin 60 lira olması gibi, saçma sapan fiyatlara araba satıyorlar, 40 lira olsa tamamda 60 nedir yahu  :angry:

http://www.skoda.com.tr/models/new-yeti/fiyatlistesi

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

Yeti nin Tdi si şuanda yok emisyon olayından dolayı satıştan kaldırmıştılar,ilerleyen zamanlarda tekrardan satışa sunacaklar.

Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya

hem uzun yol yapıyorum hem şehir içi hergün kullanıyorum dizel daha iyi olmazmı. Ayrıca rapid de octavia ya benziyor hem dizel otomatik daha cazip geldi ama herkeizn fikri farklı tabi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Ziya Deniz

Kuzenim sıfır rapid tdi dsg yi 72 ye almış sanırım ful donanımlı olanı. Hacim olarak geniş fakat konfor ve yol tutuş  ve malzeme kalitesi olarak vasatı aşmayan bir araba. 60 bin tl ye c sınıfı araçlara bakmakta yarar var. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kuzenim sıfır rapid tdi dsg yi 72 ye almış sanırım ful donanımlı olanı. Hacim olarak geniş fakat konfor ve yol tutuş  ve malzeme kalitesi olarak vasatı aşmayan bir araba. 60 bin tl ye c sınıfı araçlara bakmakta yarar var.

arka camı önden kumanda gelmiş mi?
Yorum bağlantısı
Yusuf Ziya Deniz

arka camı önden kumanda gelmiş mi?

O tür detayları bilmiyorum Çağlar Abi. Ama ilk izlenimim yazdığım gibi. 

Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya

bi ara bakmıştım i30 da aslında hyundai lerde icime sinmiyor kasaları zayıf kalıyor sanki

Yorum bağlantısı
Akif Özkan

Rapid C octavia D sinifi degil mi zaten? Ben tdi dsg kombinasyonunu kullandim. Bence gayet iyiydi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

tdi+dsg kaç para yetide

73 kaat, doğruya ben manuel demişim, manueli bile rapidden çok daha iyi olduğundan dikkat bile etmemiştim de  :tongue:  :rolleyes:

Yeti olmadı, Seat Toledo yada Leon verelim DSG li ve 65 kaat, az zorla iş tamam :)

LEON 1.2 TSI 110 HP DSG S&S Style 64.700 ₺

TOLEDO 1.4 TSI 125 HP DSG S&S Style 65.900 ₺

Yeti nin Tdi si şuanda yok emisyon olayından dolayı satıştan kaldırmıştılar,ilerleyen zamanlarda tekrardan satışa sunacaklar.

ondan değil, sadece Tiguanın satışları kestiği ve elegance donanımı ile baya iyi olduğu için satışta değil :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

ondan değil, sadece Tiguanın satışları kestiği ve elegance donanımı ile baya iyi olduğu için satışta değil :)

Bana Skoda'da yetkili bi arkadaşım söylemişti,ama Tiguan dan çok daha iyi olduğu kesin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bana Skoda'da yetkili bi arkadaşım söylemişti,ama Tiguan dan çok daha iyi olduğu kesin :)

Banada tam tersini söylemişlerdi, bayağı sıkıştırdım ama adamları, en son dizeli gelecek biraz bekleyin dediler :) gelene dek kasa değişir zaten, bu seferede yeni tiguan yüzünden getirmezler, geldiği an hemen atlamak lazım :)

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

banada doğuştaki müdür olan arkadaşım tiguanı önerdi. Seatı ve skodayı boşver dedi. Şimdi ozaman hangisi doğru. Boşverin satış temsilcisinin dediğini içiniz hangisi diyorsa en iyisi odur bence.
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

banada doğuştaki müdür olan arkadaşım tiguanı önerdi. Seatı ve skodayı boşver dedi. Şimdi ozaman hangisi doğru. Boşverin satış temsilcisinin dediğini içiniz hangisi diyorsa en iyisi odur bence.

Önermek başka şey yalnız, mesele iyi kötü değilki, daha öncede yazmıştık hatırlarsan, donanım fiyat açısından,  satışı kesme olayı ise şöyle, tigunun satışını acaip kesti falan değil, vw için azıcık etki bile çok demek, olay bu :)

Diğer konuya gelirsek, kullanıcı yorumlarında (dingilizler ve fifth gear) yeti range rover den bile daha raha tarazi sürüşüne sahip vs. denir, eski kasa tiguya karşı ben yeti tercih ederdim mesela, daha iyi bence (bencede değil adamlar daha iyi diyor)yeni kasayı bilmem, onu sen bilirsin :)

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
(düzenlendi)

Yetide 1.6TDİ emisyon mevzusundan önce zaten kalkmıştı Skoda hiç bir zaman VW den iyi olamaz üstün olduğu kısımlar kesinlikle var donanım olsun fiyat olsun ancak genel itibariyle daha iyi olamaz Tiguan ile yeti denk sayılabilecek bir araçtı baktılarki yeti tiguanı bitirdi hemen 1.6TDİ i kestiler :)

tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
(düzenlendi)

Önermek başka şey yalnız, mesele iyi kötü değilki, daha öncede yazmıştık hatırlarsan, donanım fiyat açısından, satışı kesme olayı ise şöyle, tigunun satışını acaip kesti falan değil, vw için azıcık etki bile çok demek, olay bu :)

Diğer konuya gelirsek, kullanıcı yorumlarında (dingilizler ve fifth gear) yeti range rover den bile daha raha tarazi sürüşüne sahip vs. denir, eski kasa tiguya karşı ben yeti tercih ederdim mesela, daha iyi bence (bencede değil adamlar daha iyi diyor)yeni kasayı bilmem, onu sen bilirsin :)

ben tiguan iyi demedim ki. Her satış temsilcisi kendi aracını satmak için birşeyler söylüyor demek istedim. Bende dedim ki insanın içine hangi araç siniyorsa onu alsın dedim. Yoksa ne Skoda benim ne vw benim. [emoji3] sonuçta araçlar Arasında kalite farkı hemen hemen kalmadı. tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Rapid alınır ve güzelce binilir . Spaceback 1,6 tdı olanı var bende . Oldukça memnunum , 2. el'de fiyatı oldukça iyi . Bazı arkadaşlar var senelerdir araba almayıp modelleri kötüleyen . Aklınızda rapid var ise ben tavsiye ederim . Aracımın konusu inceleyebilirsiniz .

Yorum bağlantısı

60 kaada Sıfır Km. 1.2 tsi 110 hp. Active donanım Yeti alırsın (pazarlıkla 1-2 bin daha iner), alternatiflere dikkat et, rapide çok o para, tıpkı sıfır Fiesta 1.5 tdci nin 60 lira olması gibi, saçma sapan fiyatlara araba satıyorlar, 40 lira olsa tamamda 60 nedir yahu :angry:

http://www.skoda.com.tr/models/new-yeti/fiyatlistesi

68'lik Fiestayı satta al artık abi [emoji23]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...