İçeriğe Yönlendir

Focus 182 Hp Alınır Mı?

Emre Dmir

Recommended Posts

Emre Dmir
(düzenlendi)

Sağ arka kapısı boyalı bir focus buldum. 2011 model, 64.700 km. 182 hp ecoboost.

Bu arabayı satarken zorlanır mıyım? Yakıtı üzer mi?

tarihinde Emre Dmir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Tüplü ve dizel bir araç kadar ekonomik olamaz ama sürüş keyfide bir başka olur 182HP demek aracı sakin sürememek demektir bana göre [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Aldiktan sonraa tüplü ve ofkeli yaptirisiniz. Kapi boyali olsa ne olur? Motoru yururu saglam olsun.

Yorum bağlantısı
Günal Özdoğan

Aldiktan sonraa tüplü ve ofkeli yaptirisiniz. Kapi boyali olsa ne olur? Motoru yururu saglam olsun.

Ağabey tüp takılacaksa 182hp araba almanın ne anlamı var ki... Bence elletilmemeli.

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Fiyat nedir, donanım nedir? 6500tl X marka lpg ile birebir uyum ve uzun yok 14-17krş şehiriçi 20-24krş gibi inanılmaz bir tüketime sahip olacak Lpg ile...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kapı boyanmış neticede değişmemiş ki ? Satarken zorlanacak bir durum olmaz. Değişenler satışı zorlaştırabilir.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

2 tane Kuga aldık 2014 model 1.6 ecoboost..birisinin turbosu durduk yerde bozuldu garantiden değişti..Diğerinin silindirleriyle ilgili sıkıntı oldu garantiden yapılarda 15-20 gün yattı.ben bi daha 1.6 ecoboost almam..1.5 ecoboost boşuna çıkmadı anladığım kadarıyla..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

yakıt üzermi sorusuna cevap cebindeki parana göre değişir.

ama 25 kuruş yakacağına kimse beni inandıramaz minimum 40 50 kuruş yakar şehir içi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Turbosu bozulduğunda hemen yakıt numunesi aldılar yakıttan kaynaklı mı diye de..bişey çıkmadı.

Bu arada geçen hafta Mudanya ya gittim klima açık 4 kişi ortalama 30 kuruş yaktı F3..bi de ileri eco sürücü diyor kullanımıma..demese anlicam da :D

Yorum bağlantısı
Emre Dmir
(düzenlendi)

Asıl dert ettiğim sorun şu.

Paraya sıkışırsam kolayca zarar etmeden satabilir miyim bu aracı. Zaten nadir bir model. Bir de boya işimi zorlaştıracak diye korkuyorum.

Bir de bu motor sorunlu mu onu merak ediyorum. 

Focus yerine aşağıdaki aracı alsam mı diyorum. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-sifirindan-farksiz-tam-otomatik-peugeot-308-301954950/detay

Focus da aşağıdaki linkte.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-182-hp-focus-titanium-x-full-plus-full-305711340/detay/

Paraya sıkıştığımda hangisini kolay satarım ve hangi araba daha sorunsuzdur. Buna göre tercihte bulunacağım.

Focus biraz daha fazla yakıyor ama sorun değil. Tam bağımsız arka süspansiyon ve 182 beygirin keyfi varken 1-2 litreyi gözüm görmez.

tarihinde Emre Dmir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

308 daha kolay satılır otomatik olduğu için..

1.6 ecoboost manuel..arabayı manuel aldığınız zaman zaten 2.el almak isteyen bayanları eliyorsunuz.geri kalanlar içindede ağırlıklı kesimin yakıt tüketimi kaygısı var..Onlarıda eliyorsunuz..alıcı kitlesi sınırlı bir araç bana kalırsa..meraklısını bulmak gerekir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...