Fatih Belen 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Merhaba arkadaşlar. Direksiyonu sağa tam çevirip yavaşça hareket edince lakluk ses geliyor. Ses soldan, sol tekerden geliyor gibi ama.Direksiyon düz iken sorun yok. Sağ aks komple yeni değişti. Sorun ne olabilir. Böyle bir süre binmem sorun teşkil edermi. giderken vs. herhangi ses bir sorun yok. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Merhaba arkadaşlar. Direksiyonu sağa tam çevirip yavaşça hareket edince lakluk ses geliyor. Ses soldan, sol tekerden geliyor gibi ama.Direksiyon düz iken sorun yok. Sağ aks komple yeni değişti. Sorun ne olabilir. Böyle bir süre binmem sorun teşkil edermi. giderken vs. herhangi ses bir sorun yok. Teşekkürler. Direksiyon hidroliğinin hortumu şaseye biyere vuruyor olabilir. Bi kontrol et istersen. Benm daha önce başıma geldi. Hortum klipsinden çıkmış direksiyonu çevrdikçe şaseye vurup ses yapıyordu. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Aks veya aks başı olma ihtimali yüksek. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Direksiyon hidroliği azalmışta olabilir. Yorum bağlantısı
Alperen Kaya 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 abi bizdede oluyor o direksiyon sabit bi yerde cevirince lokur lokur ses cıkıo Yorum bağlantısı
Abdullah Hayırseven 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 amortisör takozlarını bir kontrol ettirin. Yorum bağlantısı
Emre Sutay 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Ses soldan ise sol aks kafasinda problem olabilir veya körüğünde yirtilma vs nedeniyle yag ozelligini yitirmiş olabilir.. Benim sag tekerde tam turda o ses geliyordu sanki birsey tutunup tutunup birakiyor gibi, koruk yirtilmis olarak bulduk komple degisimi yapilmisti. Iscilik dahil 120lira filan tutmustu.. Yorum bağlantısı
Fatih Belen 19 Haziran 2016 Yazar Paylaş 19 Haziran 2016 Merhaba. Sehir disinda oldugum icin yazamadım. Arabaya bakildi. Direksiyonu tam cevirince çamurluk davlumbazina teker surtuyor. Disari cikacagim icin pek ustunde duramadim. Ama bu oyle bi ses yapar mi bilmiyorum. Musait zamanda konu ustune dusucem. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Haziran 2016 Paylaş 19 Haziran 2016 Eğer sürtme varsa lastik ebatları uygun değildir. Yorum bağlantısı
Fatih Belen 19 Haziran 2016 Yazar Paylaş 19 Haziran 2016 175 65 14 lastiklerim. Tam tur cevirince sol davlumbazin kisa bir parcasi var. Silecek deposunun arkasinda. Oraya surtuyor hocam. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 19 Haziran 2016 Paylaş 19 Haziran 2016 Bir sürtme yoksa, durduğu yerde çevirirken geliyorsa amortisör takozu. Hareket ederken geliyorsa aks başı. Yorum bağlantısı
Fatih Belen 19 Haziran 2016 Yazar Paylaş 19 Haziran 2016 Bir sürtme yoksa, durduğu yerde çevirirken geliyorsa amortisör takozu. Hareket ederken geliyorsa aks başı. Tam tur çeviirip hareket edince geliyor hocam. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 19 Haziran 2016 Paylaş 19 Haziran 2016 Tam tur çeviirip hareket edince geliyor hocam.Aks sorunu ise lakir lakir ses yapar. Mekanik ve tok bir ses. Yorum bağlantısı
Fatih Belen 19 Haziran 2016 Yazar Paylaş 19 Haziran 2016 Aks sorunu ise lakir lakir ses yapar. Mekanik ve tok bir ses. Ön düzeni tekrar kontrol ettireyim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts