Ömür Öztürk611 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ben onun yaptığını sandım çok özür diliyorum konuyu yanlış anladım Cidde'n [emoji15] Bak ben bunu bilmiyordum benim farlar ondan Venüsü bile gösteriyor Bi kere 4300 k orjinal fabrikanın koyduğu kelvindir aydınlatma olarak 6000 k dan daha iyidir 6000 k beyazdır yağmurlu havada göstermez Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Mehmet Abi inç büyüyünce ışık artarsa kelvin büyüyünce de baya iyi olur diye düşündüm. Takılıyorum tabi ki. arkadaşın yorumu ancak bu kadar ciddiye alabildim. [emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Mehmet Abi inç büyüyünce ışık artarsa kelvin büyüyünce de baya iyi olur diye düşündüm. Takılıyorum tabi ki. arkadaşın yorumu ancak bu kadar ciddiye alabildim. [emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk LBG [emoji23] [emoji23] [emoji23] 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Arkadaşlar arkadaşımız gerçeği anlamıştır fazla üstüne gitmeyin artık olay yanlış anlaşılma 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Cihan. Ben direk dalmıştım. Çünkü ancak öyle bi yorum açıklardı durumu. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ben onun yaptığını sandım çok özür diliyorum konuyu yanlış anladım Cidde'n Bi kere 4300 k orjinal fabrikanın koyduğu kelvindir aydınlatma olarak 6000 k dan daha iyidir 6000 k beyazdır yağmurlu havada göstermez Konunun dogrusunu anladiginiza gore, Tanisma kismindan kendini tanitirsaniz foruma daha iyi bir giris yapmis olursunuz, bizler de ona gore faydalanabiliriz sizden. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 İşte Ön yargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zor... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 İlker Kemal kısmı yanlış anlaşılma olmuş tamam da bu inç, çin malı mercek filan bunlar nasıl olacak? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ben onun yaptığını sandım çok özür diliyorum konuyu yanlış anladım Cidde'n O zaman konuyu şöyle toparlayalım. Servet bu işi ilk yapanlardan biri Ben muhtemelen 2 yada üçüncü. Ömer. Kötü far nasıl yapılır görmüş biri Cihan ve Metin hoca kötü bir mercek montajı nasıl düzeltilir bilen biri Ayrıca Cihan afl fara mercek takıp çalıştıran biri. Mustafa daha yeni passatına taktı. Yani boş yada sizin tabirinizle duyma mesaj yok burda. Ki bunlara rağmen. İlker number one dır. Üstüne yoktur. Ben de yaptım diyin ama o bilmiyor demeyin. Sizin yaptığınızı da yeni bir konu ile görelim. Forum yardımı bölümünde resim ekleme ile ilgili bilgi var. 5 Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 O zaman konuyu şöyle toparlayalım. Servet bu işi ilk yapanlardan biri Ben muhtemelen 2 yada üçüncü. Ömer. Kötü far nasıl yapılır görmüş biri Cihan ve Metin hoca kötü bir mercek montajı nasıl düzeltilir bilen biri Ayrıca Cihan afl fara mercek takıp çalıştıran biri. Mustafa daha yeni passatına taktı. Yani boş yada sizin tabirinizle duyma mesaj yok burda. Ki bunlara rağmen. İlker number one dır. Üstüne yoktur. Ben de yaptım diyin ama o bilmiyor demeyin. Sizin yaptığınızı da yeni bir konu ile görelim. Forum yardımı bölümünde resim ekleme ile ilgili bilgi var. çok güzel yazmışsın abi[emoji1303][emoji1303]Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Yorum bağlantısı
Ömür Öztürk611 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 yanlış anlaşılma oldu evet tekrardan kusura bakmayın kendi araçımın çalışması ilede konu acabilirim mantıklı. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 yanlış anlaşılma oldu evet tekrardan kusura bakmayın kendi araçımın çalışması ilede konu acabilirim mantıklı.Neyse hadi bakalım vardır bunda da hayır, fırtınalı aşklar şiddetle başlar... 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 İlker burayı okuyorsa kesin katıla katıla gülüyordur zira adam oturduğu yerden reklamını yaptı iki dakkada. Helal olsun 4 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 İlker beyin adamiymis zaten, viral reklam bu 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 Resim gelecekti Maymun slikonun markasını hatırlayamadınız mı ? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 Resim gelecekti Maymun slikonun markasını hatırlayamadınız mı ? Emmi maymun var silikonu napacan [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 Emmi maymun var silikonu napacan [emoji16] Muz tipi silecekle çok uyumlu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 O zaman konuyu şöyle toparlayalım. Servet bu işi ilk yapanlardan biri Ben muhtemelen 2 yada üçüncü. Ömer. Kötü far nasıl yapılır görmüş biri Cihan ve Metin hoca kötü bir mercek montajı nasıl düzeltilir bilen biri Ayrıca Cihan afl fara mercek takıp çalıştıran biri. Mustafa daha yeni passatına taktı. Yani boş yada sizin tabirinizle duyma mesaj yok burda. Ki bunlara rağmen. İlker number one dır. Üstüne yoktur. Ben de yaptım diyin ama o bilmiyor demeyin. Sizin yaptığınızı da yeni bir konu ile görelim. Forum yardımı bölümünde resim ekleme ile ilgili bilgi var. Abi iltifatın için teşekkürler ne yaptıysak o farı lurtaramasık 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 Hepsini okudum aklımda kalan, 'ilker çok iyi bi zenon mercek montajı yapar', tufaya mı düştünüz, şirket misiniz anlayamadım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 O zaman konuyu şöyle toparlayalım. Servet bu işi ilk yapanlardan biri Ben muhtemelen 2 yada üçüncü. Ömer. Kötü far nasıl yapılır görmüş biri Cihan ve Metin hoca kötü bir mercek montajı nasıl düzeltilir bilen biri Ayrıca Cihan afl fara mercek takıp çalıştıran biri. Mustafa daha yeni passatına taktı. Yani boş yada sizin tabirinizle duyma mesaj yok burda. Ki bunlara rağmen. İlker number one dır. Üstüne yoktur. Ben de yaptım diyin ama o bilmiyor demeyin. Sizin yaptığınızı da yeni bir konu ile görelim. Forum yardımı bölümünde resim ekleme ile ilgili bilgi var. amaaaa bbennnnnn hani bana yo kmuu.... ortadoğu ve balkanda ilk ve tek ışık odaklama aparatı yaptık yahuu... Hepsini okudum aklımda kalan, 'ilker çok iyi bi zenon mercek montajı yapar', tufaya mı düştünüz, şirket misiniz anlayamadım. çok sabırlı dır İlker Kemal ayakta alkışlanacak adamdır. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 amaaaa bbennnnnn hani bana yo kmuu.... ortadoğu ve balkanda ilk ve tek ışık odaklama aparatı yaptık yahuu.... He lem. İlk teknik atölyeyi kuran sizdiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts