İlker Uçar 16 Haziran 2016 Yazar Paylaş 16 Haziran 2016 Süha Demirtaş yazdı: Bence sağ far güzel olmuş sadece sol farı yeniden yaptırabilirsiniz. Lakin burda önemli bir nokta var mercek far tasına ne ile sabitlendi, eğer sizin dediğiniz gibi silikon ile ise o iş olmaz Her mercekte 4 vida deliği en az bulunur ve oradan tasa vidalanmalıdır, hassasiyet ayarı oradan yapılır. Ben de focus 2.5 farı yapmak istemezdim başa bela bir tas yapısı var. İşçilik süresi min. 2 gün olacaktır buna göre plan program yaparsınız. İlkere gönderirseniz tahminin 5-6 gün sürer Min. 2 gün diyorsunuz benim adam 6 bilemedin 7 saat içinde halletti üstelik çay molası yemek molasıda var içinde adam akıllı olduktan sonra 1 hafta yatsın araba akşamları yatar sabahları kullanırız sorun olmaz. Merceklere benim gördüğüm 2 vida attı sonra slikon bastı ama ama ayar filan bişey yapmadı mercek sabitlendimi sabitlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 İlker Uçar yazdı: İlker Kemal beyin ustalağı herkesiz dilinde maaşallah Ayrıca bu merceklere h7 ampül uyduramıyoruz galiba vizeden geçmek için farları değiştirmekmi gerekecek. H7 ampülü traşlayıp oturtabilirsiniz ben öyle yapıyorum. Çift reflektör araçlarda muayene problemi olmuyor da tek reflektör olanda halojen ampül mercek geçmeyebiliyor. Yorum bağlantısı
Enes Suzen 20 Haziran 2016 Paylaş 20 Haziran 2016 İlker Uçar yazdı: İlker Kemal beyin ustalağı herkesiz dilinde maaşallah Ayrıca bu merceklere h7 ampül uyduramıyoruz galiba vizeden geçmek için farları değiştirmekmi gerekecek. H7 olur mu bilmiyorum d1s ampul var ben yaptırırken sıfır far aldım yolladım. Muanede orjinal farlarını takıyorım. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 (düzenlendi) Kolay gelsin, fardan muzdarip birisi olarak Allah yardımcınız olsun 21 Haziran 2016 tarihinde Ömer Türkşanlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Uçar 22 Haziran 2016 Yazar Paylaş 22 Haziran 2016 Ömer Türkşanlı yazdı: Kolay gelsin, fardan muzdarip birisi olarak Allah yardımcınız olsun Sağolun çıkma farları aldım sırada şuanki sistemi düzeltmeye çalışıcam olmazsa yeni gelen farlara monte edilecek 1 Yorum bağlantısı
Ömür Öztürk611 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Öncelikle herkese kolay gelsin İlker beyin yaptığı mercekler hiç hoş değil bizim yaptığımız ve kendi aracımıza uygulandığımız mercek bire bir orijinalden farksızdır dışı metal içi metal dır çizgi halinde gösterir net Bi hızada biz sadede far işi yaptığımız böyle Bi mesaj atmayı gerek duydum herkes bu işten Anlamaz 2 gün sonra far göstermiyor su alıyor buhar yapıyor dersiniz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 (düzenlendi) Yavaş gel, İlker bu işi bilmiyor diyorsun he!! İlker kim varsa sektörde suya götürür susuz getirir. Çamur atmadan evvela iyi hesap kitap yap, kime laf atacağını iyi tart ve ölç. Yoksa bende kantarın topuzunu kaçırırım, Hoş olmaz 23 Haziran 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ömür Öztürk611 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Bunda alınacak bişey yok bence ben sadece beğenmedim onun yaptığı mercek uygulamasını işçilik iyi olabilir mercekleri kötü Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 (düzenlendi) Yeryüzünde mercek markaları belli kondisyon belli. İlker iyisini kötüsünü gösterir müşteriye. Sonrasında karar sendedir. Eğer leş birşey istersen kapıdan kovar. 23 Haziran 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ömür Öztürk611 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 ben sana şöyle söylim ustam bu merceklerin hepsi çinden geliyor bunu kimse inkar edemez ama bunların kaç inç oldugunu belirten özelikler var farın gösterip göstermiceni öyle anlıyorsun ne kadar büyük inç koyarsan o kadar iyi ışık alırsın bu arada foruma kendi arabama yaptıgım mercek uygulamasını koymak isterim ama resim bölümümü bulamadım yardımcı olursanız koymak isterim mesaja. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ömür Öztürk611 yazdı: ben sana şöyle söylim ustam bu merceklerin hepsi çinden geliyor bunu kimse inkar edemez ama bunların kaç inç oldugunu belirten özelikler var farın gösterip göstermiceni öyle anlıyorsun ne kadar büyük inç koyarsan o kadar iyi ışık alırsın bu arada foruma kendi arabama yaptıgım mercek uygulamasını koymak isterim ama resim bölümümü bulamadım yardımcı olursanız koymak isterim mesaja.Kardeş kapat kapat, hatta bulama sen konuyu, baştan ettin içine konunun inç, ebat dedin mahvettin ortalığı... 1 Yorum bağlantısı
Ömür Öztürk611 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ömer Türkşanlı yazdı: Kardeş kapat kapat, hatta bulama sen konuyu, baştan ettin içine konunun inç, ebat dedin mahvettin ortalığı... anlamıyorsan yorum yok kardeş 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Hella koito visteon ve bosch Çin'de merdiven altı yapıyor farları demek? İlker kazali araçlar üzerinden oem mercekler alıp kullanıyor. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ömür Öztürk611 yazdı: anlamıyorsan yorum yok kardeşAnladığın belli kardeş!!!!! Çinden gelen mercekler.... Neyin kafası mübarek günde... Senin anladığın belli.... Ne demişler; Karşındakinin anladığı kadardır anlatabileceğin. Sana laf söz anlatılmaz... Burası çok senin gibi farklı algılar sahibi kişiler gördü... Servet Aydın yazdı: Hella koito visteon ve bosch Çin'de merdiven altı yapıyor farları demek? İlker kazali araçlar üzerinden oem mercekler alıp kullanıyor.Abi İlker Kemalin amcaoğlu Çinli sen bilmiyor musun [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Servet Aydın yazdı: Hella koito visteon ve bosch Çin'de merdiven altı yapıyor farları demek? İlker kazali araçlar üzerinden oem mercekler alıp kullanıyor.Abi İlker Kemal amcaoğlu Çinli bilmiyor musun sen [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Ömür Öztürk611 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Yav he he tornavida tutmayı bilmeyen adamlar gelmiş bana duyduğu şeylerle laf diyor 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ömür Öztürk611 yazdı: Yav he he tornavida tutmayı bilmeyen adamlar gelmiş bana duyduğu şeylerle laf diyor 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ömür Öztürk611 yazdı: Yav he he tornavida tutmayı bilmeyen adamlar gelmiş bana duyduğu şeylerle laf diyor Haklısın acemi çok burda. Bu konuyu çok mu aradın ilk mesaj direk bu konu? Tanıtma falan yok? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ömür Öztürk611 yazdı: Öncelikle herkese kolay gelsin İlker beyin yaptığı mercekler hiç hoş değil bizim yaptığımız ve kendi aracımıza uygulandığımız mercek bire bir orijinalden farksızdır dışı metal içi metal dır çizgi halinde gösterir net Bi hızada biz sadede far işi yaptığımız böyle Bi mesaj atmayı gerek duydum herkes bu işten Anlamaz 2 gün sonra far göstermiyor su alıyor buhar yapıyor dersiniz.Bumuydu sabahtan beri derdiniz. İlkere bo. Atmak için mi geldiniz koşa koşa. Siz nasıl yyspıyorsunuz altın kaplama mı. Ozan. Nerde bizim çekirdek çitleyenler 3 Yorum bağlantısı
Ömür Öztürk611 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Neyin ticaretini yapıcakmışım ben reklam mı yapıyorum öyle bişeye ihtiyacım yok ben sadece Adamın taktığı mercekleri beğenmiyorum dedim Ada'm babanız kesildi sanki yorum bu yorum yanı kimse kimsenin uşağı değil laf konduracak Bi durum yok burada boş yapmayın Allah aşkına sadece ilgili yorum yapın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ömür Öztürk611 yazdı: Yav he he tornavida tutmayı bilmeyen adamlar gelmiş bana duyduğu şeylerle laf diyor 1 Yorum bağlantısı
Ömür Öztürk611 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Metin Akbal yazdı: Haklısın acemi çok burda. Bu konuyu çok mu aradın ilk mesaj direk bu konu? Tanıtma falan yok? ben kendi aracıma yaptıgım için attım yorum sadece farklı Bi amaç yok burada ben yapayım demedim herkese Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ömür Öztürk611 yazdı: Neyin ticaretini yapıcakmışım ben reklam mı yapıyorum öyle bişeye ihtiyacım yok ben sadece Adamın taktığı mercekleri beğenmiyorum dedim Ada'm babanız kesildi sanki yorum bu yorum yanı kimse kimsenin uşağı değil laf konduracak Bi durum yok burada boş yapmayın Allah aşkına sadece ilgili yorum yapınİlgili yorum yapıyoruz. Bilerek konuşuyoruz. Servet tampona bile mercek gömecek kabiliyette. Ben 10 yıldır yapıyorum bu işi. İlkere laf söylemek için bayaa bi merceğe bulanmak gerek. 2 Yorum bağlantısı
Ömür Öztürk611 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Birdaha anlatıyorum benim kimseye Bi *** küfür *** atmaya veya ticaret yapmaya gelmedim sadece gördüğüm şekilde Ada'mın taktığı merceği beğenmedim diyorum bunun Neresi *** küfür *** atmak gerçekten yorum bu yorum yani aklı başında adamlar sınız bunu ben mi Söylim Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Mehmet Ozyurek yazdı: O adam seni tornavida niyetine kullanır.Bu da mı gol değil, çekirdekler hazır abi.. Yeni düştü bu galiba. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Adamdaki özgüven hep hayran olduğum ama başaramadığım cinsten... Kendini tanıtma direk dal konuya, oh ne ala... Yorum bağlantısı
Recommended Posts