Özgür İncigülcan 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Herkese merhaba iyi forumlar.Aracımı artık yavaş yavaş yenilemeyi düşünüyorum.Uzun zamandır Wv golf highline bakıyordum.82 bin tl ye kadar.Görüntüsü içi dışı gerçekten hoşuma giden bir araç.Kaliteli iç malzemeside ben cezbediyordu.2013 Highline ile 2015 Highline arasında farklar nelerdir?Sahibindenden bu araca bakarken yakın arkadaşım 2015 astra aldı.Dizel 1.6 136bg düz vites kullandım güzel araba.Sizce hangisi?Artıları eksileri nelerdir?Golf'ün sıfırına yanaşamıyorum ama astra 86 bin tl fiyat verdiler.Şimdiden teşekkürler bu iki araca ciddi ciddi bakıyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Herkese merhaba iyi forumlar.Aracımı artık yavaş yavaş yenilemeyi düşünüyorum.Uzun zamandır Wv golf highline bakıyordum.82 bin tl ye kadar.Görüntüsü içi dışı gerçekten hoşuma giden bir araç.Kaliteli iç malzemeside ben cezbediyordu.2013 Highline ile 2015 Highline arasında farklar nelerdir?Sahibindenden bu araca bakarken yakın arkadaşım 2015 astra aldı.Dizel 1.6 136bg düz vites kullandım güzel araba.Sizce hangisi?Artıları eksileri nelerdir?Golf'ün sıfırına yanaşamıyorum ama astra 86 bin tl fiyat verdiler.Şimdiden teşekkürler bu iki araca ciddi ciddi bakıyorum Merhaba, Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 mazda cx3 ü de iyice bir inceleyin derim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 en modelli hangisiyse onu alın derim. lakin bugun aynı paraya alsanız 3 sene binseniz golfü 3 bin tl daha fazlasına satarsınız 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Golf 7 Kasanın son dönemi, bayileri araştırırsanız %8-10 ları bulan sağlam indrim yakalarsınız. Ancak 2017 de yeni kasa olan Golf 8 gelecek bunu bilmenizde yarar var. Sadece kasa değil motorlarda değişerek 1.5 TSI ve 1.5 TDI şeklinde gelecek... İndirimi kolay yapmalarının sebebi de yüzünün eskimesi ve dişe dokunur rakiplerin artması zaten.. Bence dolu aksesuarlı ve konvansiyonel otomatik şanzımanlı 136Hp dizel üniteye sahip yeni kasa bir astraya bakmanızda yarar var gibi... 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Astra 1.6 CDTİ 136 HP Excellence mükemmel bir araç bence. Golfün yenisi geleceğinden şu an en mantıklısı bu. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Süspansiyon yine kazık gibiyse Astra'ya binilmez. Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 15 Haziran 2016 Yazar Paylaş 15 Haziran 2016 mazda cx3 ü de iyice bir inceleyin derim. Çağlar abi hiç dikkat etmemiştim.Mazda 3 lere bakıyordum ama onlarda dizel yok Opel astra 1.6 cdtı otomatik dynamic sunrof+matrix led far opsiyonluları bazen 80 tl ye düşüyor malum sitede Pejo 308 1.6 bluehdi larda var.Farklı bir seçenek. 2 elde rakipleri arasında en uygun dizel + tam otomatik kombinasyonu neredeyse Pejo larda var haklısınız.Fakat vites geçişleri nasıldır bilemiyorum.Görünüş güzele benziyor. Golf 7 Kasanın son dönemi, bayileri araştırırsanız %8-10 ları bulan sağlam indrim yakalarsınız. Ancak 2017 de yeni kasa olan Golf 8 gelecek bunu bilmenizde yarar var. Sadece kasa değil motorlarda değişerek 1.5 TSI ve 1.5 TDI şeklinde gelecek... İndirimi kolay yapmalarının sebebi de yüzünün eskimesi ve dişe dokunur rakiplerin artması zaten.. Bence dolu aksesuarlı ve konvansiyonel otomatik şanzımanlı 136Hp dizel üniteye sahip yeni kasa bir astraya bakmanızda yarar var gibi... Astra ya daha sıcak bakmaya başlıyorum fakat Golf ün içi gerçekten beni cezbediyor.Bilmiyorum fazlamı abartıyorum ama araç gerçekten çok güzel gözüküyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 cx3... 3 değil. bir bayiye gidin hatta test edin derim.. Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 15 Haziran 2016 Yazar Paylaş 15 Haziran 2016 Yeni kasa astrayı tercih ederim 6 yıl sonra yeni kasası çıkar ama golf seneye yenilenecek Kasaya pek takılmıyorum açıkcası ama dikkate alacagım. Süspansiyon yine kazık gibiyse Astra'ya binilmez. Arkadaşımdakini kullandım araç dizel mi gerçekten anlamadım çok iyi ses yalıtımı var araçta ama yol sesi alıyor gibi cx3... 3 değil. bir bayiye gidin hatta test edin derim.. Şimdi baktım abi evet ama fiyatlar 95 üsttü Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/280568-daal%C4%B1n-part-il-dikkat-cx3-i%C3%A7erir/ kullanılacak ise bakın, yoksa hiç almayın Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Astra golf tercihinde bence golf cam tavanlı almanı tavsiye etmem ses yapıyor. Yorum bağlantısı
Tolga Ar 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Astra bilmiyorum ama golf 7 gerçekten güzel araç tavsiye ederim Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 2014 1.6 TDi golf Highline düz vites kullanan arkadaşım var, tam dolu paket, çok hoş bir araç, yakıt mükemmel, Honda civic kullanıyorum itiraf etmek gerekirse civic yanında teneke gibi kalıyor. Yol tutuşu, gidişi, yalıtımı mükemmel denecek kadar güzeldi. Opeli görmedim, binmedim , nasıldır bilemem... Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Bence astra hiç düşünmeyin.Golfu golfle karşılaştırın. Golf 6 ya göre birkaç mm daha geniş , ön lastikler de öncekine göre biraz daha önde. Dizellerde arka süspansiyon önceki versiyonlarında bağımsızdı şimdi değil ama aracın genişlemesi ve süspansiyonun biraz daha sertleştirilmesiyle yol tutuş telafi edilmiş durumda. Dsr ve Xds var.Kapı mandallarıda daha zayıf , tam boy stepne olursa bagaj baya küçülüyor. Golf 6 1.6 tdi 105 bg ile golf7 105 bg karşılaştırmalarında golf7 daha ekonomik ve atak.Golf 7 nin iç tasarımı daha güzel bence. Golf alırsan satış ve değer kaybında seni fazla üzmez. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Astra J kullanıcısıyım. Konfor VW den iyi değil, malzeme kalitesi VW den iyi değil. Yol tutuş VW ile aynı diyebilirim. Astra K baz donanımda çok doyurucu ama o tokluğu alamadım. Golf bu sınıfın lideri gerçekten boşuna efsane değil. Tercihim Golf olurdu VW den Opele geçen biri olarak. Yorum bağlantısı
Murat Güler 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 Kesinlikle golf derim. 1.2 tsi 2015 model kullandım baya. Bu sınıfta böyle bir süspansiyon yok yani.On numara rahatlığı var. Yol sesi çok az alıyor. Yol tutuşu fena değil ama ruzgardan biraz etkilenniyor sanki. Direksiyonu oldukça guven veriyor yüksek hızlarda. Tek sorun motor sesi çok fazla geliyor bana benzinli bir arac için oldukça fazla. Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 Golf'e alternatif Seat Leon da olabilir. Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinc 1 Temmuz 2016 Paylaş 1 Temmuz 2016 Herkese merhaba iyi forumlar.Aracımı artık yavaş yavaş yenilemeyi düşünüyorum.Uzun zamandır Wv golf highline bakıyordum.82 bin tl ye kadar.Görüntüsü içi dışı gerçekten hoşuma giden bir araç.Kaliteli iç malzemeside ben cezbediyordu.2013 Highline ile 2015 Highline arasında farklar nelerdir?Sahibindenden bu araca bakarken yakın arkadaşım 2015 astra aldı.Dizel 1.6 136bg düz vites kullandım güzel araba.Sizce hangisi?Artıları eksileri nelerdir?Golf'ün sıfırına yanaşamıyorum ama astra 86 bin tl fiyat verdiler.Şimdiden teşekkürler bu iki araca ciddi ciddi bakıyorum 2015 j kasa ile 2016 k kasanın arasında sanki bir değilde iki hatta üç jenerasyon fark varmış gibi bi değişim var bence. Ayrıca golfe ek donanı paketi geldi ve bildiğimiz gibi comfortline ve highline ortası bi donanım paketi gelirse o sene içinde kasa değişir. Örneğin exclusive passatlar b5, b6, b7 üçündede böyle oldu... O yüzden golfü direk elemenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca astra K 1.6cdti değilde 1.4T 150hp olup bol opsiyonlu bi excellence de olabilir bence. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2016 Paylaş 1 Temmuz 2016 2015 j kasa ile 2016 k kasanın arasında sanki bir değilde iki hatta üç jenerasyon fark varmış gibi bi değişim var bence. Ayrıca golfe ek donanı paketi geldi ve bildiğimiz gibi comfortline ve highline ortası bi donanım paketi gelirse o sene içinde kasa değişir. Örneğin exclusive passatlar b5, b6, b7 üçündede böyle oldu... O yüzden golfü direk elemenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca astra K 1.6cdti değilde 1.4T 150hp olup bol opsiyonlu bi excellence de olabilir bence.Her konuda dizel yerine benzin oneriyorsun. Vandaki benzin fiyati ile benzinli araclara binilebilir belki ama 100.000km'de 20-25.000TL yakit farki olusur bayi fiyatlariyla buyuksehirlerde. Ogrenci olman bunlari gozardi etmen icin gecerli bir sebep ama oneri yaparken ucretli ve sınırlı butceli calisanlarin tek giderinin araclari olmadigini gozetmekte fayda var.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinc 1 Temmuz 2016 Paylaş 1 Temmuz 2016 Her konuda dizel yerine benzin oneriyorsun. Vandaki benzin fiyati ile benzinli araclara binilebilir belki ama 100.000km'de 20-25.000TL yakit farki olusur bayi fiyatlariyla buyuksehirlerde. Ogrenci olman bunlari gozardi etmen icin gecerli bir sebep ama oneri yaparken ucretli ve sınırlı butceli calisanlarin tek giderinin araclari olmadigini gozetmekte fayda var. Saygilarimla. Dogma buyume ankaraliyim. Ankarada oturuyorum. Ne vani ne benzin fiyati? 100k km yapan modelli dizelin degeri bi dusuyor ayrica ikinci elde benzinliyle aradaki fark daha cok daraliyor. 20 25bin tl ye kimse inandiramaz beni kusura bakmayin. 1.4 fire 6lt yakarken mjet cok cok 4.5 yakacak. 100k km de 6000 litre benzin 27500tl ve 4500 litre euro diesel 17.500 lira yapar. Aradaki fark 1.5 2 litre olarak oynayacagi icin bu degerleri kullandim. Hadi cok cok 2.5 litre oynayacak. Benzinlinin 10 litre yaktigi yerde dizel minimum 7.5 8 yakar yine. 10-15bin tl farkin zaten sifir alirken nerdeyse hepsini veriyorsunuz ve 100k devirmis modelli bi dizeli satarkende haliyle benzinliye yakin bir fiyata veriyorsunuz. Peki birde benzinli arac sahibi lpg kullanirsa ? %20 koy etti 7.2 litre 7200 litre lpg 14500 lira eder. Yani sanirim daha fazla yazmama gerek yok. Ogrenci olmam veya yasim hicbir seyin farkinda olmadigim anlamina gelmez. Ayrica van ve benzin demenizden kastettiginiz seyide anladim merak etmeyin... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2016 Paylaş 2 Temmuz 2016 Dogma buyume ankaraliyim. Ankarada oturuyorum. Ne vani ne benzin fiyati? 100k km yapan modelli dizelin degeri bi dusuyor ayrica ikinci elde benzinliyle aradaki fark daha cok daraliyor. 20 25bin tl ye kimse inandiramaz beni kusura bakmayin. 1.4 fire 6lt yakarken mjet cok cok 4.5 yakacak. 100k km de 6000 litre benzin 27500tl ve 4500 litre euro diesel 17.500 lira yapar. Aradaki fark 1.5 2 litre olarak oynayacagi icin bu degerleri kullandim. Hadi cok cok 2.5 litre oynayacak. Benzinlinin 10 litre yaktigi yerde dizel minimum 7.5 8 yakar yine. 10-15bin tl farkin zaten sifir alirken nerdeyse hepsini veriyorsunuz ve 100k devirmis modelli bi dizeli satarkende haliyle benzinliye yakin bir fiyata veriyorsunuz. Peki birde benzinli arac sahibi lpg kullanirsa ? %20 koy etti 7.2 litre 7200 litre lpg 14500 lira eder. Yani sanirim daha fazla yazmama gerek yok. Ogrenci olmam veya yasim hicbir seyin farkinda olmadigim anlamina gelmez. Ayrica van ve benzin demenizden kastettiginiz seyide anladim merak etmeyin... Arac alip trafikte kullanacak bir yasta olmadigin icin, hadi 1-2 senedir illegal kullandigini ya da ebeveyinlerinin araclarini yakin takip ettigini farzetsem de; bu surec tecruben icin yetersiz olacagindan seni ikna etmek icin bir gayretim yok. Eger onerilerinin dikkate alinmasini istiyorsan sen dogmadan ehlliyet almis ve dogal olarak da bu surecte arac kullanmis biri acaba bunu niye yazdi diye dusunmende fayda var. Forumlar sadece bilgi aktarmak icin degil ayni zamanda bilgi almak icindir. Bu yasta bazi konularda bilgili olabilirsin ama bu bilgi birikimi kendi yas duzeyine goredir. Dolayisiyla seni inandiramayacak olan 16 yasindaki arkadaslarindir. Burasi da donanimhaber forumu olmadigina gore, genelde senden buyuk olanlarla ayni ortamda olacagindan; yasi basi, ismi cismi belli kisilerin soylediklerini yanlis kabul etmek yerine, biraz takip edip bilgi almak sana katki saglar. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Temmuz 2016 Paylaş 2 Temmuz 2016 Arkadaşıma i30 satıp aldık astra k dizel otomatik exellence aldık. Kesinlikle harika bir araba olmuş. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 2 Temmuz 2016 Paylaş 2 Temmuz 2016 Sakin olun beyler bu kadar sert çıkmaya gerek yok. Her yaşın her zevkin önerisi farklı olabilir. Üslupta hadsizlik olmadığı sürece akıl yaşta değil bazen başta da olabilir. Forumun başlıca üyelerinin düşüncelerinin, deneyimlerinin tartışmasız doğru olacağını ve eleştirilere veya yeni fikirlere kapalı olacağını kabul ediyorsak eğer burası forum olmaktan çıkar değilmi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts