Evren Barış Özbek 2 Temmuz 2016 Paylaş 2 Temmuz 2016 Her ikisiyle de test sürüşü yapın. İmkânınız varsa bir kaç gün kiralayın. Sizi hangisi etkilerse onu alin. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Temmuz 2016 Paylaş 2 Temmuz 2016 Dizelin benzinliden avantajı yok deniliyorsa aldırış etmeyin istisnaları haricinde şehiriçi 10L altında benzin tüketen araç yok madem benzinli araçlar 6L benzin tüketiyor millet neden lpg takıyor:) 3 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Opel ile WV'nin sürüş kalitesi arasında dağlar kadar fark var. Ben Golf'ü öneririm. Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinc 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Dizelin benzinliden avantajı yok deniliyorsa aldırış etmeyin istisnaları haricinde şehiriçi 10L altında benzin tüketen araç yok madem benzinli araçlar 6L benzin tüketiyor millet neden lpg takıyor:) Ankarada surekli 100 110 ile cok rahat akan bi trafik oldugu icin 10l gorulmuyor cogu zaman Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Ankarada surekli 100 110 ile cok rahat akan bi trafik oldugu icin 10l gorulmuyor cogu zaman gel normal Zaman'da akşam 6 da çıkalım Bi Ankara trafiğine beraber neresi 100-110 akıyormuş devamlı Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinc 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 gel normal Zaman'da akşam 6 da çıkalım Bi Ankara trafiğine beraber neresi 100-110 akıyormuş devamlı Neresi akmiyor ? 16 yildir ankaradayim %90 akar tikandigida olur elbet ama bi istanbul vs. asla olamaz. Istanbul yolu paso akar su 70-82 yazan radarlar olmasa o yigilmada olmayacak Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Neresi akmiyor ? 16 yildir ankaradayim %90 akar tikandigida olur elbet ama bi istanbul vs. asla olamaz. Istanbul yolu paso akar su 70-82 yazan radarlar olmasa o yigilmada olmayacakbu söylediklerini bilmemene veriyorum 16 yıldır Ankara'da olman trafikte aktif bir şekilde olmadıktan sonra birşey ifade etmez tıkalı olan bir kaç yer söyleyeyim de öğren Cebeci-kurtuluş, sıhhiye, Eskişehir yolu Ankara yönü, İstanbul yolu, Samsun yolu, 1011 kavşağı, etlik, demetevler vsvsvs. Bu söylediklerim sabah ve akşam trafiklerinde kilittir 2 Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinc 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 bu söylediklerini bilmemene veriyorum 16 yıldır Ankara'da olman trafikte aktif bir şekilde olmadıktan sonra birşey ifade etmez tıkalı olan bir kaç yer söyleyeyim de öğren Cebeci-kurtuluş, sıhhiye, Eskişehir yolu Ankara yönü, İstanbul yolu, Samsun yolu, 1011 kavşağı, etlik, demetevler vsvsvs. Bu söylediklerim sabah ve akşam trafiklerinde kilittir Ne desem bos valla. Ne desem ayri tepki alacagim icin uzatmiyorum aynen diyip geciyorum Yorum bağlantısı
ender özgün çakmak 5 Temmuz 2016 Paylaş 5 Temmuz 2016 Golf 8 gelecek olsa bile golf 7 nin 2. El fiyatları hemen düşmez, bence golf astra'dan çok önde. Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 Şahsi fikrim olarak soyleyeyim; 136 hp 320 Nm değerleri olan bir araba varken 105 hp bir aracı kesinlikle almam, almadım da. Ama bizdeki bu vw takıntısı varken ki bu marka tüm dünyayı kandırdı ve hala kandırmaya devam ediyor. Bu açıdan bakınca golf daha iyi tercih olacaktır... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Temmuz 2016 Paylaş 7 Temmuz 2016 Sadece motor değerlerine göre araç alacaksak... Yorum bağlantısı
Recommended Posts