İçeriğe Yönlendir

Golf 1.6Highline Dizel Mi? Astra 1.6Excellence Dizel Mi?

Özgür İncigülcan

Recommended Posts

Evren Barış Özbek

Her ikisiyle de test sürüşü yapın. İmkânınız varsa bir kaç gün kiralayın. Sizi hangisi etkilerse onu alin.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Dizelin benzinliden avantajı yok deniliyorsa aldırış etmeyin :) istisnaları haricinde şehiriçi 10L altında benzin tüketen araç yok madem benzinli araçlar 6L benzin tüketiyor millet neden lpg takıyor:)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Opel ile WV'nin sürüş kalitesi arasında dağlar kadar fark var. Ben Golf'ü öneririm.

Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinc

Dizelin benzinliden avantajı yok deniliyorsa aldırış etmeyin :) istisnaları haricinde şehiriçi 10L altında benzin tüketen araç yok madem benzinli araçlar 6L benzin tüketiyor millet neden lpg takıyor:)

Ankarada surekli 100 110 ile cok rahat akan bi trafik oldugu icin 10l gorulmuyor cogu zaman

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Ankarada surekli 100 110 ile cok rahat akan bi trafik oldugu icin 10l gorulmuyor cogu zaman

gel normal Zaman'da akşam 6 da çıkalım Bi Ankara trafiğine beraber neresi 100-110 akıyormuş devamlı
Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinc

gel normal Zaman'da akşam 6 da çıkalım Bi Ankara trafiğine beraber neresi 100-110 akıyormuş devamlı

Neresi akmiyor ? 16 yildir ankaradayim %90 akar tikandigida olur elbet ama bi istanbul vs. asla olamaz. Istanbul yolu paso akar su 70-82 yazan radarlar olmasa o yigilmada olmayacak

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Neresi akmiyor ? 16 yildir ankaradayim %90 akar tikandigida olur elbet ama bi istanbul vs. asla olamaz. Istanbul yolu paso akar su 70-82 yazan radarlar olmasa o yigilmada olmayacak

bu söylediklerini bilmemene veriyorum 16 yıldır Ankara'da olman trafikte aktif bir şekilde olmadıktan sonra birşey ifade etmez tıkalı olan bir kaç yer söyleyeyim de öğren Cebeci-kurtuluş, sıhhiye, Eskişehir yolu Ankara yönü, İstanbul yolu, Samsun yolu, 1011 kavşağı, etlik, demetevler vsvsvs.

Bu söylediklerim sabah ve akşam trafiklerinde kilittir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinc

bu söylediklerini bilmemene veriyorum 16 yıldır Ankara'da olman trafikte aktif bir şekilde olmadıktan sonra birşey ifade etmez tıkalı olan bir kaç yer söyleyeyim de öğren Cebeci-kurtuluş, sıhhiye, Eskişehir yolu Ankara yönü, İstanbul yolu, Samsun yolu, 1011 kavşağı, etlik, demetevler vsvsvs.

Bu söylediklerim sabah ve akşam trafiklerinde kilittir

Ne desem bos valla. Ne desem ayri tepki alacagim icin uzatmiyorum aynen diyip geciyorum

Yorum bağlantısı
ender özgün çakmak

Golf 8 gelecek olsa bile golf 7 nin 2. El fiyatları hemen düşmez, bence golf astra'dan çok önde.

Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Şahsi fikrim olarak soyleyeyim; 136 hp 320 Nm değerleri olan bir araba varken 105 hp bir aracı kesinlikle almam, almadım da. Ama bizdeki bu vw takıntısı varken ki bu marka tüm dünyayı kandırdı ve hala kandırmaya devam ediyor. Bu açıdan bakınca golf daha iyi tercih olacaktır...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...