İçeriğe Yönlendir

Ford Focus Ii Için St Body Kit Ve Jant Için Öneri :)

ANDAÇ ARSLAN

Recommended Posts

ANDAÇ ARSLAN

Merhabalar ;

Yeni aldığım aracım için çimdi ince ince araştırma yapıyorum. forumda biraz araştırdım ve ulaştığım konular biraz eski olunca yeni bir konu açmak istedim.

Aracıma aradığım ürünler :

1) Focus II ST body kit

2) Focus II ST 18'' Jant ''mümkünse siyah'' (araç siyah kararsın iyice)

3) Xenon far seti

4) ST logosu

ürünlere direk ulaşabileceğimiz tercihen İzmir 'de olan yerler var mı veya netten ulaşabileceğimiz iyi güvenilir yerler varmı bilgi rica ediyorum :) 

Aracın içini daha sonra planlayacağım o zaman yine forum ile iletişime geçeriz illaki :)

Son olarak ta nette ve HepsiBurada'da uygun fiyat ile bulduğum

Ford Focus Iı (Da3) 1.6 Tdci Racechip Pro2 Chip Tuning - [ 1560 Cm3 / 90 Hp / 215 Nm ]

eklemek istiyorum. Tabi bunun araca olan zararları ve faydaları karşılaştırmak lazım :(

şimdiden bütün üyelere teşekkürler ...

Yorum bağlantısı

Merhabalar ;

Yeni aldığım aracım için çimdi ince ince araştırma yapıyorum. forumda biraz araştırdım ve ulaştığım konular biraz eski olunca yeni bir konu açmak istedim.

Aracıma aradığım ürünler :

1) Focus II ST body kit

2) Focus II ST 18'' Jant ''mümkünse siyah'' (araç siyah kararsın iyice)

3) Xenon far seti

4) ST logosu

ürünlere direk ulaşabileceğimiz tercihen İzmir 'de olan yerler var mı veya netten ulaşabileceğimiz iyi güvenilir yerler varmı bilgi rica ediyorum :)

Aracın içini daha sonra planlayacağım o zaman yine forum ile iletişime geçeriz illaki :)

Son olarak ta nette ve HepsiBurada'da uygun fiyat ile bulduğum

Ford Focus Iı (Da3) 1.6 Tdci Racechip Pro2 Chip Tuning - [ 1560 Cm3 / 90 Hp / 215 Nm ]

eklemek istiyorum. Tabi bunun araca olan zararları ve faydaları karşılaştırmak lazım :(

şimdiden bütün üyelere teşekkürler ...

Malum sitede  mk 2,5 kasa için set ve sadece ön tampon var .  ST Set çıkma ve siyah renk. Chip le ilgili forumda bol miktarda görüş mevcut incelersen kararını rahatça verebilirsin.

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Şu linkten ürünleri gezip aradığınız ürünlere bakabilirsiniz. Fiyatları uygun bende f3 için bu satıcıyı takip ediyorum..

Jant için forum satılıklar bölümünü takip edin, orijinal jant-lastik takımı denk gelince en güzeli olur..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlker Uçar

Xenon far içinde benim tavsiyem eğer bütçeniz yeterli ise bi-xenon yapmanız görüntü açısından da performans açısından da kat kat daha iyi xenona göre

Yorum bağlantısı
ANDAÇ ARSLAN

Xenon far içinde benim tavsiyem eğer bütçeniz yeterli ise bi-xenon yapmanız görüntü açısından da performans açısından da kat kat daha iyi xenona göre

bi-xenon hakkında teşekkür ederim aynen bu şekilde araştırmaya devam ediyorum. vize veye trafikle ilgili problem olurmu tek çekindiğim şen bu. :)

focus 2 ve focus 2.5 yarıdır. tamponsal olarak . aracnzı makyajlı 2.5 olan mı

aynen makyajlı 2,5 olanmış bende bilmiyordum araştırmalar sonunda öğrendim :)

araç zaten siyah renk olarak orijinal siyah gelmesi ürünlerin iyi bir artı en fazla renk uymaz ise bir cila ile işi çözerim diye düşünüyorum.

Malum sitede  mk 2,5 kasa için set ve sadece ön tampon var .  ST Set çıkma ve siyah renk. Chip le ilgili forumda bol miktarda görüş mevcut incelersen kararını rahatça verebilirsin.

chip işi askıya alınabilir biraz sanki. Maddi olarak bir durum söz konusu :) duruma göre ona da döneceğim.

şu an sadece dış tampon st set bakıyorum. ve ayrıca bi-xenon far. logolar ve kaput içinde girişimler olacak. ama tamponları beğenmedim bir kaç yerden bakınca. izmirde de bu iş ile ilgilenen birini bulamadım henüz. bakalım eğer forumdan veya netten birini yakalar isem direk yapışacağım yakasına :)

bu arada Öztunç Bey sizin araca baz mı alsam kendime bilemedim :)

Yorum bağlantısı
Burak Çatalcalı

Rs body kit daha hoş bence.Üstüne bide aracı bastınızmı tadından yenmez :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

bi-xenon hakkında teşekkür ederim aynen bu şekilde araştırmaya devam ediyorum. vize veye trafikle ilgili problem olurmu tek çekindiğim şen bu. :)

aynen makyajlı 2,5 olanmış bende bilmiyordum araştırmalar sonunda öğrendim :)

araç zaten siyah renk olarak orijinal siyah gelmesi ürünlerin iyi bir artı en fazla renk uymaz ise bir cila ile işi çözerim diye düşünüyorum.

chip işi askıya alınabilir biraz sanki. Maddi olarak bir durum söz konusu :) duruma göre ona da döneceğim.

şu an sadece dış tampon st set bakıyorum. ve ayrıca bi-xenon far. logolar ve kaput içinde girişimler olacak. ama tamponları beğenmedim bir kaç yerden bakınca. izmirde de bu iş ile ilgilenen birini bulamadım henüz. bakalım eğer forumdan veya netten birini yakalar isem direk yapışacağım yakasına :)

bu arada Öztunç Bey sizin araca baz mı alsam kendime bilemedim :)

Valla forumda örnek  alınscak çok araç var :) .  Parça bulma  konusunda  İzmirde olman dolayısı ile sana en yakın  Hüseyin Uzun  kardeşim var. Onun aracını canlı görme ve kendisinden destek alma şansın olabilir. Tezkeresine az kaldı. :) Bende bulursam haber veririm.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258724-ege-mavisi-st-yap%C4%B1m-a%C5%9Famas%C4%B1nda-35-ue-820/

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...