ANDAÇ ARSLAN 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Merhabalar ; Yeni aldığım aracım için çimdi ince ince araştırma yapıyorum. forumda biraz araştırdım ve ulaştığım konular biraz eski olunca yeni bir konu açmak istedim. Aracıma aradığım ürünler : 1) Focus II ST body kit 2) Focus II ST 18'' Jant ''mümkünse siyah'' (araç siyah kararsın iyice) 3) Xenon far seti 4) ST logosu ürünlere direk ulaşabileceğimiz tercihen İzmir 'de olan yerler var mı veya netten ulaşabileceğimiz iyi güvenilir yerler varmı bilgi rica ediyorum Aracın içini daha sonra planlayacağım o zaman yine forum ile iletişime geçeriz illaki Son olarak ta nette ve HepsiBurada'da uygun fiyat ile bulduğum Ford Focus Iı (Da3) 1.6 Tdci Racechip Pro2 Chip Tuning - [ 1560 Cm3 / 90 Hp / 215 Nm ] eklemek istiyorum. Tabi bunun araca olan zararları ve faydaları karşılaştırmak lazım şimdiden bütün üyelere teşekkürler ... Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Merhabalar ; Yeni aldığım aracım için çimdi ince ince araştırma yapıyorum. forumda biraz araştırdım ve ulaştığım konular biraz eski olunca yeni bir konu açmak istedim. Aracıma aradığım ürünler : 1) Focus II ST body kit 2) Focus II ST 18'' Jant ''mümkünse siyah'' (araç siyah kararsın iyice) 3) Xenon far seti 4) ST logosu ürünlere direk ulaşabileceğimiz tercihen İzmir 'de olan yerler var mı veya netten ulaşabileceğimiz iyi güvenilir yerler varmı bilgi rica ediyorum Aracın içini daha sonra planlayacağım o zaman yine forum ile iletişime geçeriz illaki Son olarak ta nette ve HepsiBurada'da uygun fiyat ile bulduğum Ford Focus Iı (Da3) 1.6 Tdci Racechip Pro2 Chip Tuning - [ 1560 Cm3 / 90 Hp / 215 Nm ] eklemek istiyorum. Tabi bunun araca olan zararları ve faydaları karşılaştırmak lazım şimdiden bütün üyelere teşekkürler ... Malum sitede mk 2,5 kasa için set ve sadece ön tampon var . ST Set çıkma ve siyah renk. Chip le ilgili forumda bol miktarda görüş mevcut incelersen kararını rahatça verebilirsin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 focus 2 ve focus 2.5 yarıdır. tamponsal olarak . aracnzı makyajlı 2.5 olan mı Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Şu linkten ürünleri gezip aradığınız ürünlere bakabilirsiniz. Fiyatları uygun bende f3 için bu satıcıyı takip ediyorum.. Jant için forum satılıklar bölümünü takip edin, orijinal jant-lastik takımı denk gelince en güzeli olur.. 1 Yorum bağlantısı
İlker Uçar 19 Haziran 2016 Paylaş 19 Haziran 2016 Xenon far içinde benim tavsiyem eğer bütçeniz yeterli ise bi-xenon yapmanız görüntü açısından da performans açısından da kat kat daha iyi xenona göre Yorum bağlantısı
ANDAÇ ARSLAN 22 Haziran 2016 Yazar Paylaş 22 Haziran 2016 Xenon far içinde benim tavsiyem eğer bütçeniz yeterli ise bi-xenon yapmanız görüntü açısından da performans açısından da kat kat daha iyi xenona göre bi-xenon hakkında teşekkür ederim aynen bu şekilde araştırmaya devam ediyorum. vize veye trafikle ilgili problem olurmu tek çekindiğim şen bu. focus 2 ve focus 2.5 yarıdır. tamponsal olarak . aracnzı makyajlı 2.5 olan mı aynen makyajlı 2,5 olanmış bende bilmiyordum araştırmalar sonunda öğrendim araç zaten siyah renk olarak orijinal siyah gelmesi ürünlerin iyi bir artı en fazla renk uymaz ise bir cila ile işi çözerim diye düşünüyorum. Malum sitede mk 2,5 kasa için set ve sadece ön tampon var . ST Set çıkma ve siyah renk. Chip le ilgili forumda bol miktarda görüş mevcut incelersen kararını rahatça verebilirsin. chip işi askıya alınabilir biraz sanki. Maddi olarak bir durum söz konusu duruma göre ona da döneceğim. şu an sadece dış tampon st set bakıyorum. ve ayrıca bi-xenon far. logolar ve kaput içinde girişimler olacak. ama tamponları beğenmedim bir kaç yerden bakınca. izmirde de bu iş ile ilgilenen birini bulamadım henüz. bakalım eğer forumdan veya netten birini yakalar isem direk yapışacağım yakasına bu arada Öztunç Bey sizin araca baz mı alsam kendime bilemedim Yorum bağlantısı
Burak Çatalcalı 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Rs body kit daha hoş bence.Üstüne bide aracı bastınızmı tadından yenmez Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 (düzenlendi) bi-xenon hakkında teşekkür ederim aynen bu şekilde araştırmaya devam ediyorum. vize veye trafikle ilgili problem olurmu tek çekindiğim şen bu. aynen makyajlı 2,5 olanmış bende bilmiyordum araştırmalar sonunda öğrendim araç zaten siyah renk olarak orijinal siyah gelmesi ürünlerin iyi bir artı en fazla renk uymaz ise bir cila ile işi çözerim diye düşünüyorum. chip işi askıya alınabilir biraz sanki. Maddi olarak bir durum söz konusu duruma göre ona da döneceğim. şu an sadece dış tampon st set bakıyorum. ve ayrıca bi-xenon far. logolar ve kaput içinde girişimler olacak. ama tamponları beğenmedim bir kaç yerden bakınca. izmirde de bu iş ile ilgilenen birini bulamadım henüz. bakalım eğer forumdan veya netten birini yakalar isem direk yapışacağım yakasına bu arada Öztunç Bey sizin araca baz mı alsam kendime bilemedim Valla forumda örnek alınscak çok araç var . Parça bulma konusunda İzmirde olman dolayısı ile sana en yakın Hüseyin Uzun kardeşim var. Onun aracını canlı görme ve kendisinden destek alma şansın olabilir. Tezkeresine az kaldı. Bende bulursam haber veririm. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258724-ege-mavisi-st-yap%C4%B1m-a%C5%9Famas%C4%B1nda-35-ue-820/ 25 Haziran 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts