Hakan KATIMOĞULLARI 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Arkadaşlar merhaba, Benzin + LPG otomatik vites 2003 model focus aracım var. Geçenlerde arabayı park edip otomatik vitesten P konumuna aldım aracı stop ettim. Fakat aracın anahtarı sadece 1 tur dondu tamamen dondurup cıkaramadım anahtarı. Sonrasında el frenın ındırdım ve vitesin ordan tık diye sesı geldı ondan sonra cıkartabıldım anahtarı.Bu sorun arada bir karşıma çıkıyor. Sizce neden kaynaklı olabilir ? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 p ye alınca elektronik devre sinyal yollar. frene basmadan P den vitesi oynamayan aynı zamanda. oralarda bir arıza başlıyordur. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Fren switch'i sorun çıkarıyor olabilir. Çağlar abi'nin yorumu üstüne ekleyecek bi şey olmaz ama, dip not yani 1 Yorum bağlantısı
Hakan KATIMOĞULLARI 18 Haziran 2016 Yazar Paylaş 18 Haziran 2016 Teşekkür ederim bugün iyice bi sesi dinlemeye çalıştım. Aracı ilk çalıştırdıgımda frene basıp aracı D konumuna almadan önce gelen sesle aynı ses.Bunun için kime götürebilirim aracı elektronikciye mi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts