İçeriğe Yönlendir

Nam-I Diğer Kirmizi Şimşek

Tuna İşgören

Recommended Posts

Tuna İşgören

Astrayi satılığa çıkarmıştım 20 gün önce istedigim fiyata satılınca bütçemiz dahilinde f/p araci almaya karar verdim. Yaklaşık 1.5 ay kadar tsi motorlu fabia kullandığımız içinde yakit konusunda kafamda bazi tabular yikildi ve benzinli araca dönmeye karar verdim. Astrayi verdiğim gün gidip gördüm araci ve kaporasini bıraktım. Bu sabah corluya gidip satış işlemlerini hallettim.

Araç 2015 model euro6 motorlu 1.2 tsi 110hp style paket. 1 agustos 2015 trafige cikisli ilk sahibinden 12bin kmde . İlk sahibi kaput koruma filmi , boya koruma , doseme koruma , motor koruma ,lumar cam filmi uygulatmis seat servise araci teslim almadan önce.

2013 modellere nazaran yenilikler mevcut . Dokunmatik ekranda iyilestirme yapmislar , ecotrainer özelliğinide eklemisler skodadaki greendrive ile aynı. Motorda revizyon var eski 105hpler 8v 110luklar 16v olmuş trigerde kayışa geçmişler vs. Araci daha 80km kadar kullanabildim fakat bu kadar kısa surede kendine aşık etmeyi başardı . Gelelim fotoğraflara

b7ecd91e081caab41ba0b7c5b9c0cd5f.jpg

4ae177e86fc4e8e159dbf4f568025c9a.jpg

3f7ec949632a6c62291830d541e9272f.jpg

ac0d382d96419d8f7297dd9579f650aa.jpg

c37d1cb116cf9f0c78e1f004b429f2ea.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Haşmet abi trakyali olarak bize kırmızı yakışır :D

Doğuş golf7 alicaktim ama 55bin civarlarindaki comfortline donanimlarin çoğunda yağmur ve far sensörü dahi yok leon ise gırtlak dolu

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Maşallah kardeşim. Çok güzel alet. Güle güle, kazasız belasız kullan inşallah..  :nazar:  :nazar:  :nazar: Kırmızı ayrı güzel..  :good1:

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Maşallah kardeşim. Çok güzel alet. Güle güle, kazasız belasız kullan inşallah..  :nazar:  :nazar:  :nazar: Kırmızı ayrı güzel..  :good1:

teşekkürler abi , sen göreli baya oldu biliyosun araba aldığımda ilk sana gönderiyorum :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay

Hayırlı olsun, donanım olarak çok dolu bir araç, led paketli değil galiba.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

İyi dilekler icin herkese çok teşekkür ederim, arac led paket değil olmasini isterdim ama bütçemi aştı kredi çekmek istemedim bunada şükürler olsun

Yorum bağlantısı
Osman Uslu

gerçekten mantıklı bir seçim. Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın  :nazar:

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık

Hayirli olsun. Rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Almayı dusundugum araclardan biri. Hatta aldiginiz arac favorilerimde ekliydi. Aracla ilgi detayli bir inceleme yapmanizi rica edecegim ilerleyen zamanlarda. Bir de sizin icin sakincasi yoksa kaca maal ettiniz araci?

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

hayırlı olsun k'sı düşmüş ataturk imzasının yenisi ister.

Erdem yarın ilk işim onu duzeltmek olacak ,

Hayirli olsun. Rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Almayı dusundugum araclardan biri. Hatta aldiginiz arac favorilerimde ekliydi. Aracla ilgi detayli bir inceleme yapmanizi rica edecegim ilerleyen zamanlarda. Bir de sizin icin sakincasi yoksa kaca maal ettiniz araci?

Tevfik bey 53500 yaziliydi fiyatta zor bela 52bine aldim , iç dış detayli yıkama yaptirttim arac sahibine tertemiz bir sekilde teslim aldim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Bugün 100 km gezdim yakit olayi beni cok sasirtti aracin eski sahibinin ortalamasida mevcut 2200kmdeki genel ortalama 6litre , bugünki kullanimim %70 akan trafik %30 şehiriçi trafigi trafik ışıkları vs .

7c323a07cf7305496d719477946ee5bd.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...