İçeriğe Yönlendir

Subaru Forester I Nasıl Bilirsiniz?

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

arkadaşlar biliyorsunuz motor olayı bitti gibi, bende yeni arayışlar içine girdim şimdi bütçe yaklaşık 22-25 bin arası, istenilen 4x4 ve otomotik
1 suzuki vitara uygun ama uzun yolda çok sarsıyormuş
2 Honda CRV fiyatları yüksek
3 Toyota RAV4 uygun fiyat zor gibi
bu durumda Subaru Forester çıktı karşıma, deri koltuk, ön cam ısıtma, sunroof yok, yok arabada, daha önce kullanan bilen varmı acep forumda. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

arka süspansiyon fiyatını kontrol edin. lpg li ise hızla uzaklaşın.

jimny baksana hocam.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Lokman abim benim açtığım bi konu var forester la ilgili (2003-2005 kasa ) idi, ilgini çekebilir. Cepten link atamiyorum.

Arka süspansiyonlari düz amortisöre çeviriyorlar 4 tanesi 1800 civarına. Parça fiyatları yüz güldürmez bir marka.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Lokman abim benim açtığım bi konu var forester la ilgili (2003-2005 kasa ) idi, ilgini çekebilir. Cepten link atamiyorum.

Arka süspansiyonlari düz amortisöre çeviriyorlar 4 tanesi 1800 civarına. Parça fiyatları yüz güldürmez bir marka.

araştıracam abim

arka süspansiyon fiyatını kontrol edin. lpg li ise hızla uzaklaşın.

jimny baksana hocam.

Hocam tek kapı olması kötü, 4 yetişkinle uzun yolculuk düşünülüyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

girmesi çıkması kolay konfor sorunu var sadece. koltuklar 4 kişiye uygun. ama evet 4 kişiye uzun  yol zor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alperen Artam

HR-V ler çok güzeldir abisi CR-V den daha ufak dursada keyiflidir ilk kullandığım araba olması hususuyla bendeki yeri başka içide gayet ferah çekişte sorunu yok lpg de örnek olsun diye linkte vereyim size https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-sadece-1-hafta-bayramlik-honda-hr-v-1.6-cvt-285103294/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Demir

Subaru bir başkadır, Subaru kullanan biri başka araca bakmaz, bağımlılık yaratır, düzgün aracı bulunca sadece bakım yaptırır yolunuza devam edersiniz. parçası pahalıdır ama 1 kere değiştirirsiniz, yan sanayi parçası bile normal arabaların parçalarından daha uzun ömürlüdür. güvenlik istiyorsan tek adres diyebilirim. LPG sorundur, normal benzinli alıp kendiniz iyi bir araştırmadan sonra taktırın. Butik arabadır, hemen hemen herkesin birbirinden haberi vardır, araçlar tanıdıktır. Her subaru kullanan Forester a sahip olmak ister vs. vs. ne kadar çok övdüm sanırım bende subaru kullanıcısı olduğum için olsa gerek :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla
(düzenlendi)

o fiyatlara yakıt düşünülmeksizin güzel bi jeep grandcherokee 5.2 alınabilir keyfinede doyunulmaz  :good1:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acil-jeep-grand-cherokee-temiz-308790713/detay

meselaaa..

hor hor hor gür gür gür ne güzel bi de 20LT yakmasa. benzinde 1 lira, tüpte 45-50 kuruş yakar

yakıt hariç ben de beğeniyorum :)

vitara verelim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-4x4-311315462/detay

tarihinde Erdem Çağla tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

subaruuuuuu.. herp bir arkadaşımda olmasını isteyeceğim bir araba alalalala

justy hariç. :)

Bu harikaymış:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

hepinize teşekkürler, anlaşıldığı üzere suzuki vitara ilk hedefimiz, hoplaya zıplaya gider geliriz, arkaya biraz fazla erzak koyarsak biraz olsun faydası olur sanırım. :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

aşıyor hocam yoksa gözüm kapalı alırım, Servetin eli değdi o araca :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...