Yalçın Dağlıoğlu 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 (düzenlendi) Selamun Aleykum arkadaşlar abilerim kardeşlerim. Kısmetse Ramazan Bayramını hanımın memleketi Eskişehirde geçirmeyi düşünüyorum. 8 Temmuz veya 9 Temmuzda geri dönecem inşallah dönüş yolumu bu sefer Söğüt, Bilecik ,İznik,Bursa, İzmir güzergahıyla tamamlamayı düşünüyorum. Söğüt, Bilecik te nokta atışı gezilecek yerler İznikte veya Bursada gezilecek yemek yenecek ve konaklama (polis evi,öğretmen evi konuk evi otel vs.) yapabileceğim yer tavsiyelerinizi bekliyorum. Zaman sıkıntım var Söğüt Bilecik ve İzniki 1 günde tamamlayabilirmiyim Şimdiden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. 30 Haziran 2016 tarihinde Yalçın Dağlıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Bilecik Bozüyük arasında Şelale Et Mangal, karasu çayı üzerine kurulu yol üstü durağı, nezih ve aileye uygun, köfte ve kuzu tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 söğüt te ertuğrul gazi türbesini ve bilecikte şeyh edabali türbesini görebilirsiniz. eskişehir bozüyük arasında metristepe anıt mezarına çıkabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kara 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Bursa' da Kayhan çarşısında pideli köfte yiyebilirsiniz. Tavsiyem İzzet-i İkram' a gitmeniz. Haritalarda bulabilirsiniz. Ayrıca süt helvasını tadabilirsiniz gene o civarda. Bursa' dan İzmir' e geçerken Gölyazı tabelasını takip edip orayı gezebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 30 Haziran 2016 Yazar Paylaş 30 Haziran 2016 Benim düşüncem Söğüt -Ertuğrul Gazi Türbesi - Dursun Fakih Türbesi Bilecik Şeyh EdebAli Türbesi İznik - Bursa devam edeceğim İznike kadar gezerek 1 günde çıkabilirmiyim Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Bursayı geçer ayak gezmeyin bence. Biraz zaman ayırırsanız daha güzel olur. Bursadan önceki dediğiniz yerleri bence 1 günde bitirirsiniz. Bursada merkez öğretmenevi şehir merkezinde. Ama boş yer bulmak zor. Zaten çok da konforlu olmadığı söyleniyor. Önerilere göre başka konaklama yerleri deneyebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Benim düşüncem Söğüt -Ertuğrul Gazi Türbesi - Dursun Fakih Türbesi Bilecik Şeyh EdebAli Türbesi İznik - Bursa devam edeceğim İznike kadar gezerek 1 günde çıkabilirmiyim yakın yerler 1 günde gezilebilir. Manevi değer olarak büyük ama gezecek fazla alan yok. benimde yolum düşerse yeni yapılan anıtı görmeye gideceğim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts