Yavuz Huz 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 yaklaşık 1 hafta önce arka bagaj kapağı açık uyarısı aldım.her arabayı çalıştırdığımda oluyor.kumandadan ve arkadan açılıp kapanmasında sorun yok.ama uyarı sürekli var.forumdan faydalanarak arka körükleri söküp baktım yırtılma falanda görmedim sorun neden olabilir sigortası falan varmı arka bagajın ışığıda yanmıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 ampül patşlamış olabilir arızaya denk gelmiştir. swich kilitin içnde Yorum bağlantısı
Vedat Bulut 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 benim araç 500 km de iken bu arızayı yapmıştı.Düzelir diye beklerken artık bagajı açamaz olmuştum,ne kumandadan ne switchden.Serviste arka koltuktan bagaja girip kapağı açmışlardı.Sol arka çamurluk iç kısmında bi tertibat var,oradaki sokette sorun varmış.Bu arıza korkusu nedeniyle büyük silindir tank taktıramamıştım. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Genelde Bagaj tesisatı çıkıyor arıza çok açılıp kapandığı için kılma. Veya kopma yapıyor birbirine dediği içinde ola biliyor su ile Temas ettiğinde iletkenlik yapa biliyor bakılması gerek Yorum bağlantısı
Yavuz Huz 15 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2016 problem çözüldü kronikmiş bagajı açınca sol tarafdaki körüğü sıyırdı usta içinde 2 tane kopuk kablo vardı speaker kablosu gibi onu lehimledi düzeldi.bagaj açık uyarısı verdiği için bagaj ışığı ve çift kilitlemede yanan 4 lüler yanmıyordu.onlarda düzeldi.bu olay yaptırdığım ustanın bulma süresi 10 sn flo olarak gelmiş daha önce aynı sorundan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts