İçeriğe Yönlendir

Cam Film Uygulaması

Lemi Sam

Recommended Posts

Lemi Sam

Merhabalar,

focus ghia 2007 aracıma cam film uygulamak istiyorum.

Internette 150 TL civarında 3 metrekarelik cam filmler satılıyor, kendim uygulayabilir miyim, kaliteli midir bu fiyat skalasında olan ürünler?

Ya da bu işi yapan bir filmciye mi götüreyim arabayı, tavsiyeniz nedir acaba?

Marka olarak hangi marka seçilmeli?

Araştırdığım kadarıyla %15, %5 gibi oranlı olanları var.

Trafik polisi açısından ve aracın muayenesi acısından sorun teskil ediyor mu en koyusundan film taktırsam?

İstanbul Anadolu ya da Avrupa yakasında yönlendireceğiniz bir yer var mı ayrıca?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Merhabalar,

focus ghia 2007 aracıma cam film uygulamak istiyorum.

Internette 150 TL civarında 3 metrekarelik cam filmler satılıyor, kendim uygulayabilir miyim, kaliteli midir bu fiyat skalasında olan ürünler?

Ya da bu işi yapan bir filmciye mi götüreyim arabayı, tavsiyeniz nedir acaba?

Marka olarak hangi marka seçilmeli?

Araştırdığım kadarıyla %15, %5 gibi oranlı olanları var.

Trafik polisi açısından ve aracın muayenesi acısından sorun teskil ediyor mu en koyusundan film taktırsam?

İstanbul Anadolu ya da Avrupa yakasında yönlendireceğiniz bir yer var mı ayrıca?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/231028-camlara-uygulanan-filmler-hakk%C4%B1nda/

Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın

Kendiniz yapmanız zor olacaktır. Kolay bir işlem ama el ustalığı ve beceri gerekli. Yanlış kesebilirsiniz elinizdeki ürün boşa gidebilir boşluklar kalabilir hava kabarcığı kalabilir vs. 

Bu işin yapan kişilere yaptırınız. Marka konusunada hiç takılmayın. Cam filmlerinin hiçbiri çizilmiyor ben bu kanıya vardım.

Gereksiz yere 400lira bile veren var. Hiç hayatımda görmedim arkadaşlarımda yada bende cam filmi çizilen. Hepimizde en ucuzunu yaptırdık.

He biri alır anahtar kazır gibi çizer o ayrı :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

her renkli yapışkan güneşi geri yansıtmaz. profesyonle bir yere yapotırın. ürün rakamından çok işçilik maliyeti olan bir çalışmadır.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Yakın zamanda Maslak Atatürk Sanayi Sitesi'nde bulunan Sonax şubesinde yan 4 cam ve kelebeklere 250 TL vererek yaptırdım. (iç ve dış yıkama dahil) Arka ve ön cama yaptırmadım. Eğer sadece film 150 TL'ye satılıyorsa uğraştığınıza bile değmez bence. Uzmanına yaptırın, içiniz rahat olsun.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Murat Altay1

Gecen hafta on cam haric hrpsini 150 tl ye yaptirdim sikintisiz biniyorum

Yer sanko sanayi sitesi sultangazi

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kendiniz yapmanız zor olacaktır. Kolay bir işlem ama el ustalığı ve beceri gerekli. Yanlış kesebilirsiniz elinizdeki ürün boşa gidebilir boşluklar kalabilir hava kabarcığı kalabilir vs. 

Bu işin yapan kişilere yaptırınız. Marka konusunada hiç takılmayın. Cam filmlerinin hiçbiri çizilmiyor ben bu kanıya vardım.

Gereksiz yere 400lira bile veren var. Hiç hayatımda görmedim arkadaşlarımda yada bende cam filmi çizilen. Hepimizde en ucuzunu yaptırdık.

He biri alır anahtar kazır gibi çizer o ayrı :)

Çizilmez belki ama kısa süre sonra patlıcan moruna döner rengi.. Bu yüzden marka yaptırmak gerekir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Ucuz ürünler sıcak bir yaz mevsimi geçirdikten sonra rengi açılmaya baslıyor. Ben 3M de yaptırdım ön cam hariç tüm camlara yapıldı 250tl ödedim.

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Filmin markası önemlidir, uv filtre özelliği olmazsa yaptırmanızın bi anlamı kalmaz. Bence bilindik bir yerde sağlam bir işçilikle yaptırın aksi halde ertesi yaz canınız çok sıkılabilir renk atması kenar köşe kavlaması yüzünden.

Yorum bağlantısı
Melih Duyar

Ankarada dby detailing de 850 liraya yaptırdım bizim w211 mercedese ön cam dahil llumar atr serisi ön cama air 80 film çekildi

Yorum bağlantısı
Eray Çıplak

Bahçelievler modifiyeciler caddesinde montajhane adlı dükkana yaptırdım 5 cam 200 tl gayet memnun kaldım işçiliğinden markasını seçmedim ustaya bıraktım. Ama bahçelievlerdeki afm yi çok övüyolar orda da 250-300 e biter bence llumar olanlar

Yorum bağlantısı
Selçuk Kara
(düzenlendi)

1 ay önce Ankara'da Llumar marka ATR serisi uv filtreli cam filmini ön cam hariç 400 tl ye yaptırdım. Salih usta Ankara'da tanınan ve işini dört dörtlük yapan birisi. Ben memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Dby detailing'de çalışıyor. Yeri Çankaya/Birlik mahallesinde. Daha ucuza yaptırmak isteyenler için AT serisini 200 tlye yapan yerler de var.

tarihinde Selçuk Kara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...