İçeriğe Yönlendir

Yetkili Servis Mi? - Kaportacı Mı? (Kaza)

Mehmet Sabahattin Körlü

Recommended Posts

Mehmet Sabahattin Körlü

Dün Akşam saatlerinde aracımla maddi hasarlı kaza yaptım çok şükür can kaybı olmadı karşı taraf %100 hatalı sigortası karşılayacak fakat aracımı Araştırıp kaportacıyamı yoksa Yetkili servisemi götürsem tramer yönünden nasıl avantajlı olabilirim? 

Not : İki tarafta kasko yok.

goG8ob.jpg

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Gri aracın boyasını kim güzel yapacaksa oraya götürün. Ben olsam dışardan iyi bir ustam varsa ona teslim ederdim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Geçmiş olsun, kaporta ustasını tavsiye ederim ben de. Servislerinde bazılarında güzel işler çıkıyor ama şans işi biraz. Bu arada tramer raporu sonuçlanmadan kusur oranını kesin karşı taraf suçlu diye düsünmeyin bence..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Ön kapı pasta ile silinse tamam gibi arka tarafı da tam kestiremiyorum resimden göçük ve ezik seviyesini ama boyasız doğrultma denenebilir kalsa kalsa küçük bir ezik kalır gibime geliyor. Bununla geçmiş olsun.

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

geçmiş olsun 2 parça boyanacak gibi duruyor renk garantili iyi bir boyacıya götürün hem tramer düşü çıkar.

Yorum bağlantısı

Servis arka kapıyı değiştirmeye bile çalışır onun için dışarda ehil bi usta araştırın Yoksa İki kapı yamalı gibi olur

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben de dışarıda yaptırmanız taraftarıyım. Yetkili serviste ön çamurluk bile boyarlar renk tutsun diye..

Yorum bağlantısı
metehan koç

yetkili servise giderseniz arka kapıyı değiştirir. ön kapı ile çamutluğu boyar 3-4 bin tl fiyat çıkarır size. Kaportacıya giderseniz ön kapıa pasta rotuş vs yapar.arka kapıyı duzeltıp boyar, öamurluğa lokal boya atar. 700-800 tl ye hallolur

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
(düzenlendi)

Gri aracın boyasını kim güzel yapacaksa oraya götürün. Ben olsam dışardan iyi bir ustam varsa ona teslim ederdim.

Sami öz cümleyi kurmuş bence. İyi bir usta ve işçilik ile dışarıda yapardım.

Ayrıca ön kapıya boya ihtiyacı yok gibi.

tarihinde Serhat S. Yazıcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

kapının değişmesi daha iyi değil mi? Sonradan kabarmaması bakımından?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ünal Şentürk

İki tarafında kaskosu yok ise servise gitme şansınız zaten yok. Sigorta ile uğraşmıyor yetkili servisler yinede bir danışın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

İyi bir ustaya götürün Gri Rengin tonunu tutturmak o tabanca hareketlerinin tekniklerini bilmek her ustanın harcı değil. Geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Geçmiş olsun, kaporta ustasını tavsiye ederim ben de. Servislerinde bazılarında güzel işler çıkıyor ama şans işi biraz. Bu arada tramer raporu sonuçlanmadan kusur oranını kesin karşı taraf suçlu diye düsünmeyin bence..

aynen ,bizim okulda şöfor abimize ara sokaktan çıkan adam fren yerine gaza basarak çarptığını tutanakta da bildirmesine rağmen yollardaki geçiş hakkından dolayı %50 %50 dağıttı suçu tramer

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan

Öncelikle geçmiş olsun, kesinlikle kaportacıya gidin. Yetkili servisler düzeltme ile uğraşmaz parçayı değiştirmeye bakar, (nasıl olduğunu bilmiyorum ama) işçilik giderlerini daha fazla yazıyorlar. Bu da daha fazla tramer kaydı dolayısıyla aracınızın daha fazla değer kaybına uğraması anlamına gelir. Gerçi %100 karşı tarafın suçlu olduğu drumlarda araç değer kaybını karşı tarafın sigortasından talep edebiliyorsunuz ama meşakkatli bir yol. Sigortaya çıkarılacak masraf kaportacıda bin tl civarında olacakken serviste 2 katını geçebilir. Tecrübe ile sabittir. Tekrar geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Can Çelik

Tanıdığınız ustaya götürün ön kapı boyanmadan düzeltilir arka kapıda lokal boyanır arka çamurluk ile fazlada bişey çıkmaz bu hasara.

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Aytozu gri olması sebebiyle bu rengi tutturabilecek bir yer bulmanız önemli bence öncelikle.

Örneğin benim de aracım aynı renk, daha önce arkadan çarptıklarından tamponu boyattım Çetaş da ama rengi tutturamadılar öle duruyor. Bunu servis yaptı, çok az bir fark var, ama gözüme batıyor, uğraşsam tekrar boyatırdım ama uğraşmadım.

Geçen ay ön tampondaki bir çatlağımı autokingde mini onarım hakkımdan yaptırdım onlara da güvenmediğimden boyatmadım, Kar Oto ya güvendiğimden oraya bıraktım, arkadaşım çalıştığından iyice tembihledim, dedim bak aynısı olsun, tutmazsa almam arabayı uğraşırsın benle dedim, almaya gittim birebir tutmuştu renk.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Sabahattin Körlü

Yanıtlar için teşekkür ederim yakınımın önerdiği bir kaportacıyla görüştük ve Ekspertiz sonucu çıkar bugün yarın boya konusunda işimiz şansa kaldı artık.

Hayırlı forumlar dilerim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...