İçeriğe Yönlendir

2.0 Dizel Mondeo Hakkında Yardım

Fatih Aldemir

Recommended Posts

Fatih Aldemir

Arkadaşlar 2006 model titanium 75 bin km dizel mondeo var.

35 bin liradan bir kuruş aşağı inmiyor. 250-900 tl aralığında 4-5 tane hasar kaydı çıkıyor. Satıcıda anlam vermiyor bu kayıtlara. Aracına çok güveniyor.

Fiyat bu araç için nasıl sizce. Biraz şartları zorlayarak alabileceğim anca. Eğer sizce bu fiyata bu km araç kaçmaz derseniz ona göre hareket etmeyi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

2006 model titanium mondeo mu var? Tapatalkdayım yaşadığınız yeri göremiyorum ama Türkiyede yok.

Yorum bağlantısı

Ben modellerini çok iyi bilmiyorum ama ilana öyle koyulmuş.

İlan linki var ise paylaşırmısınız ?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Km orjinalse motor şanzuman iyiyse iyice inceletip alınabilir.

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Km orjinal değil gibi, hiç inandırıcı değil.Bence aracı iyi araştırın.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yıl başına 7.500km düşüyor olabilir imkansız değil herkesin çevresinde nadirde olsa böyle düşük kmli araç vardır ve bunlar dört yapraklı gonca gibi değerli iyice inceleyip alın derim

tarihinde Mustafa_Çelik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yusuf Gerdan

Titanium nadir de olsa var. Ghia ile hemen hemen aynı donanıma sahip. Otomatik katlanır ayna var örneğin. ESP yok ama.

Yorum bağlantısı
Yusuf Gerdan

İyice baktırıp alınabilir. KM düşük olamaz diye bir kaide yok. Bizim arabamız da 0 KMden beri bizde olsaydı şuanda 60.000 kmyi geçmezdi. Şuanda 140.000 kmde.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Km orjinal olabilir imkansız değil ben yılda 10 bin km yaparım 3 bin istanbul-giresun-istanbul dur. Kangoo geldikten sonra daha da düştü kullanım. Memlekete kangoo ile gitsem yılda 5-6 bin anca yaparım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Araç orijinal kilometresinde. Düşürülmemiş. Yanılmam.

Not: Döş, vites topuzu, fren debriyaj ve ayak dayama takozu kısa bir zaman önce yenilenmiş ise iş değişir. Yanılırım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Trend ve ghia arası titanyum 2006 ve 2007 de var.

Ghianın altı donanımda.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Bende var 2006 ghia 70 bin de tanıdıktan almasam bende km durumu aklımı karıştırırdı.

İyice baktırılıp alınır bence.

Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Km orijinal ve herhangi bir problemi yoksa bu fiyata kaçırılmaz. Araç diri duruyor, oynama falan yok gibi, yine de detaylı kontrol ettirilmesinde fayda var. 

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

200 küsür bindeki bol boyalı araçlara 35-40 arası istenirken bu bedava.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

neden orjinal olmasın ki az biniyordur adam . kontrol etmeden hatalı demek yanlış bence

Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

Arkadaşlar çok özür diliyorum. Bir iki gün foruma giremedim. Bu arada da araç kaçtı zaten. Nasip değilmiş. Sahibi ile bile konuşmuştum memurmuş. Makam aracı varmış ve kendi aracını aç kullanmış. Hayırlısı artık.

Ayrıca hiç bir forumda bu kadar ilgili üye görmedim.

Ford alıp bu forumda kalmak araç ile ilgili sorunlarımın çoğunun kolayca çözüleceğine delalet ediyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bu arada da araç kaçtı zaten. Nasip değilmiş.

Ford alıp bu forumda kalmak araç ile ilgili sorunlarımın çoğunun kolayca çözüleceğine delalet ediyor :)

Sağlık olsun.Daha iyileri nasip olur inşallah.İllaki Ford olma zorunluluğu yok burada,yeter ki Siz içinize sinen bir araç alın mutlaka yardımcı olacak birileri bulunur.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Fatih Bey, hayırlısı olsun hakkınızda.

Arkadaşlar yakın zamanda mk3 mondeo almış biri olarak söylüyorum. Mk3 mondeo titanium diye bir donanım var. Espsi yok, ön konsolda bazı farklılıkları var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Bende var 2006 ghia 70 bin de tanıdıktan almasam bende km durumu aklımı karıştırırdı.

İyice baktırılıp alınır bence.

Fatih başkan fiyatı ne olur peki? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...