İçeriğe Yönlendir

Sunroof Ayakları

Hüseyin Bilbey

Recommended Posts

Hüseyin Bilbey

Merhaba arkadaşlar 2005 c max,ımın Sunroof ayakları kırıldı ( kırılmasına sebep Sunroof perdesinin sıkışması ve o anda Sunroofu kapatırken kasıntı sonucu çat diye ses geldi baktık hem ayaklar hem yagmur suyunun aktıgı olugu kırılmış bunun tamiri için yaklaşık 1200 tl gibi bir mebla istediler. Bursada. Ne yapmam lazım fiyat fahiş geldi şu anda Sunroofu kapattık ve elektirik soketini çıkarttık öyle kapalı duruyor cam tavan gibi .dediğim gibi bursada 1200 TL istiyorlar 650 tamir seti 550 tl işçilik bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Engin Akşen

Hüseyin bey Bursa' da bana göre İşinin ehli bir sunroofçu ne yazık ki yok. Zamanında internetten yaptığım araştırmalarda ankara'da anka otomobil in bu işte iyi olduğu söyleniyordu isterseniz bir bakın.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

Çıkma parçaların çalışırlılığı konusunda tedirginim. Ankara şuan için uzak ihtimal ana zorunda kalırsam mwcburen giderim. Bursa sunrooftan fiyat aldım sadece

Telefondan cevap yazıyorum kusura bakmayın arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

Foruma Fotograf yollamayı bilmiyorum whatsaptan olurmu

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Foruma Fotograf yollamayı bilmiyorum whatsaptan olurmu

Tapatalk isimli uygulamayı kullanın çok daha kolay..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

70866b460b36777434ad03a3d9780073.jpgd9648680e3eb4495d2462be3a93a37e3.jpg

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Fotograflardan pek birsey anlamadim ama kendiniz birseyler uyduramazmisiniz ki oraya?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

Şuanda kullanılacak gibi değil sanırım ayakların ikisinde de küçükte olsa kırıklar var .işin ehli bi usta bakar eder ben bu kırıkları yapıştırırım der ve saglam olursa ne Ãla. Yoksa sagda ve solda sunroofu kızaklar üzerinde hareket ettiren ve yukarı aşşa kaldıran (ayaklar) değişecek tabi sayılıyorsa bulabilirsek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

Sunroofun acma kapama düğmesinin sadece cama yakın olan tuş sanırım (kapama tuşu) çalışıyor o tuş kapayıp o tuş açıyordu programlaması bozulmuş

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
(düzenlendi)

Bu zavazingionun neresinin kirik oldugunu anlamadim

Sokulse, saglamca bir epoxi ile yapistirilsa ve sonra tesviye yapilsa, yada sokulse parca alinarak bir torna/cnc isi yapan biryerde alu malzemeden yaptirilsa olmaz mi acaba (delrin yada kestamit malzemedende yapilabilir)

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sunroof parçaları oldukça az toleranslıdır biribirne yakın ve milimetrik çalışır. yapışma vs. gibi yöntemler başarılı olmaz. parçayı bilmem de işçilik normal. komple sökülüyor orta direkten itibaren tüm tavan. dışarı  masaya alınıp değişiyor.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yani tamir yoluna gidilse de sürekli akılda kalacak gibi.. Ben hurdacıd komple sunroof görmüştüm hatta foruma konuda açmıştım. Focus için demişlerdi eğer aynı ise camı motorları falan üzerindeydi. Galiba sadece düğmesi yoktu. İsterseniz tekrar sorabilirim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

İlginize tşk ederim arkadaşlar. Serkan bey sorup fiyat alabilirseniz memnun olurum

Aracım 2005 model cmax ghia

Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

Kapandı sanırım

Ankara'da anka oto diye sunroofcu ile görüştüm. Sunroof ayakları aractan sökülmeden araç üzerinde tamir edilebilirse 250 tl. Araç üzerinede tamir edilemezse sökmek gerekirse 500 tl. Tamiri olmaz ayakları değişecekse sunroof aractan sökülmeden 750tl. Sunroof aractan sökülüp yeni ayaklar takılırsa 1000 tl. Bu şekilde fiyat verdiler

Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

Kanalın içinin arka tarafı yukarıya doğru kalkık. O kalkık yer in üstü plastik plastigin içinde celik levha var. Oranı yukarıya dogru olmasının sıkıntısı şu. Sunrof çalışırken Sunrof mili o kanalda geziyor. Kırık oldıgu için kırıktan öteeye geçemediği için arka tarafı kapatmıyor

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kapandı sanırım

Ankara'da anka oto diye sunroofcu ile görüştüm. Sunroof ayakları aractan sökülmeden araç üzerinde tamir edilebilirse 250 tl. Araç üzerinede tamir edilemezse sökmek gerekirse 500 tl. Tamiri olmaz ayakları değişecekse sunroof aractan sökülmeden 750tl. Sunroof aractan sökülüp yeni ayaklar takılırsa 1000 tl. Bu şekilde fiyat verdiler

Güzel rakamlar teklif etmiş, küsüratı sevmiyor demek ki.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

sunroof parçaları oldukça az toleranslıdır biribirne yakın ve milimetrik çalışır. yapışma vs. gibi yöntemler başarılı olmaz. parçayı bilmem de işçilik normal. komple sökülüyor orta direkten itibaren tüm tavan. dışarı  masaya alınıp değişiyor.

milimetrik adam yapıyorlar cnc de . Ben olsam söker şansımı denerdim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...