Berk İnci 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 Merhabalar, iki ay önce ilk aracım hatcback 2001 Focus aldım ve anahtarı hiç hoşuma gitmedi. Yedek anahtarı sustalı anahtarlığa çevirmek istiyorum. Forumda araştırdım biraz ve bu işten hiç anlamıyorum. Çipler ve anahtarlıklar fotoğraflarda görünüyor. Sizlere sormak istediklerim; bu anahtarlardan birini çevirmek istiyorum, kolayca halledilir mi? bir tanesi sustalıya çevrilse diğer kumanda hala işlevsez olur mu? ve en çok merak ettiğim ne kadar ücret ödemem gerekir? Ankara'dayım, forum sponsorlarından Yücel Anahtar varmış sanırım ama uğramak için hiç vaktim yok ne yazık ki. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 Linkteki konuya göz atabilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/281560-fiesta-sustal%C4%B1-anahtar-yap%C4%B1m%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 bu anahtarlardan birini çevirmek istiyorum, kolayca halledilir mi? Evet yaklaşık 15-20 dk bir zaman diliminde yapılıyor bir tanesi sustalıya çevrilse diğer kumanda hala işlevsez olur mu? Hayır diğer kumanda da çalışıyor. ve en çok merak ettiğim ne kadar ücret ödemem gerekir? Pazarlığa tabi ama 150 TL gibi bir rakam hallediyorlar. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 Anahtarcıya uğramadan yapılma durumu çok zor. İki anahtarda arabayı çalıştırıyorsa birinin immo çipi sustaliya takılır böylece ucuza malolur.. Yorum bağlantısı
Berk İnci 21 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2016 Anahtarcıya uğramadan yapılma durumu çok zor. İki anahtarda arabayı çalıştırıyorsa birinin immo çipi sustaliya takılır böylece ucuza malolur.. Serkan Bey, iki anahtar da arabayı çalıştırıyor. Tahmini olarak bir tanesi için ne kadar ücret ödemem gerekir? Yorum bağlantısı
Erol Güven 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 Biz bir arkadaşa yaptıralım dedik adam 250 tl fiyat çekti sıkı bir pazarlıkla 150 tl yaptırdık Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 Biz bir arkadaşa yaptıralım dedik adam 250 tl fiyat çekti sıkı bir pazarlıkla 150 tl yaptırdık Nerede yaptırdınız Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 Serkan Bey, iki anahtar da arabayı çalıştırıyor. Tahmini olarak bir tanesi için ne kadar ücret ödemem gerekir? Sponsor firmamızdan telefonla fiyat alabilirsiniz. Saat 22:00 ye kadar açık, Podium alışveriş merkezinde de dükkanları var.. Yorum bağlantısı
Berk İnci 21 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2016 bu anahtarlardan birini çevirmek istiyorum, kolayca halledilir mi? Evet yaklaşık 15-20 dk bir zaman diliminde yapılıyor bir tanesi sustalıya çevrilse diğer kumanda hala işlevsez olur mu? Hayır diğer kumanda da çalışıyor. ve en çok merak ettiğim ne kadar ücret ödemem gerekir? Pazarlığa tabi ama 150 TL gibi bir rakam hallediyorlar. Mahmut bey, cevaplarınız için teşekkür ederim. Biz bir arkadaşa yaptıralım dedik adam 250 tl fiyat çekti sıkı bir pazarlıkla 150 tl yaptırdık Onun anahtarlar da bu şekilde miydi? İmmo çipi, kapı kilitleri filan? Yorum bağlantısı
Emre Sümbül 24 Temmuz 2016 Paylaş 24 Temmuz 2016 100tl ye yaptırmıştım ben bunu yedek olsun diye Yorum bağlantısı
Recommended Posts