İçeriğe Yönlendir

Bmw 1 Serisi 1.6D

Ertuğrul Büber

Recommended Posts

Ertuğrul Büber

iki araç arasında seçim yapacağız.Bir tanesi 2012 model 21000 km tanıdıktan sanroof var,bi xenon yok hız sabitleme yok.diğeri 2013 model urban paket hepsi var 52000 km.her ikiside hatasız,urban paket 4000 TL pahalı.sizce hangisi

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

urban olanı tercih ederdim ben. Donanım bir kere alınıyor sonuçta. Hele ki sunroof.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber

urban olanı tercih ederdim ben. Donanım bir kere alınıyor sonuçta. Hele ki sunroof.

Sanroof her ikisinde mevcut

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Urban olan çok daha iyi hem daha genç hemde donanımlı.Tercih direk urban modeli olmalı.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Anladım, yani bmw alıp cruse control olmaması, clio ile eş değer sonuçta :)

Ben her durumda donanımlı modeli tercih ederdim. 4000tl bu tip donanımlar için Alman markasında komik bir rakam sonuçta.

Yorum bağlantısı

Ben her durumda donanımlı modeli tercih ederdim. 4000tl bu tip donanımlar için Alman markasında komik bir rakam sonuçta.

Baz Clio da CC var Saniciğim..  ;)  :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2015-2016 modelden bahsettiğimi nereden çıkardın :p

Yorum bağlantısı

2015-2016 modelden bahsettiğimi nereden çıkardın :p

İyi çevirdi valla Sani  :)

Yorum bağlantısı
Ali Gök

fasa fiso donanımlar için 1 tl daha vermem ama bi xenon gece sürüş güvenliği açısından çok faydalı bir donanım. tek başına 4000 TL fazla verilir zaten

ben olsam düşünmezdim 

Yorum bağlantısı

2014 model M paket 3 serisinde hatta bazı 2 ve 4 serilerinde bile hız sabitleme yok. Sunroof ve bixenon da böyle premium araçların vazgeçilmezi. 4000 TL çok büyük rakam değil bence dolu seçin

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz
(düzenlendi)

Pederin 2015 model BMW 320i ed aracında da yok CC :)

Sadece hız sabitleme var.

Geçen hafta tatile Antalya'ya BMW ile gittik. Yolda hızı 110-120'ye sınırlandırıp ayağımı gazın üstüne serbest şekilde koyarak sorunu kendimce çözdüm. :D

tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Pederin 2015 model BMW 320i ed aracında da yok CC :)

Sadece hız sabitleme var.

Geçen hafta tatile Antalya'ya BMW ile gittik. Yolda hızı 110-120'ye sınırlandırıp ayağımı gazın üstüne serbest şekilde koyarak sorunu kendimce çözdüm. :D

Sabitleme değil, sınırlayıcı o halde o.. Vay anasını...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Serviste 3.20 ied ye hız sabitleyici takıyorlar 1000 TL civarına taktırmıştım..ancak gelişmiş gösterge paneli olması gerekiyordu hatırladığım kadarıyla..

Bu arada Xenonsuz premium araba olmaz :) çok komik geliyor yolda F30 kasa halojen farlıları gördükçe..kesinlikle Xenonlu olsun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Serviste 3.20 ied ye hız sabitleyici takıyorlar 1000 TL civarına taktırmıştım..ancak gelişmiş gösterge paneli olması gerekiyordu hatırladığım kadarıyla..

Bu arada Xenonsuz premium araba olmaz :) çok komik geliyor yolda F30 kasa halojen farlıları gördükçe..kesinlikle Xenonlu olsun

İyi de makyajlı kasa 3lerde mercek yok sanırım kaldırıldı diye hatırlıyorum Bixenon ama halojen'e benziyor.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ben olsam dolu olanı seçerdim

tarihinde Mustafa_Çelik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Led far var hız limitleme standart geliyor cc opsiyonel urban paket daha iyi

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

iki donanım arasında fark sadece hız sabitleme ve bi-xenon ise:

(sonradan hız sabitleme taktırma maliyeti+sonradan bi-xenon taktırma maliyeti+1 yaş değer kaybı) < 4000 lira

ise 2012 model olan alınır

ama her şeyin orijinali iyidir+daha genç araba derseniz 2013 urban derim

Yorum bağlantısı
ender özgün çakmak

Aralarında 30bin km var, ben olsam km düşük olanı tercih ederdim.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

İyi de makyajlı kasa 3lerde mercek yok sanırım kaldırıldı diye hatırlıyorum Bixenon ama halojen'e benziyor.

İlk gelen F30 lar Türkiye paketli diye Xenonsuz satıldı hatta dijital klimada yoktu..makyajlı kasalarda durum ne bilmiyorum..

Yorum bağlantısı

İlk gelen F30 lar Türkiye paketli diye Xenonsuz satıldı hatta dijital klimada yoktu..makyajlı kasalarda durum ne bilmiyorum..

Emin dediğim ama bildiğim kadarıyla makyaj ile birlikte mercek kalktı led konuldu farlara, evet xenon var ama mercek yok.

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Doğru. Yanlış yazmışım.

Sabitleme değil, sınırlayıcı o halde o.. Vay anasını...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...