İçeriğe Yönlendir

Hangi Marka Lastik Kullanmalı?


Tamer Coşkun

Recommended Posts

Tamer Coşkun

Bizim bu mondeolarda hangi marka lastik kullanmalı? Lastikeri değiştirme zamanı geldi.Ben michelin kullanmak niyetindeyim ama araştırmalarına göre iyi lastik ama Türkiye yol şartlarına uygun değil, 2 sene sonunda çatlama balon gibi sorunlar çıkardığı çok oluyor diye bilgi edindim.Bridgestone markanın Türkiye yol şartlarına uygun ve iyi marka olduğu kanatine vardım.Ama birde mondicilere sorayım istedim.Aracım mondi 97 chia, üzerindeki ebat 195x65x15

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Tamer abi goodyear efficient grip tavsiye ederim aracındaki değişikliği kesinlikle göreceksin. Yazlık lastikte tek geçerim. Fiyat olarak da gayet iyi...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Irgın

Bridgestone tavsiye etmiyorum 1.senenin sonunda sertleşme ve çatlama problemleri oluşuyor.Goodyear,Dunlop tavsiye edebilirim.

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Goodyear EfficientGrip Performance çok yumuşak bir lastik, etiket değerlerini bildiğim kadarıyla en iyiler arasında, tek dezavantajı bana göre çabuk yıpranacak gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

lassa greenways türkiye şartlarında iyi ama bridgestone daha iyi aracımın fabrika çıkış lastiği 5 sene oldu senede ortalama 10000km yol yapıyorum yanaklarda çatlak yok aracıma alcak olsam lassa greenways alırım.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

İlk defa bu markanın Goodyear EfficientGrip Performance serisini kullanıyorum.3.cü yılına girmek üzereyim. tam 23,000 km oldu kullanıyorum.İlk 2 yıl çok memnundum ama bu yıl bir anda o lastikler gitti yerine sanki başka lastikler geldi.Son 3 ayda 3 kere balans yaptırdım neden tutmuyor onuda anlayamadım lastiklerde görünürde hiç bir deformasyonda yok. Balans yapan usta michelin ve goodyear'dan uzak dur dedi :) sanırım bir daha kimseye tavsiye etmeyeceğim.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

8877d475e8393a725659fc1d52f77e67.jpg

Daha once Eagle F1 Asymetric 2 modeli vardi, gayet memnundum.

Bu hafta 4 tane 3. Seri modelini aldim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...