Alper Aksakal 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Arkadaşlar şimdi bende şöyle bir problem oluştu. Sağolsun meraklı arkadaşlarımdan biri arabanın kumandasında ki acma kapama düğmesine aynı anda basılı tutmuş. Sonrasında şöfor kapısı ve sağ arka kapı kumandadan artık ne kilitleniyor ne de açılıyor. Bir türlü düzeltemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Not : Araç 2006 Model 1.6 Tdci Ford Fiesta Ghia Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 O haltı bende yemiştim geri düzeltinceye kadar akla karayı seçtim. forumda aradım ama bulamadım kumanda tuşlarına basarak açılıp kapatılıyordu ama nasıl 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 25 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2016 Aynı işlemi tekrar yaptım. Hatta aküyü söküp tekrar taktım. Hatta ve hatta yetkili serviste bilgisayara bağlattım yine halledemedik. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 25 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2016 Gem modülünde bulunan tüm soketleri de söküp taktım. Aceba gem modülümü bozuldu dedim ve başka gem modülüde taktım onuda kodlatmak gerekiyormuş. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 25 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2016 Bu farklı anahtarı arabaya nasıl kodlayacağım ? Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Erdi Tepe 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 Gayet açıklayıcı olmuş üstad. Benim başka bir sorum olacak. Yedek anahtarım kontağı açıyor fakat aracı çalıştırmıyor. İmmobilizer ışığı anahtarı takınca seri bir şekilde yanıp sönüyor. Tanımlamayı nasıl yapabilirim acaba? Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 26 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2016 Furkan Bey bu yöntemi de biraz önce denedik yine fayda etmedi Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 Gayet açıklayıcı olmuş üstad. Benim başka bir sorum olacak. Yedek anahtarım kontağı açıyor fakat aracı çalıştırmıyor. İmmobilizer ışığı anahtarı takınca seri bir şekilde yanıp sönüyor. Tanımlamayı nasıl yapabilirim acaba? Siz yapamazsınız, arabayı çalıştıran iki anahtar olsa bir tane daha kodlanır ama sizde tek anahtar var. En yakın anahtarcı yapabilir. Muhtemelen yedekte immo çipi yok.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 çapraz kapı uzaktan kumanda ile iptali nasıl olmuş o otomatik cam inip kalkılyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 Alper senin arabanın kafası karışmış, arkadaşın tek basışta sadece şoför kapısını açma çift basışta diğer kapılarıda açma moduna almış ve aracın kafası karışmış, arabaya bin tüm kapıları kapat ve elle hepsini kilitle, sonra anahtarın açma-kapama tuşlarına 4 sn. basılı tut, bakalım düzelecekmi, üstte arkadaş kumandaya tekrar bas demiş gerçi ama kapıların kapalı ve kilitli olması işi değiştirebilir.... 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 Bencede ali abinin dediği mantıklı gibi anahtar kodlama bence fayda etmez diye mantık yürüteyim dedim çünkü anahtarla ilgili sıkıntı yok beyne kodlama ile ilgili sıkıntı var hafızaya alma ile ilgili. Bende aynı olayı forumdan görüp yapmıştım çözümüde aynı konuda aynı yaptığım şekilde iptal etmiştim şimdi konuyu bulamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 27 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2016 çapraz kapı uzaktan kumanda ile iptali nasıl olmuş o otomatik cam inip kalkılyor mu? camlar sorunsuz çalışıyor abi. Sent from my iPhone using Tapatalk Alper senin arabanın kafası karışmış, arkadaşın tek basışta sadece şoför kapısını açma çift basışta diğer kapılarıda açma moduna almış ve aracın kafası karışmış, arabaya bin tüm kapıları kapat ve elle hepsini kilitle, sonra anahtarın açma-kapama tuşlarına 4 sn. basılı tut, bakalım düzelecekmi, üstte arkadaş kumandaya tekrar bas demiş gerçi ama kapıların kapalı ve kilitli olması işi değiştirebilir.... onu da denedim yine olmadı :/Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 Sat arabayı mersoya bin diyeceğim ama ilginç bir durum, merkezi kilit sigortasını çıkar, daha sonra anahtar kodlama yap, sigortayı tak tekrar dene bakiim, yine olmadı düşünmeye devam... Yorum bağlantısı
Recommended Posts