Emre Öğüt 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 valla i30 üzerinde fazlasıyla yoğunlaştım. tek sorun yakıt tüketimi gibi duruyor ama internette çok değişken rakamlar var .kiminin 5lt olurken kiminin 7lt .bu da sürüşle ilgili heralde. ama şuanda bir sürpriz olmazsa i30 alacağım .tabi iyi bir şey denk gelirse çünkü 50000 piyasa için olmayabilir ama benim için büyük rakam arkadaşımda var 6 ileri otm. 7L civarında yakıyor ama DCT şanz. İ30 ların tüketimi daha az ancak o kasaya göre bu tüketim çok ta fazla değil Yorum bağlantısı
Murat Orhan Demir 26 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2016 arkadaşımda var 6 ileri otm. 7L civarında yakıyor ama DCT şanz. İ30 ların tüketimi daha az ancak o kasaya göre bu tüketim çok ta fazla değil DCT çok pahalı zaten 2015te çıktı. şehiriçi ağırılı kullanımsa 7lt bence de ço değil. Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 bildiği kadarıyla ceed ve i30 un şanzımanıda motoru da aynı yanlışım varsa düzeltin... ben 2014 ceed dizel otomatik kullandım 6 ileri dct ve yakıt konusun biraz cömert bir motor ve şanzıman benim agresif kullanımımdan dolayı 9-10 lt arası yakıyordu bazen 11 lere ulaştığımı hatırlıyorum yüklenince sakin kullanımlarda 8 i görebilirsiniz fakat bana kimse 7 lerden bahsetmesin inanmam şahsen kullandığım için biliyorum kulaktan dolma bilgiler paylaşmıyorum bence bu değerler biraz fazla özellikle dizel araç için şuanda kullandığım benzinli otomatik i20 ile hemen hemen aynı yakıtı tüketmekte ? ne farkı kaldı dizel benzin arasında bu koşullarıda değerlendirmek gerekir tabi aracına göre bakılırsa i20 ile ceed kıyaslanmaz elbette ama dizel ve benzin farkı yakıt tüketim değerleri fazla olması insan biraz uzak tutuyor haliyle Yorum bağlantısı
Murat Orhan Demir 26 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2016 bildiği kadarıyla ceed ve i30 un şanzımanıda motoru da aynı yanlışım varsa düzeltin... ben 2014 ceed dizel otomatik kullandım 6 ileri dct ve yakıt konusun biraz cömert bir motor ve şanzıman benim agresif kullanımımdan dolayı 9-10 lt arası yakıyordu bazen 11 lere ulaştığımı hatırlıyorum yüklenince sakin kullanımlarda 8 i görebilirsiniz fakat bana kimse 7 lerden bahsetmesin inanmam şahsen kullandığım için biliyorum kulaktan dolma bilgiler paylaşmıyorum bence bu değerler biraz fazla özellikle dizel araç için şuanda kullandığım benzinli otomatik i20 ile hemen hemen aynı yakıtı tüketmekte ? ne farkı kaldı dizel benzin arasında bu koşullarıda değerlendirmek gerekir tabi aracına göre bakılırsa i20 ile ceed kıyaslanmaz elbette ama dizel ve benzin farkı yakıt tüketim değerleri fazla olması insan biraz uzak tutuyor haliyle internette videolar var yakıt tüketimi ile ilgili o rakamlar var ama insanın kafası çok karışıyor. evet i30un yakıt sıkıntısı var gibi görünüyor da onun dışında alınacak araba da yok gibi benim kriterlere göre. Daha yeni bir i20ye de gidiyordu kafam ama inanın bü dünyada en zor iki şeyden biri araba seçebilmek. diğeri de film izlemek için film bulmak 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 Geçen ay bir arkadaşa 54,750'ye 2012 Premium ov Civic aldık, bir ayda 5000 km yapmış. Anlata Anlata bitiremiyor. Benim de tercihim Honda olurdu. Jazz ayrı bir dünya...[emoji4] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 bundan öncesinde ne kullanıyordu? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 bundan öncesinde ne kullanıyordu? Moskovitch Yorum bağlantısı
Recommended Posts