Savaş YILDIRIM 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 merhaba arkadaşlar ; aracım kontağı çevirdiğimde araç çalışıyor bazende marş almıyor kontağı çeviriyorum benzin ışığı söndükten sonra kontağı tam çeviriyorum araba çalışmıyor birkaç defa çalıştırmayı deniyorum araba çalışıyor eskiden marş hemen alıyordu zamanla arabayı çalıştırmak zor hale geldi bazen yolda millet itiyorda çalışıyor aracım ford fiesta flair 2000 model bildiğiniz bir usta varsa götüreyim mümkünse istanbul \ümraniye yakınlarında olursa sevinirim lütfen yardım edin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 Profilinizde Adana yazıyor, onu düzeltebilir misiniz? Bi de 2.0 yazıyor motor bilgisi, fiesta'larda 2.0 yok bildiğim kadarı ile? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 marş motoru motoru çevirip çalışmıyor mu ? yoksa hiç mi ses vermiyor ? Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 (düzenlendi) Merhaba Gökhan Bey; anahtarı çevirdiğimde hışşşş diye bir ses yapıyor tık diye birses yapıp duruyor. birkaç defa denediğimde çalıştırıyorum . sabahları ilk çalıştırmam'da genelde hemen çalışıyor arkadaşlar birde ben İSTANBUL\ANADOLU yakasında emektar bir usta arıyorum. önerileriniz benim için önemli. paragöz olmayan onarmak nedir tamir etmek nedir bunları bilen bir usta arıyorum ve bu işleri evinde yapan arkadaşlar varsa onları'da desteklerim . iyi forumlar arkadaşlar 28 Temmuz 2016 tarihinde Savaş YILDIRIM tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 öncelikle aküyü kontrol ettirin.Çalışmadığı zamanlarda göstergeler sona kadar gidip geliyor mu ? Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 Gökhan Bey ; evet gidiyor akü 2 yıl önce değişti. Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 fikri olan var mı arkadaşlar ?? Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM 29 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2016 Gökhan bey, kontağı çeviriyorum ibreler yerine yerleşiyor ardından benzin ışığı sönünce kontağı tamamlıyorum. araba çalışmaya çalışıyor hışşşş ediyor kontağı kapatıyorum tık diyor . ama bu durum sabah arabayı ilk çalıştırdığımda kolay kolay olmuyor . ardından birkaç deneme yapıyorum vitesle oynuyorum gaza fazla basıyorum kendimce yöntemler deniyorum artık nasıl denk geliyorsa çalışıyor. sizce bu durum aküden mi ? yoksa marş dişlisi falan mıdır ?? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Marş otomatiği denilen selonoid de olabilir. Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM 29 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2016 arkadaşlar usta tavsiyeniz var mı? istanbul Anadolu yakası Ümraniye civarı Yorum bağlantısı
Tunahan Küçük 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 (düzenlendi) Kadosan da Adem Usta var (Kalyoncular Oto) 10 Ağustos 2016 tarihinde Tunahan Küçük tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM 17 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2016 Kadosan da Adem Usta var (Kalyoncular Oto) Merhaba Turhan Bey, mesajı geç okudum bugün bir ustaya verdim marş motoru ve dişlisi değişti 200 tl ödeme yapacağım ..çok saolun sizce fiyat normal mi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts