İçeriğe Yönlendir

Marş Sorunu

Savaş YILDIRIM

Recommended Posts

Savaş YILDIRIM

merhaba arkadaşlar ;

aracım kontağı çevirdiğimde araç çalışıyor bazende marş almıyor kontağı çeviriyorum benzin ışığı söndükten sonra kontağı tam çeviriyorum araba çalışmıyor birkaç defa çalıştırmayı deniyorum araba çalışıyor eskiden marş hemen alıyordu zamanla arabayı çalıştırmak zor hale geldi bazen yolda millet itiyorda çalışıyor 

aracım ford fiesta flair 2000 model bildiğiniz bir usta varsa götüreyim mümkünse istanbul \ümraniye yakınlarında olursa sevinirim

lütfen yardım edin

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Profilinizde Adana yazıyor, onu düzeltebilir misiniz?

Bi de 2.0 yazıyor motor bilgisi, fiesta'larda 2.0 yok bildiğim kadarı ile?

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

marş motoru motoru çevirip çalışmıyor mu ? yoksa hiç mi ses vermiyor ?

Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM
(düzenlendi)

Merhaba Gökhan Bey;

anahtarı çevirdiğimde hışşşş diye bir ses yapıyor tık diye birses yapıp duruyor.  birkaç defa denediğimde çalıştırıyorum .

sabahları ilk çalıştırmam'da genelde hemen çalışıyor

arkadaşlar birde ben İSTANBUL\ANADOLU yakasında emektar bir usta arıyorum. önerileriniz benim için önemli. paragöz olmayan onarmak nedir tamir etmek nedir bunları bilen bir usta arıyorum ve bu işleri evinde yapan arkadaşlar varsa onları'da desteklerim .

iyi forumlar arkadaşlar

tarihinde Savaş YILDIRIM tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

öncelikle aküyü kontrol ettirin.Çalışmadığı zamanlarda göstergeler sona kadar gidip geliyor mu ?

Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM

Gökhan Bey ;

evet gidiyor akü 2 yıl önce değişti.

Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM

Gökhan bey,

kontağı çeviriyorum ibreler yerine yerleşiyor ardından benzin ışığı sönünce kontağı tamamlıyorum. araba çalışmaya çalışıyor hışşşş ediyor kontağı kapatıyorum tık diyor . ama bu durum sabah arabayı ilk çalıştırdığımda kolay kolay olmuyor . ardından birkaç deneme yapıyorum vitesle oynuyorum gaza fazla basıyorum kendimce yöntemler deniyorum artık nasıl denk geliyorsa çalışıyor. sizce bu durum aküden mi ? yoksa marş dişlisi falan mıdır ??

Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM

arkadaşlar usta tavsiyeniz var mı? istanbul Anadolu yakası Ümraniye civarı

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tunahan Küçük
(düzenlendi)

Kadosan da Adem Usta var (Kalyoncular Oto)

tarihinde Tunahan Küçük tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Savaş YILDIRIM

Kadosan da Adem Usta var (Kalyoncular Oto)

Merhaba Turhan Bey,

mesajı geç okudum bugün bir ustaya verdim marş motoru ve dişlisi değişti 200 tl ödeme yapacağım  ..çok saolun sizce fiyat normal mi ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...