İçeriğe Yönlendir

Araba Kullanmak Unutulur Mu?

Anıl Kocaman

Recommended Posts

Anıl Kocaman

Arkadaşlar yaklaşık 40 gün kadar araba kullanamayacağım. 4 aydır falan araba kullanıyorumdum. Sizce araba kullanmayı unutur muyum ya da bir gerileme olur mu ?

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bisiklete binmek unutulmadiğina göre sıkıntı olmaz

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ilk binmede slalom yarışına girilirse sonuç kötü oluyor. 10 km falan pas çözmek iyidir.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Unutulacak pek bir şey olmaz ama siz yine de aradan sonra müsait bir yerde deneme yapabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

6 ay otomatik araç kullanıp arkadaşın paliosunu kaldırıp park edebildiğime göre unutulmaz. Direksiyon çevirmekten ziyade gaz debriyajı hatırlamak daha önemli, yüzme bisiklet vs. bunlar unutulmaz araç kullanmayı hatırlamak daha kolaydır (acemi değilseniz)

Yorum bağlantısı

6 ay askerlik dönemimde unutmamışım. Lakin şöyle bir durum olmuştu Kıbrısta askerlik yaptığım için yollara tekrar alışmam çok zor olmuştu. Özellikle göbeklerde elim ayağıma dolaşmıştı uzun bir süre.

Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

6 ay askerlik nedeniyle araç sürmemiştim. Dönüp ilk marşa bastığımda araba beni unutmuştu. Birde o yönden bakmak lazım. Akü zayıflamış, lastik havaları azalmış, dışı bir parmak çamur kaplanmış ve teyp çalışmıyordu. 

Bense ilk sürüşte biraz yadırgamama rağmen 2. sürüşten itibaren sürüşe ara vermemiş gibi devam etmiştim.

Yorum bağlantısı

Unutulmaz, ben felçliyken tam 1 sene kontak bile açmamıştım sonra iyileştim oturdum koltukta kontağı çevirdim herşey eskisi gibi unutmazsın merak etme 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Ben hafızamı kaybetsem bile araba kullanmayı unutmam diye düşünüyorum ruhuma işlemiştir benim[emoji1]

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

''Unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazlar'' nerden geldiyse aklıma :D 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

''Unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazlar'' nerden geldiyse aklıma :D 

Canısı   :)

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

şimdi şöyle bir şey var. bizler belki yıllardır araba kullanıyoruz ve ara verip uzun süre kullanmasak ta kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. burada Anıl sadece 4 aydır araba kullanıyor. bunu dikkate almak lazım. 

diğer taraftan:

motor beceriler, reflekssel hareketler unutulmaz endişe etmeyin.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Refleks

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Kocaman

Sanki unutacağım gibi bir his var. Haftada bir pratik yapsam araç kiralayıp faydası olur mu?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Araba kullanmak kolay kolay unutulmaz ancak akıcılık azalabilir, bir yarım saatlik kullanımla düzelir o da.

Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

Araba kullanmak unutulmaz, ama 4 aydır kullanan birisi için uzun bir süre kullanmaz ise biraz sıkıntı olur diye düşünüyorum.

Genel olarak reflekslerde zayıflama olabilir ama kesinlikle unutulmaz merak etmeyin :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Anıl Kocaman

Arkadaslar arabayı yarın alacağım. Sizce kendim mi getirsem? Biriyle mi getirsem? Kendim getirirsen gece 3 gibi çıkacağım yola

Yorum bağlantısı
Anıl Kocaman

Tarsus'tan silifke ye getireceğim. Kendin kullanmazsamda sanki bir daha kullanamam diye bir his var içimde

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Öğrenilmiş!! psikomotor hareketler unutulmazlar. Sadece zamanla gelişen trafik kültüründen uzaklaşabilirsiniz. Onu da kısa sürede tekrar kazanabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...