Alpay Sumer 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 merhaba, biraz bakindim fakat bulamadim mevcut konu var ise affola... gece arac kullaniminda arkadan gelen far isigi nedeniyle sorun yasiyorum... kendiliginden kararan ic dikiz ayna alip eklenebilirmi?? deneyen veya fikri olan varmi dostlar ?? Yorum bağlantısı
Fatih Söğütçü 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 alpay bey elimde bir adet mevcut bağlantısı olarak sadece + ve - kabloları var focus 2.5 aynası.link:http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/280383-di%C4%9Fer-yedek-par%C3%A7a-ve-aksesuar-ilanlar%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 benim aracta kararan ayna yok... alinip baglanirsa calisirmi peki ?? Yorum bağlantısı
Fatih Söğütçü 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 (düzenlendi) bi araştırmam lazım istersen sende bi araştır sadece + ve - kablolar bağlanacak gerisi sensörü var zaten ışıgı algılamasıyla alakalı şu an işteyim bende tam incelemedim bi bakmam lazım. 28 Temmuz 2016 tarihinde Fatih Söğütçü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 (düzenlendi) Benim araçta sonradan takılan kararan dikiz aynası var. Aldığım kişi taktırmış, gece çok işe yarıyor. Tam emin değilim ama elektrik kablosu tavana doğru gidiyor. Aynanın önünde bir sensör var, çalışma sistemini bilmiyorum, üzerinde açma kapama düğmesi var, aktif iken yeşil ışık yanıyor. Arkadan gelen aracın farları çok küçük bir yeşil ışık haline geliyor. Fark yan aynalardan bakınca çok iyi anlaşılıyor. 28 Temmuz 2016 tarihinde Ramazan Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 benim aracta kararan ayna yok... alinip baglanirsa calisirmi peki ?? Çalışır, ön tarafında ışık sensoru olur. Karanlıkta arka taraftan ışık gelince kararır. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Çalışır ama otomatik kararmasada zaten tüm dikiz aynalarında mevcut olması gereken kelebek şeklinde bir düğme var itince kararıyor (yanlışım varsa özür dilerim) Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2016 evet alt tarafindaki mandal karartiyor fakat orjinal bisey olsun istiyorum, biraz daha bakinip yapmakta fayda var... tsk ederim... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 merhaba, biraz bakindim fakat bulamadim mevcut konu var ise affola... gece arac kullaniminda arkadan gelen far isigi nedeniyle sorun yasiyorum... kendiliginden kararan ic dikiz ayna alip eklenebilirmi?? deneyen veya fikri olan varmi dostlar ?? Forumda daha önce birkaç konud apaylaşıldı. Alıp takabilirsiniz. Sadece bağlantı aşamasında ters bağlarsanız bir daha kullanılamayacak şekilde kararır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 eski tip mondeo mkIII aynası bulursanız aynanın camdaki ayağı ilede uğraşmazsınız. elektriği de tavan aydınlatmasından direk alabilirisiniz 2 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Kararan ayna baglantisinda birde yanlış hatirlamiyorsam geri vites tetiklemesi vardi , geri vitese takinca kararmış ayna eski haline dönüyordu Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 eski tip mondeo mkIII aynası bulursanız aynanın camdaki ayağı ilede uğraşmazsınız. elektriği de tavan aydınlatmasından direk alabilirisiniz Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 çok kullanışlı bir donanım şuanki arabamda dış dikiz aynasında da var aynı özellik. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Ben focusa ve mk2 mondeoya takmıştım. Diğer araçlarımda zaten vardı. Takılır. Bence en önemli modifiye Sadece kontaktan veya parktan elektrik çekmeniz yeter. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2016 eski tip mondeo mkIII aynası bulursanız aynanın camdaki ayağı ilede uğraşmazsınız. elektriği de tavan aydınlatmasından direk alabilirisiniz yanlis anlamadiysam camdaki baglantisini sokmeden ayna kismini degistirerek yapilabilir diyorsunuz degil mi ?? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Camdaki tırnağa uygun ayna alırsanız. Evet. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Bende aracıma yapmıştım camdaki normal ayna tırnağını söküp oraya karartmalı ayna tırnağını yapıştır tim bağlantıda da 3 kablo var biri kontak + diğeri - diğeri geri vites e bağlanıyor ama ben geri vites i bağlamamiştim tek bir kontak elektiriği bağlayıp eksiyide tavan lambasindan aldım karasore bağladım fazla kablo işi olmasın diye far anahtarindan almıştım akımı Oraya da bir sigorta bağlayın derim küçük amperli 5. Veya 7.5 amper kablo bağlantı numaralarını da paylaşırim gün içinde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Geri vitesi ben de hiç bağlamadım... Amaç geri giderken kararmasını önlemek ama gerek duymadım hiç.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Geri vitesi ben de hiç bağlamadım... Amaç geri giderken kararmasını önlemek ama gerek duymadım hiç.. Tavan lambasından bile etkileniyor, kesinlikle bağlanmalı.. Gece otoparka girdin arabadan inen oldu ve geri yanaşacaksın, o zaman bomba patlıyor işte, beklemek zorunda kalmazsın.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Hep o 3. Kabloyu Merak etmiştim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Hep o 3. Kabloyu Merak etmiştim. Biraz kablolama işi oluyor ama olmalı diyorum yine.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts