Mehmet üresin 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Merhabalar arabayı alalı iki ay oldu ilk çalıştırmada bazen normal çalışıyorr gaz yemesi ve çekişi normal ancak bazen ilk çalıştırmada tekleyerek çalışıyoree araba ilk hareketi zor yapıyor motor sarsıntılı çalışıyor çekmiyor buji değişti silindir kapak çantasından şüphelenilen değişti sorun çözülmedi tek nokta lpg var ayrıca lpg de çalıştığı halde benzin kokusu var çözümü bilen varmı yardım istiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Merhabalar arabayı alalı iki ay oldu ilk çalıştırmada bazen normal çalışıyorr gaz yemesi ve çekişi normal ancak bazen ilk çalıştırmada tekleyerek çalışıyoree araba ilk hareketi zor yapıyor motor sarsıntılı çalışıyor çekmiyor buji değişti silindir kapak çantasından şüphelenilen değişti sorun çözülmedi tek nokta lpg var ayrıca lpg de çalıştığı halde benzin kokusu var çözümü bilen varmı yardım istiyorum Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Kemal Mert 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Aracınızda sıralı sistem lpg var ise ilk çalışma benzinde olmaktadır. Benzin pompası arabayı doyurmadığı için ilk çalışmada sarsıntı ,geç çalışma, gaz yememe vb. gibi durumlar olabilir. Benzinde değil de ilk çalıştırmayı gazda yapın, eğer şikayet ortadan kalkarsa depo içindeki benzin pompasına baktırın.(gazda çalıştırmak için kontağı açıp düğmeye basılı tutunuz, sonrasında marş yapınız. Birde tüm bu işlemleri motor soğukken yapmanızı öneririm, geceden bırakın, sabaha çalıştırın.) Yorum bağlantısı
Mehmet üresin 30 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2016 Kemal bey ilginize teşekkür ederim üç ayrı ustaya baktırdım ama sorunu çözemediğim bazen araba çok normal 350 km yol yaptım hiç sorun çıkarmadı ama bazen düzeliyor ara ara sıkıntı yapıyor ilk çalışma ile motor sarsıntıli çalışıyor çekiş yok araba hareketi zor yapıyor yokuşu bile çıkmıyor sanci ateşleme yanlış zamanda yapıyor gibi ankaradan işten anlayan bir usta arıyorum Aracınızda sıralı sistem lpg var ise ilk çalışma benzinde olmaktadır. Benzin pompası arabayı doyurmadığı için ilk çalışmada sarsıntı ,geç çalışma, gaz yememe vb. gibi durumlar olabilir. Benzinde değil de ilk çalıştırmayı gazda yapın, eğer şikayet ortadan kalkarsa depo içindeki benzin pompasına baktırın.(gazda çalıştırmak için kontağı açıp düğmeye basılı tutunuz, sonrasında marş yapınız. Birde tüm bu işlemleri motor soğukken yapmanızı öneririm, geceden bırakın, sabaha çalıştırın.) Sıralı sistem değil araba benzin ve lpg de ayrı sorunu yaptı yaklaşık 150 km yol gittikten sonra hiç gaz yemedi 10 dk stop edip bekledim sonra çalıştırdım sıkıntısız devam ettim başka bir usta tesisat değişmesi gerekiyor dedi ne yapacağım bilmiyorum sürekli masraf motor nedir Çağlar bey araba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 arabanın motoru? cvh mı zetec mi cfi mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts