Görkem Karakaş 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 Merhaba aracımda alarm olduğunu biliyorum. 2006 Ghia Focus. Alarmı sadece araç kitliyken anahtarla kaputu açmaya çalışınca ötüyor. Başka hiç bişekilde aktif edemedim. Forumada baktım şöyle bulamadım. Üstadlar başka bi yerde çalılıyor mu sadece bu şekilde mi ötüyor.? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 ghia ise içeri el sokunca da öter camdan. kapı açılınca da öter zaten Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 2 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2016 Arabanın içinde çift kitleme yaptıktan sonra oturunca bişey olmuyor çağlar abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 içerde iken çift kilit yapılacak beklenecek (kapı açılmayacağı için) 1 dak sonra el kol oynatılacak çalması lazım ghia da tavan aydınlatmada gözler vardır. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 (düzenlendi) içerde iken çift kilit yapılacak beklenecek (kapı açılmayacağı için) 1 dak sonra el kol oynatılacak çalması lazım ghia da tavan aydınlatmada gözler vardır. Hepsinde yok abi. Hareket sensöründen bahsediyorsun sanırım ( İç denetim sensörü ) 2 Ağustos 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 ghia ise olmalı Yoksa Trend sportta yokmu ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 iç denetim sensörü çoğunda yok. kumandadan kitlenen aracın kapısı yada kaputu başka bir şekilde açılırsa ötmeye başlar Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 (düzenlendi) Ghia'larda 1.kilitlemede kaput bagaç ve kapılar, 2,ci kilitlemede iç denetim sensörü devreye girer. Hareket sensörüde var ama hangisinde devreye giriyor tam emin değilim. Ghia'ların hepsi böyledir diye biliyordum. 2 Ağustos 2016 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 Yoksa Trend sportta yokmu ? gem modülüne entegre uyarı mesajlı alarm sistemi mi dendi? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 Maalesef sadece kaput ve kapılar açılınca alarm devreye giriyor ( benim 2006 Ghia'da da öyleydi ) hareket sensör'ü tekno paketlerde var diye biliyorum... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 Maalesef sadece kaput ve kapılar açılınca alarm devreye giriyor ( benim 2006 Ghia'da da öyleydi ) hareket sensör'ü tekno paketlerde var diye biliyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 Bu Normal ghia larda bulunan sensörsüz olan buda Sensörlü olan Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 2 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2016 Bu Normal ghia larda bulunan sensörsüz olan buda Sensörlü olan Benimki sanırım birinci olan. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 Düz ghilarda alarm yok.. sadece kaput açılınca öter.. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 2 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2016 Maalesef sadece kaput ve kapılar açılınca alarm devreye giriyor ( benim 2006 Ghia'da da öyleydi ) hareket sensör'ü tekno paketlerde var diye biliyorum...Kapılar hangi kitleme durumunda çalışıyor Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 gem modülüne entegre uyarı mesajlı alarm sistemi mi dendi? Oooo Aygaz düğmesinden mi aktif olacak Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Ağustos 2016 Paylaş 3 Ağustos 2016 İyi de benim satmış olduğum 2006 Ghia'da 2. olandan sensörlüsünden vardı. Ama gariptir ki onun alarmı da kapıları kilitleyip bagajı açık bırakırsanız bir müddet sonra bagajı kapattığınızda falan ötüyordu saçma saçma Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 3 Ağustos 2016 Paylaş 3 Ağustos 2016 Maalesef sadece kaput ve kapılar açılınca alarm devreye giriyor ( benim 2006 Ghia'da da öyleydi ) hareket sensör'ü tekno paketlerde var diye biliyorum...Hareket sensoru benim 99 ghia mondeoda var [emoji6] [emoji7] [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 içerde iken çift kilit yapılacak beklenecek (kapı açılmayacağı için) 1 dak sonra el kol oynatılacak çalması lazım ghia da tavan aydınlatmada gözler vardır.Bendeki c max kitabına yazan :Bu sistem, ancak bütün camlar ve tavan penceresi tamamen kapalı olduğunda doğru şekilde çalışır. Ayrıca, iç mekan aydınlatma birimindeki bu algılayıcıların üzeri kapanmamalıdır. Araç içinde herhangi bir kişi, hayvan veya diğer hareketli cisimler bulunuyorsa, sistem çalışmayabilir. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Pekiii 3,5 ta hiç devreye sokamadık ne yapmak lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts