Şahin Kutun 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 İyi günler kolay gelsin. Bu fotoğrafları gördükten sonra iki fotoğrafta da belirtmek istediğiniz parçaların benim araçta olmadığını fark ettim. Hem Hava filtresi üzerinde bununan ufak soket yok. Onun yerinde ufak kapalı bi kapak var. Hemde Üzerinde air flow yazan parça yok hava filtresi hortumu direk bağlı. Aracım LPG de iken sürekli kendi kendine ara gazı veriyor, bazen de araç hareket halindeyken boşa aldığımda bağırmaya başlıyor debriyaja bastığımda normale dönüyor. Benzin de iken aragazı vermiyor ama sadece hareket halindeyken boşa alıp ayağımı debriyajdan kaldırdığımda bağırmaya başlıyor aynı şekilde debriyaja basınca normale dönüyor. Bu iki parçanın olmaması aracıma zarar verir mi? ara gaz için şu yöntemi deneyebilirmisiniz? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/287252-ford-ka-h%C4%B1z-sens%C3%B6r%C3%BC-par%C3%A7a-kodu/ Yorum bağlantısı
Mehmet Uzer 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Onlar IAT ve MAF sensörleri. MAP sensörü olabilir sizde. Aracınızın motorunun foto'sunu paylaşırsanız kontrol ederiz. Sani bey iat sensorunu nereden bulabiliriz.istanbul aksaraydaki tum ford parcacilarina baktim.malesef yok.dediklerine gore elektirikciler bir sekil uydurarak yapacaklarmis.dogrumudur Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Sensor olmadan neyi yapacaklar? O sensor cok buyuk ihtimalle hava filtre kutusu ile gelir. Ama forumda online parca numarasi veren bi site vardi oradan bakarsanız muhtemelen parca numarasi bulunur. Yorum bağlantısı
Mehmet Uzer 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Tesekkurler Sani bey.eksik sordum soruyu.karsiligini bulmak istedim ben.yani erkek girisi.bu parcayi bulamiyorum. Yorum bağlantısı
Bilal Taşçı 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 (düzenlendi) Onlar IAT ve MAF sensörleri. MAP sensörü olabilir sizde. Aracınızın motorunun foto'sunu paylaşırsanız kontrol ederiz. 8 Aralık 2016 tarihinde Bilal Taşçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Bir de genel görüntü alabilir miyim Bilal bey? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Uzer 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 (düzenlendi) merhaba.1 hafta once 98 ka aldim.su an icin sadece metro duragi ev arasi kullaniyorum gunde 3 km.yol cok yokuslu.30 tl lik benzinle 50 km anca gidiyor.aracta rolanti duzensizligi var.bujileri yeni degistirmisler ama uyumlumu bilmiyorum.bu c.tesi bogaz kelebegi ve rolanti valfini temizleyecegim.aracta tekleme yok.cekisi cok iyi.konuda bahsettigim gibi cok genis tekerlek takilmis.195x50x15. Bu bilgiler isiginda cok yakma sorunu icin neler tavsiye edersiniz.tesekkur ederim. 8 Aralık 2016 tarihinde Mehmet Uzer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Motor daha isinmadan stop ediyorsunuz. Normaldir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Uzer 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Arkadaslar bugun hava filtresinin altinda bir soketin bos oldugunu gordum.hiz sendoru olabilirmi.aracim cok yakiyor.ne tavsiye edersiniz. http://hizliresim.com/Er5qBn Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Psps sensörü. Direksiyon hidrolik basıncı Yorum bağlantısı
Mehmet Uzer 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Bu sekil durmasi problem olustururmu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Bu şekilde direksiyon çevirirken rölanti bozulmuyorsa başka bir ayarsız lık var demektir motorda Yorum bağlantısı
Mehmet Uzer 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Usta hafta icinde birak herseyine bakayim dedi.bugun depoyu fulledim.100 km sonra tekrar fulleyecem.bakalim uzun kullanimlarda ne yakacak.paylasirim buradan.tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Usta hafta icinde birak herseyine bakayim dedi.bugun depoyu fulledim.100 km sonra tekrar fulleyecem.bakalim uzun kullanimlarda ne yakacak.paylasirim buradan.tesekkur ederim. No Name'e uğradınız mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Uzer 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Ugrayamadim sani bey.evim pendikte anadolu yakasinda.karsiya gecmek icin ogs yada hgs cikartamadim.onumuzdeki hafta cikaracagim.osman ve fatih ustalarin telefonlarini kaydettim.ilk firsatta gidecegim insallah.tesekkurler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Uzer 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 (düzenlendi) km de 50 kurus istanbul trafiginde normalmidir 13 Aralık 2016 tarihinde Mehmet Uzer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 İstanbulda herşey normal de bu biraz fazla. günlük 2 km gidip duruluyor ise normal Yorum bağlantısı
Recommended Posts