Mehmet Eser 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 2013 yazinda degisen benzin pompasi yine teklemeye basladi..aracim lpg li..ilk calisirken benzinle calisiyor bildiginiz gibi..marsa 5 veya 6 saniye basmak zorunda kaliyorum..sizce neden boyle bisey yapiyor aracim? SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Elo da bir röle vardı onu alın . Araç lpg ye geçtikten sonra benzin pompasını durduruyor. Bu arada araçta çeyrek depo altı benzin ile de gezmeyin. http://www.elo.com.tr/lpg-benzin-pompasi-rolesi-zaman-ayarli Yorum bağlantısı
Mehmet Eser 7 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2016 Tesekkur ederim..aracta yarim depo benzin bulunduruyorum surekli servisten soylemislerdi ilk ariza yaptiginda..role olayinida gecen gun gittigim elektrik ustasi soyledi SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 merak ettiğim husus konuyu buluşmalar başlığı altında nasıl açtınız Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 merak ettiğim husus konuyu buluşmalar başlığı altında nasıl açtınız her yıl düzenli bozuluyorsa düzenli bir etkinlik diye düşünülemezmi depodaki benzin miktarı çok az ise pompanın ömrü çabuk kısalır en az çeyrek depo olursa depoda ömrüne fayda eder Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 2013 yazinda degisen benzin pompasi yine teklemeye basladi..aracim lpg li..ilk calisirken benzinle calisiyor bildiginiz gibi..marsa 5 veya 6 saniye basmak zorunda kaliyorum..sizce neden boyle bisey yapiyor aracim? SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Lütfen Tapatalk imzanızı kapatınız. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Mehmet Eser 10 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2016 Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Lütfen Tapatalk imzanızı kapatınız. Saygılarımla, Pardon..SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 her yıl düzenli bozuluyorsa düzenli bir etkinlik diye düşünülemezmi depodaki benzin miktarı çok az ise pompanın ömrü çabuk kısalır en az çeyrek depo olursa depoda ömrüne fayda eder ford bu söz konusu kronik problem olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts