İçeriğe Yönlendir

Samsung Note7 Detayli Inceleme(Kullanim Tecrübeleri)


Misafir

Recommended Posts

Misafir

Evet serinin 6. telefonu olan note7 konusunu, seleflerinde olmayan bir son ile üretimin durdurulması ve piyasadan çekilmesi ile sonlandırıyoruz. Telefonu forumda henüz kimse alamadan Samsung'un revizesasyonun da sonuç vermeyince canlı yorumlarını yapamadık.

 

Bundan sonra ne olacak kısmını herkes merak ediyor. Sanırım en güncel telefon olarak s7 edge lansmanına ağırlık verilir ancak note kullanıcıları için s7 edge sadece köprüden önce son çıkış. Memnun edecek olsa zaten Galaxy serisini daha önce tercih ederlerdi. Belki içinde gizli fırtınalar kopan Iphone'a özlem duyanlar ne yapayım başka seçenek mi var? Hem seri no'da aynı diyerek Iphone 7 plus tercih edebilrler. Note5 bu aralar prim yapabilir. Akıllı telefon pazarında Samsung şu anda pazarı rakiplerine bıraktı ve yeni model geliştirene kadar en yeni note serisi telefonu 1,5 galaxy serisi ise 2 senelik olacağından muhtemelen s8'i beklenenden daha önce belki kalemli versiyonu ile sahnede görebiliriz.

 

Bence Note serisi bu kötü deneyim ile sona erecek. Ya yeni bir seri ya da temelde donanımı aynı olan ekran ve kalem özellikleri ile farklılaştığı galaxy serisine ilave model olarak çıkartılabilir.

 

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Note 5 modelinden sonra direk note 7 çıkınca arada pas geçilen note 6 nın ahı tuttu

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

kötü oldu note 7 ye, kullanıcılar için can sıkıcı bir durum, note yerini tutar dediğiniz ponpon 7p ise bunun yerini tutamaz, içlerinde ukte kalanlar o ukteyi nakit olarak ceplerinde tutsunlar bence  :biggrin:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Uçakta soruyorlar uzun zamandır note7 serisi telefonları uçak modu Vs yok direk kapattiriyorlar artık.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...