İçeriğe Yönlendir

Ford Focus Için Yardım Ve Tavsiyeler :)

Emre Coban

Recommended Posts

Emre Coban

öncelikle herkese merhabalar ben yeni üyeyim ve yaklaşık 1 aydır ford focus kullanıcısıyım. yeni bi kullanıcı olduğum için sizden tavsiye bekliyorum arabaya neler yaptırabilirim neler önerirsiniz. aklımda camlara film çektirmek ve sis farı taktırmak var başka bi öneriniz ya da tavsiyeniz var mıdır bana.

Yorum bağlantısı

öncelikle herkese merhabalar ben yeni üyeyim ve yaklaşık 1 aydır ford focus kullanıcısıyım. yeni bi kullanıcı olduğum için sizden tavsiye bekliyorum arabaya neler yaptırabilirim neler önerirsiniz. aklımda camlara film çektirmek ve sis farı taktırmak var başka bi öneriniz ya da tavsiyeniz var mıdır bana.

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Aracınız hayırlısı olsun.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Eray Çıplak

ford focus modifiye forumu altındaki konuları incelerseniz diğer kişilerin neler yaptığına bakarak fikir edinebilirsiniz. Ayrıca aksesuar satışı yapan sitelerde de dolaşarak zevkinize göre parçalar bulabilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

hayırlı olsun. dönüşü olmayan bir yola girmişsiniz. focus bağımlılık yapar. aracınıza yapacaklarınız tamamen sizin zevkinize bağlıdır. jant lastik, sis farı mercekli zenon far, led iç aydınlatma, sayılamayacak birçok sey var.

Yorum bağlantısı
Emre Coban

peki eskişehirde bu tarz şeyleri yaptıra bileceğim bi yer falan var mı onun için bi şey söyleyebilir misiniz

Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya

17 jant lastık tak bırazda bas asagı hıc fazla oynama sade ve sık olsun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...