Emre Coban 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 öncelikle herkese merhabalar ben yeni üyeyim ve yaklaşık 1 aydır ford focus kullanıcısıyım. yeni bi kullanıcı olduğum için sizden tavsiye bekliyorum arabaya neler yaptırabilirim neler önerirsiniz. aklımda camlara film çektirmek ve sis farı taktırmak var başka bi öneriniz ya da tavsiyeniz var mıdır bana. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 öncelikle herkese merhabalar ben yeni üyeyim ve yaklaşık 1 aydır ford focus kullanıcısıyım. yeni bi kullanıcı olduğum için sizden tavsiye bekliyorum arabaya neler yaptırabilirim neler önerirsiniz. aklımda camlara film çektirmek ve sis farı taktırmak var başka bi öneriniz ya da tavsiyeniz var mıdır bana. Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Aracınız hayırlısı olsun. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Eray Çıplak 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 ford focus modifiye forumu altındaki konuları incelerseniz diğer kişilerin neler yaptığına bakarak fikir edinebilirsiniz. Ayrıca aksesuar satışı yapan sitelerde de dolaşarak zevkinize göre parçalar bulabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 hayırlı olsun. dönüşü olmayan bir yola girmişsiniz. focus bağımlılık yapar. aracınıza yapacaklarınız tamamen sizin zevkinize bağlıdır. jant lastik, sis farı mercekli zenon far, led iç aydınlatma, sayılamayacak birçok sey var. Yorum bağlantısı
Emre Coban 10 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2016 peki eskişehirde bu tarz şeyleri yaptıra bileceğim bi yer falan var mı onun için bi şey söyleyebilir misiniz Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 17 jant lastık tak bırazda bas asagı hıc fazla oynama sade ve sık olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts