Hüseyin Yorulmaz 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 cumletten hayirli aksamlar benzin hortumunun delinmesinden dolayi aracim alev aldi fazla buyumeden sondurdum fakat yinede tesisat ve plastik aksamlar yandi cogu parcayi buldum fakat benzin hortumlari vs. tam bilmedigim icin bulamadim ustalarimdan ricam tam olarak hangi hortumlari almam gerekiyor aracim 2002 focus ghia bide bu parcanin ismi nedir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Çok çok geçmiş olsun, ucuz kurtulmuşsunuz. Son resimdeki parça kalorifer musluğu gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 çok geçmiş olsun.kendi başınıza parça almaya kalkmayın.güvendiğiniz tamircinize ya da yetkili servise çekin. parça listesi yaparlar. en ufak şüpheli kabloyu - hortumu değiştirin,tekrarlamasın. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yorulmaz 9 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2016 Çok çok geçmiş olsun, ucuz kurtulmuşsunuz. Son resimdeki parça kalorifer musluğu gibi duruyor. saolun sukur patlamadan tamamen yanmadan kuryardim araci çok geçmiş olsun.kendi başınıza parça almaya kalkmayın.güvendiğiniz tamircinize ya da yetkili servise çekin. parça listesi yaparlar. en ufak şüpheli kabloyu - hortumu değiştirin,tekrarlamasın. saolun malum servise goturemiyorum fahis fiyatlardan dolayi cikma parca ariyorum mecburen Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 geçmiş olsun. yalnız benzin hortumlarını ve radyatör hortumlarını yeni alın. orijinal olmasına dikkat edin. yan sanayi parçaların sizi ne zaman yolda koyacağı belli olmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Geçmiş olsun. Bencede sağlam bir ustaya veya yetkili servise bırakmanızda fayda var. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Büyük geçmiş olsun Allah korumuş. Yorum bağlantısı
Rifat Berber 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Büyük geçmiş olsun, delikler nasıl oluşmuş zamana bağlı yıpranma mı yoksa başka bir işlem sonucu mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts