Koray Demir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Çok çok geçmiş olsun, ucuz kurtulmuşsunuz. Son resimdeki parça kalorifer musluğu gibi duruyor.O parça musluk değil depodan gelen benzin hortumları oradan bağlanıyor enjektör galerisine benzin buharlaştırıcısı mi basınç ayarlayicisi mi neydi adı öyle bir şey [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Geçmiş olsun büyük badire atlatmışsınız. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Çok geçmiş olsun, en korktuğum olaylardan biri bu şekilde alev almalar, Allah tekrar yaşatmasın Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 (düzenlendi) çok geçmiş olsun. bu olaydan da anlayacağımız üzerine araçlarimizda yangın söndürücü tüpünün önemi bir kere daha ortaya çıkıyor. sanırım 1 litrelik tüp ancak söndürdü. ben her aracımda 1 tane 1 litrelik 1 tane de 2 litrelik tüp bulunduruyorum. altı üstü 70-80 TL. ne olur ne olmaz. 1 litrelik tüp asla bir arabayı söndürmez. tecrübe ile sabittir. 10 Ağustos 2016 tarihinde Serkan Aktay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Geçmiş olsun. Yüce Allah daha büyüklerinden korusun inşallah. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Yorulmaz 10 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2016 çok geçmiş olsun. bu olaydan da anlayacağımız üzerine araçlarimizda yangın söndürücü tüpünün önemi bir kere daha ortaya çıkıyor. sanırım 1 litrelik tüp ancak söndürdü. ben her aracımda 1 tane 1 litrelik 1 tane de 2 litrelik tüp bulunduruyorum. altı üstü 70-80 TL. ne olur ne olmaz. 1 litrelik tüp asla bir arabayı söndürmez. tecrübe ile sabittir. kesinlikle katiliyorum 30 tlye aldigimiz trafik setlerindeki yangin tupunu kullandim fakat sondurmeye yetmedi bir vatandas daha buyuk tuple mudahale etmesiyle sondurebildik Büyük geçmiş olsun, delikler nasıl oluşmuş zamana bağlı yıpranma mı yoksa başka bir işlem sonucu mu? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yorulmaz 10 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2016 cikma parca ararken izmirde bir hurdalikta 5 tane ford focusun 4 ude yanmisti bunlarda hastalik dedi usta hortumda catlama vs yok sadece basinctan dolayi delinmis hocam 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Geçmiş olsun. Yangın tüpü ne işe yarar diyip almayanlar oluyor bir de. Kendiniz için de başka bir araca acil durumda yardım edebilmek için de tüpsüz gezmeyelim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Geçmiş olsun.. Maalesef yangın tüplerini hepimiz ihmal ediyoruz. Ya boş yada boşalmak üzere tüplerimiz. Muayene de hafif kusur olduğu için de kimse üstünde durmuyor.. Ağır kusur haline getirilmeli. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts