Tahir İlter 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 Merhabalar kardeşim Marmara Üniversitesi Hukuk fakültesini kazandı. Allah nasip ederse Çarşamba günü kayıt için geleceğiz. Büyük ihtimalle erkek öğrenci yurdu ihtiyacımız doğacak. İnternetten araştırdım biraz ama hem İstanbul'a yabancı olmam hem de yurtların internet sitelerinde çokta gerçeği yansıtmayan fotoğrafları olduğu için sizlere de danışmak istedim. Bildiğiniz,tavsiye edebileceğiniz yurtları mevkiileri ile birlikte paylaşırsanız sevinirim Şartlarımız ulaşımın rahat olması, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olması,herhangi bir siyasi , dini oluşuma bağlı olmaması. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 Hayırlısı olsun kardişimize.. Başarılar hayatta. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 (düzenlendi) Marmara üniversitesi ve çevresinde (özellikle altılyol tarafında) öğrenciler bir çok apart daire var. Bildiğim yurt yok ama yurt bulamazsanız bu apartları da değerlendirmenizde fayda var. 11 Ağustos 2016 tarihinde Murat Yılmaz. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 Hayırlı olsun, başarılar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 abi hayırlı uğurlu olsun . bende buradan esentepe mecidiyeköy civarında hanımın kuzeni için kız öğrenci yurdu arıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi diye yazsam ayıp olurmu ? 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 Tahir'im, evime 4-5 km ancak var MArmara Üni, bir sorayım bakayım eniştem o okulda öğretim görevlisi, belki irtibatı vardır. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2016 Hayırlısı olsun kardişimize.. Başarılar hayatta. Teşekkürler hayırlı olsun.. Teşekkürler Marmara üniversitesi ve çevresinde (özellikle altılyol tarafında) öğrenciler bir çok apart daire var. Bildiğim yurt yok ama yurt bulamazsanız bu apartları da değerlendirmenizde fayda var. En azından ilk sene yurt düşünüyoruz. İlk defa evden ve şehir dışına dışına çıkacak.Biraz ortama alışşın arkadaş çevresi edinsin önümüzdeki dönemlerde değerlendiririz. Teşekkürler Hayırlı olsun, başarılar. Teşekkürler Sana 150 km Hayırlı olsun kardeşimize. Teşekkürler Hayırlısı olsun Teşekkürler abi hayırlı uğurlu olsun . bende buradan esentepe mecidiyeköy civarında hanımın kuzeni için kız öğrenci yurdu arıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi diye yazsam ayıp olurmu ? Teşekkürler. Kızlar için yurt daha fazla gibi geldi İnşallah sende bulursun biran önce Tahir'im, evime 4-5 km ancak var MArmara Üni, bir sorayım bakayım eniştem o okulda öğretim görevlisi, belki irtibatı vardır. Teşekkür ederim abi. Çok iyi olur irtibat şansın varsa 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 Teşekkür ederim abi. Çok iyi olur irtibat şansın varsa Tahir'im şimdi konuştum, Okulda yurt pansiyon öğrenci evi vs ilan asıyorlarmış, bizzat tanıdığım yok ama o ilanlardan bakıp beğenmek gerek diyor. İstersen araştırırız yine. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2016 Tahir'im şimdi konuştum, Okulda yurt pansiyon öğrenci evi vs ilan asıyorlarmış, bizzat tanıdığım yok ama o ilanlardan bakıp beğenmek gerek diyor. İstersen araştırırız yine. Teşekkürler abi. Bakacağız artık oradan. Hayırlısı olsun... Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Allah nasip ederse Çarşamba günü kayıt için geleceğiz. İnanmam Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2016 Cem beyin dediği gibi, okulda bir ilan panosu vardır. Orada sürekli ilanlar olur. Bizde vardı. İkincisi, zaten kayıt günü kayıt olan kalabalığa birileri sürekli broşür dağıtır. Bu iş ticaretse adamların en güzel ekmek yediği zaman kayıt günü. Bu nedenle yurtlar ve pansiyonlar o günü boş geçmez. Abi orası muhakak.Burası da üniversite şehri olduğu için az çok sistemi biliyoruz. Aslında benim derdim şu yurt nezih ve güzeldir işinde gücünde amaçları sadece öğrencilere hizmettir şeklinde referanslar bulabilmek. Bu tip yurtlara odaklanmak. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Ağustos 2016 Paylaş 16 Ağustos 2016 Hayırlı olsun Tahir. Mezuniyet törenine katıldığın günleri de görürüz hayırlısı ile inşallah... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ağustos 2016 Paylaş 16 Ağustos 2016 onyıllardır çocuk avlamak için devlete yurt yaptırılmadı özel kaynaklı bile olsa üniversite kampüslerine yurt sokulmadı. bizim misal gtü yurdu 10 senede bitti kredi yurtlara ait olan yurt. Benim önerim siyasi ya da dini öncelikleri olmadığını iyice kontrol etmeniz kayıt sırasında yanaşanlara itibar etmemeniz. Gerekirse bir süre daha pahalı yerlerde kalabilir ama sonuçta düzgün bir yurt eğitimin şartı. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts