Doğa Torpil 13 Ağustos 2016 Paylaş 13 Ağustos 2016 Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle forumda bu konuda çok yazışma olmuş hatta fotoğraf da konmuş yalnız yazışmalar hep 2006 - 2008 yıllarında çokça olduğu için fotoğraflar malesef artık görüntülenemiyor. Bu sebeple yeni konu açtım umarım yanlış yapmamışımdır. Ben de baba yadigârı Focus'umuza park sensörü aldım ve takma işlemine bugün girişecektim. Yalnız araç sedan olduğu için sensörleri bagajın içine almak bir işkenceymiş. Neyse ki hemen sensör yerlerini belirleyip delmemişim. 1- Kabloları nasıl geçirebiliriz? 2-Tamponu sökmek mi gerekir? 3-Kabloları nereden bagajın içine geçirebiliriz? 4-Bagajı delmek ille de gerekli midir? Açıkçası başkasına yaptırmak istemiyorum çünkü malesef hiçbir usta sizin kadar özenli yapmıyor işini, zaten eski araba diyip varolan vidaları hor kullanıyorlar, parçalanınca da araba eski zaten diyip işin içinden sıyrılıyorlar. Daha önce focus'ta bu uygulamayı yapmış olan arkadaşların desteğini rica ediyorum. Not: Ford Ka aracıma kendim taktım, çok basit oldu, zira tamponun içi dolu değildi. Ayrıca plaka aydınlatmalarına giden yerden tüm kablo aksamını kolayca geçirebildim. Yalnız Focus'un tamponunun içine el girmiyor malzeme var, ve bagajın içinden tampona gidecek bir yol yok Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 13 Ağustos 2016 Paylaş 13 Ağustos 2016 Bagajın içerisinde soldaki döşemeyi sökün orda havalandırma yeri göreceksiniz bu parçayya zarar vermeden arasından geçirip aracın tampon arkasına kabloları alabilirsiniz , bagajı kesinlikle delmeyin bence. 369. iletide üçüncü fotoğrafta kabloları geçirebileceğiniz yer görünüyor, kolay gelsin http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/199930-park-sens%C3%B6r%C3%BC-hakk%C4%B1nda-her%C5%9Fey/page-19 Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 Yasin Mümin Şimşek kardeşim çok teşekkürler Ben de böyle birşey düşünüyordum zaten. Hadi bakalım fotoğraflarını burdan paylaşırım yaptıktan sonra. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Yasin Mümin Şimşek kardeşim çok teşekkürler Ben de böyle birşey düşünüyordum zaten. Hadi bakalım fotoğraflarını burdan paylaşırım yaptıktan sonra. Kolay gelsin abi rica ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts