Hayrettin Bahadir 13 Ağustos 2016 Paylaş 13 Ağustos 2016 Arkadaşlar, 4 yada 5 aylığına bir araç kiralamak istiyorum. Biraz araştırdım ama kurumsal firmaların fiyatları oldukça yüksek. Sokak arası araç kiralama şirketlerine de güvenmiyorum. Bu konuda önerebileceğiniz bir çözüm yada farklı bir fikir var mı? Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal 13 Ağustos 2016 Paylaş 13 Ağustos 2016 Askere giden, yurt dışında yaşayan ve aracını kiralamayı düşünen birilerinin aracını kiralayabilirsiniz. Bilmiyorum nasıl bir fikir ama . Yorum bağlantısı
Metehan Bahadır 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Sıkıntılı iş o hayro girme derim ) 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Garanti filoya baktinizmi orada fiyatlar hergun degisiyo, bazi gunler cok uygun denk gelebiliyo. Ara ara kontrol edin derim. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Sizin aylık olarak vermeyi düşündüğünüz rakam ve segment nedir?? Bunu belirledikten sonra araştırma yapmak daha kolay olabilir. Şirketi olan bir arkadaşın anlaşmalı olduğu bir durumdan yararlanmak en kolayı oluyor bu arada. Yorum bağlantısı
Ozan Kılıçaslan 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Ben Budget firmasından çok kez araç kiraladım. Malum yaz aylarında günlük kira 100 ile 150 arası değişiyor ekonomi sınıfında. Eğer ki vodafone redd tarifeli biri varsa onun şifresiyle % 30'a yakın indirim uygulanıyor budget firmasında. Ya da turkcell veya avea'da buna benzer tarifelerle diğer kurumsal firmalarda indirim uygulanıyor. Sokak arasındakilere güvenmeyin çünkü senet imzalatma sorunu var bir de araç bozulsa arayıp bana yeni araç gönderin diyemezsiniz. Kurumsallarda bu gibi sorunlarda en yakın ofisten yeni araç gönderiyorlar. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Şirketi olan bir arkadaşın anlaşmalı olduğu bir durumdan yararlanmak en kolayı oluyor bu arada. Katılıyorum Krediyle, uygun 2. el bir araç alıp 5-6 ay sonra satmak da bir çözüm olabilir.Kira bedeli kadar değer kaybetmez. 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Turkcell platinum üyelerine liste fiyatı üzerinden %50 indirim yapıyor büyük kiralama firmalarından biri. Geçen baktığımda b sınıfı clio dizel kısa süre kiralamada dahi 70 TL gibi bir fiyata geliyordu. Uzun dönemde daha avantajlı rakamlar dahi olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 AVIS'te Fiat Egea dizel manuel orta donanım 1 yıllık bireysel kiralamada aylık 1.000-1.100TL'ye geliyordu. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Kurumsal bir firmanın şirketimize verdiği teklif. Kiralam süresi 2 yıl. Focus Style 1.6 dizel düz 523 Euro / ay Focus 1.6 dizel otomatik trend 523 Euro / ay Yorum bağlantısı
Recommended Posts