Cihan Göllü 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Aracımın tavan lambaları çalışıyor. Ancak ambiyans Ledleri yanmıyor. Acaba bunları sigortası falan ayrı mı? Tavan lambası yanarken yanındaki ambiyans ledlerinin yanmaması çok ilginç. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Submarine den bahsediyorsun sanırım. Onlar far yanıkken devreye girmesi lazım. Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 (düzenlendi) Submarine den bahsediyorsun sanırım. Onlar far yanıkken devreye girmesi lazım. Evet submarine den bahsediorum abi. Farlar yanıkken devreye girmiyor. Şimdi açtım tavan lambasını aldım eve geldim. Bir tane submarine lambasına evde elektrik verince çalışıyor. Araca bağlayınca elektirik gelmiyor 14 Ağustos 2016 tarihinde Cihan Göllü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Tesisatında sorun var demek ki, ayrı bir sigortası sanmıyorum yoktur ama yine de sigorta kutusunu kontrol edin bence. Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 Tesisatında sorun var demek ki, ayrı bir sigortası sanmıyorum yoktur ama yine de sigorta kutusunu kontrol edin bence. Tavan aydınlatma sigortası hangisi acaba? Şema var mı internette bakıyorum daha bulamadım Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Aracımın tavan lambaları çalışıyor. Ancak ambiyans Ledleri yanmıyor. Acaba bunları sigortası falan ayrı mı? Tavan lambası yanarken yanındaki ambiyans ledlerinin yanmaması çok ilginç. Cihan menüden kapanmış olabilir mi? Lütfen menüye bakarmısın? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Aynı durum bendede söz konusu.Artık araba gelince ford ustası bir elektrikçim var soluğu onun yanında alacağım. Bakalım sorun neymiş. Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 Cihan menüden kapanmış olabilir mi? Lütfen menüye bakarmısın? abi menüye nereden bakılıyor [emoji5] Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 Bu arada şöyle enteresan bir durum var. Fotoda sigorta panelini attım. Sol en alt şu an boş olan yere kullanım kitabına göre 10 luk sigorta takın yazıyor. Sigorta takınca araç far açma kapanmadan stop etmiyor. Ayrıca farı açtığım Zaman kontak iki duruma gelmiş gibi arabaya Elektirik geliyor. Kısacası bir kısa devre söz konusu ama nerede Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Bu arada şöyle enteresan bir durum var. Fotoda sigorta panelini attım. Sol en alt şu an boş olan yere kullanım kitabına göre 10 luk sigorta takın yazıyor. Sigorta takınca araç far açma kapanmadan stop etmiyor. Ayrıca farı açtığım Zaman kontak iki duruma gelmiş gibi arabaya Elektirik geliyor. Kısacası bir kısa devre söz konusu ama nerede Sent from my iPhone using Tapatalk Sigorta Sizin aracinizda boş kalacak. Farı açınca mi parkları açınca mi ? Kontak iki konumuna geliyor benzin pompası Vs de aktif oluyordur Ayrıca gösterge panelinde ışık yanar esp lambası falan Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 Boş olan sigortalar boş kalacak demek oluyor kısa devre falan yok hatta bende yapmıştım hangi sigortayıda taktığınızı söyleyeyim Gündüz farı sigortasını taktığınızda araba parkları kapatmadan istop etmiyor vede parkları açıncada kontağı açıyor onu sökerseniz düzelcektir gündüz far sigortası boş. Bu dediğim yer far kumandası sigortası diye geçiyor. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Farlar değil parklar açıkken yanmıyor mu bu ambiyans lambası ? Parklarınız normal yanıyor mu baktınız mı ? Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2016 Farlar değil parklar açıkken yanmıyor mu bu ambiyans lambası ? Parklarınız normal yanıyor mu baktınız mı ?bende park lambası yok. Led vardı patlamış [emoji5][emoji5]Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2016 Parklar yanmıyorsa park sigortası atmış olabilir mi ki acaba ama bildiğim kadarıyla o zamanda yanıyor submarine ledlervalla kardeş iyice bakacağım. İşler yoğun bu ara. İzine çıkayım olmazsa sıfırdan led koyarım olur biter [emoji5] Yorum bağlantısı
Recommended Posts