İçeriğe Yönlendir

Focusta Mikrofon Var Mı?

Hakkı Yıldırım

Recommended Posts

Hakkı Yıldırım

Arkadaslar bugun telefonu aux kablosuyla aux girisine taktim. Ardindan telefonla arama yaptim. Arabanin hoparlorlerinden karsi tarafin sesi geliyordu. Tamam bunu anladik da benim sesim de gayet guzel bir sekilde karsiya gidiyordu. aracta mikrofon tertibati mi var acaba?

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Focus'ta bluetooth destekli Sony teyp varsa, ön tavan aydınlatmanın ortasında orjinal mikrofon bulunuyor.

Sizin durumda Mehmet Bey'in dediği gibi telefon mikrofonundan görüşme sağlamışsınız gibi gözüküyor.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Focus'ta bluetooth destekli Sony teyp varsa, ön tavan aydınlatmanın ortasında orjinal mikrofon bulunuyor.

Sizin durumda Mehmet Bey'in dediği gibi telefon mikrofonundan görüşme sağlamışsınız gibi gözüküyor.

Tüm Sonyler Bluetooth destekli ama  hiçbirinde mikrafon ve bluetooth yok sadece tekno paket bulunan  focuslarda Sesli komut ile çalışan Bluetooth ve mikrafon mevcut

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Tüm Sonyler Bluetooth destekli ama  hiçbirinde mikrafon ve bluetooth yok sadece tekno paket bulunan  focuslarda Sesli komut ile çalışan Bluetooth ve mikrafon mevcut

Lütfen tekno paket reklamı yapmayalım Samet kardeşim. Hayır olan var olmayan var :p(burda dibimiz düşüyor) :) 

Yorum bağlantısı

Lütfen tekno paket reklamı yapmayalım Samet kardeşim. Hayır olan var olmayan var :p(burda dibimiz düşüyor) :)

Bizimde oem st tamponumuz yok abi [emoji6]
Yorum bağlantısı
Hakkı Yıldırım
(düzenlendi)

telefonun mikrofonundan gidiyor ses auxta :)

Telefon handsfree 'de değildi, özellikle de uzağa bir yere koydum telefonu(Aux kablosunun uzandığı yere kadar) hala net bir şekilde ses karşı tarafa gidiyordu. Bu yüzden mikrofon var mı diye sordum. Değilse hands free olmadan sesimin net bir şekilde karşıya gitmesi çok mümkün değil gibi.

tarihinde Hakkı Yıldırım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

aux ta sadece arabanın hoparlörlerini ses almak için kullanıyoruz. telefonda handsfree zaten mikrofona değil telefonunu hoparlörünü açıyor. durum normal . ses telefondan alınıyor

Yorum bağlantısı
Hakkı Yıldırım

aux ta sadece arabanın hoparlörlerini ses almak için kullanıyoruz. telefonda handsfree zaten mikrofona değil telefonunu hoparlörünü açıyor. durum normal . ses telefondan alınıyor

Çağlar bey, handsfree açısından değerlendirirsek olayı; Handsfree:Telefonu ele almadan kullanılabilme özelliğidir. Belli bir mesafeden hem sesleri alır, hem de karşı tarafın sesini telefonun hoparlöründen dışarı verir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

telde handsfree de mikrofona ekstra özellik gelmiyor yani auxa bağlayıp telefondan konuşulabiliyor araabda. zaten auz tan bağlayıp telde handfree açılırsa aux a ses gitmez o ayrı konu. yani araçta aux soketinde mikrofon ile ilgili bir bağlantı yok. dolayısı iile sesi telefondan alıp karşıyya yolluyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...