İçeriğe Yönlendir

Aliexpress Led Plaka Lambası

Ahmet Emre ŞAHiN

Recommended Posts

Ahmet Emre ŞAHiN

Şimdiye kadar Aliexpress'ten aldığım birçok led ampülün titreşim nedeniyle patlamasından bıktıktan sonra bu ürünü buldum. Bizim mevcut plakalığın ebatlarında olduğu için eskisini çıkarıp bunu takıyorsunuz ve inanılmaz güçlü ve güzel görünüyor. Biraz pahalı ama uzun ömürlü olacaktır led ampüllere göre:

http://www.aliexpress.com/item/Audew-2x-LED-Number-License-Plate-Light-Bulbs-For-Ford-Fiesta-Focus-Kuga-C-MAX-Mondeo/32425771194.html

UT8OEksXDtXXXagOFbXK.jpg

UT8F3csXsVaXXagOFbXp.jpg

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Aynısını mondeo için kullanıyorum, çok pratik ve kullanışlı, ger  viteste bile aydınlatma sağlıyor.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Plaka okunmuyor, problem olmasın?

Evet her iki fotoda da plaka okunmuyor :)

Kendisi silmiş plakayı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Daha uygun fiyatlı ürün tavsiye edeyim 4-5 aydır kullanıyorum canbus özelliği olduğundan vw de arıza lambası yakmıyor aydınlatmada son derece fazla

ücretsiz kargo, 2x süper parlak led canbus hiçbir hata plaka lambası vw golf 3 4 5 6 passat 3c b6 b5 polo

http://s.aliexpress.com/N3m2E3UJ

(from AliExpress Android)

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
Vw de canbus olduğundan o linkteki ürünü 1 ay beklemiştim [emoji1] satarkende çıkartıcam inşallah [emoji1]

Verdiğin linkteki ürünü 5 liraya satıyor burda aksesuarcılar abi lazım olursa internetten bakayım öğrendiğim iyi oldu

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Vw de canbus olduğundan o linkteki ürünü 1 ay beklemiştim [emoji1] satarkende çıkartıcam inşallah [emoji1]

Verdiğin linkteki ürünü 5 liraya satıyor burda aksesuarcılar abi lazım olursa internetten bakayım öğrendiğim iyi oldu

çok daha iyileri ve kalitelileri, geniş açılıları, su geçirmezleride var haberin ola ve baya güçlüler, listene ekle, unutma :)

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

çok daha iyileri ve kalitelileri, geniş açılıları, su geçirmezleride var haberin ola ve baya güçlüler, listene ekle, unutma :)

Teşekkür ederim abi unutmam :)
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İsmail özdemir

Ahmet Bey plaka aydınlatması gerçekten çok güzel olmuş, peki sinyal kollarındaki lidleri nereden temin ettiniz ?

Nasıl bir led kullanmaliyiz ?

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ahmet Emre ŞAHiN

Ahmet Bey plaka aydınlatması gerçekten çok güzel olmuş, peki sinyal kollarındaki lidleri nereden temin ettiniz ?

Nasıl bir led kullanmaliyiz ?

Teşekkürler.

Arkadaşlar fotoğraftan dolayı çok parlak çıkmış, orta harfleri de ben paintte sildim  :)

Ayna altı ampülleri de Aliexpress'ten aldım çok ledli olanlardan. Ama onlar plaka kadar çok patlamıyordu.

Şu anda hala ampüllerde sıkıntı yok, normalde patlıyordu kısa sürede...

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

Teşekkür ederim abi unutmam :)

Düzeltme:Alıntı yanlışlıkla yapıldı. Bizim kız telefonla oynamış :)

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...