İçeriğe Yönlendir

Hararet Sorunu

Mustafa ÇEVİK50

Recommended Posts

Mustafa ÇEVİK50

selamın aleykum arkadaşlar  ford focus 2006 model ghia aracım var, aracımda marşa bastığım zaman çalışmadı, biraz gaz verdim ve normale döndü çalıştı, ayrıca aracımı 2 kez çalıştırdım 2si de  kısa mesafeydi ve hararete dikkat etmedim ancak üç saat önce yaklaşık 150 km yol yaptım, hararet göstergesi hiç yükselmedi 60'ın biraz üzerindeydi, ve fan sürekli çalışıyordu, sorunu anlamadım

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Aracınızın soğutma suyunu kortrol edin. Tam ise sorun başka yerden kaynaklı. Klima nın açık olmadığından emin olun.

Yorum bağlantısı
Mustafa ÇEVİK50

Aracınızın soğutma suyunu kortrol edin. Tam ise sorun başka yerden kaynaklı. Klima nın açık olmadığından emin olun.

soğutma suyunu kontrol ettim seviyesi iyi, klimada açık değil hafta sonuna kadar beklemek mecburiyetindeyim kayseriye  gideceğim 

Termostat arızalı olabilir mi ?

internetten yaptığım araştırmalar neticesinde dediğiniz gibi bende  termostat arızası ya da hararet müşüründe problem olabileceği yönünde sadece şu var termostat eğer arızalı ise değişecek ancak termostatla ilgili bi dereceden bahsettiler kış termostatı falan hangisinden almamız lazım onu bilemedim, 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...